rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #195 kedy: 26. December , 2008, 13:55:59 » |
|
yesfan - pre mna si tu jeden z nainvencnejsich muzikantov Invasion je super, decko bola skorej taka sranda. ty mas JX-3P ? milujem jeho zvuk, aj JX-8P, aj starsie Juna. kazdy rok na mna pride par tyzdnovy osial, ze nieco podobne idem kupit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #196 kedy: 26. December , 2008, 14:28:00 » |
|
Song menom Orientacna iluzia bol hrany aj nazivo?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #197 kedy: 28. December , 2008, 15:18:54 » |
|
yesfan - pre mna si tu jeden z nainvencnejsich muzikantov Invasion je super, decko bola skorej taka sranda. ty mas JX-3P ? milujem jeho zvuk, aj JX-8P, aj starsie Juna. kazdy rok na mna pride par tyzdnovy osial, ze nieco podobne idem kupit rastis, JX-3P uz bohuzial nemam... predal som ho v slabej chvilke a teraz to lutujem :-), ale raz ho kupim naspat odniekial, tak ako som nedavno kupil opatovne korg poly 800... tiez riadna masinka. analogove syntiaky su uzasne muzikalne a inspirativne nastroje, je super sadnut si k tomu a prakticky si zachvliku vykrutit takmer hocijaky zvuk, ktory chces... je s tym kopec zabavy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #198 kedy: 28. December , 2008, 15:20:02 » |
|
Song menom Orientacna iluzia bol hrany aj nazivo? zdar, nebol, tie gitary som tam navrstvil a viac sa k tomu nevracal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #200 kedy: 08. Január , 2009, 12:46:06 » |
|
Vyborne, mne sa to paci.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #201 kedy: 08. Január , 2009, 12:52:42 » |
|
Vyborne, mne sa to paci. a este napis. ktora verzia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #202 kedy: 08. Január , 2009, 12:56:51 » |
|
a este napis. ktora verzia Ta s yesfanom
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #203 kedy: 08. Január , 2009, 17:01:18 » |
|
aaa opossum, super, hodil si to hned do plena? :-) tak som rad, ze som sa snad teraz trafil do tvojej naladovky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #204 kedy: 08. Január , 2009, 17:11:25 » |
|
perfektne.. take pink floydovske mi to pride.. paradicka chlapi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #205 kedy: 08. Január , 2009, 17:31:02 » |
|
vyborne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #206 kedy: 09. Január , 2009, 16:48:57 » |
|
aaa opossum, super, hodil si to hned do plena? :-) tak som rad, ze som sa snad teraz trafil do tvojej naladovky sak ked je to zavesene, nech to nelezi ladom a aj ini sa potesia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #207 kedy: 19. Január , 2009, 08:26:40 » |
|
zdar, prihadzujem skladbu z môjho nového hudobného prečinu s názvom Klokotor - Kliatba Plesnivej Williamsovky. Je to skladba Pád Do Latríny. Celé cd má cca 30 minút, je tam trinásť kratších skladieb žánrovo niekde medzi death/trash/grind, patrične 90tkového charakteru (tu presne viem, čo to znamená:). Celý tento projekt som robil zo srandy, lebo som chcel spraviť taky kvázi parody minialbum v štýloch, na ktorých som vyrastal a čo stále sem tam počúvam. nie je to môj pokus fušovat naplno do týchto odvetví (aj ked niektoré zo skladieb vyšli lepšie, ako som si v začiatku myslel). takže tak. tento projekt ako celok je koncept-príbeh s úvodom, jadrom a záverom, pojednávajúci o pohnutom osude pažravého skúpeho pestovateľa hrušiek. Pád Do Latríny popisuje príbeh v momente, keď sa hlavný hrdina, pekne do zelena prežratý doprace do latríny a vyjdú z neho všetci démoni :-). http://www.divshare.com/download/6347841-684celý album za pár momentov :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #208 kedy: 19. Január , 2009, 09:53:00 » |
|
resp. poobede. zatiaľ prihadzujem ešte jednu, titulnú skladbu Kliatba Plesnivej Williamsovky http://www.divshare.com/download/6347842-c1av tejto veci má hlavný hrdina hlboko v septiku vidinu, ktorá mu odkryje pôvod jeho utrpenia a zásadne posunie príbeh vpred
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast