kaolko
|
|
« Odpoveď #375 kedy: 17. Február , 2010, 09:20:38 » |
|
pride mi to ako hudba do resident evil alebo nejakeho cyberpunkoveho filmu.. paradicka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #376 kedy: 17. Február , 2010, 09:21:24 » |
|
Famozne, aj tie dalsie ukazky, si vazne uplny KRAL
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #377 kedy: 17. Február , 2010, 09:42:41 » |
|
ti gitarove veci su fakt paradne, akuart pocuvam We are not alone, super atmosferu to ma...neviem cim to je, ze akurat v ziari sa rodia taki bohovi hudobnici, asi to bude tou hlinikarnou
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #378 kedy: 17. Február , 2010, 09:49:42 » |
|
zdar tu pritomnym nepokojnym dusiam... :-) dik za vypocutie vlado - jednoznacne... hlinikaren, a nejaka skryta forma radioaktivity
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #379 kedy: 17. Február , 2010, 10:02:02 » |
|
zdar tu pritomnym nepokojnym dusiam... :-) dik za vypocutie vlado - jednoznacne... hlinikaren, a nejaka skryta forma radioaktivity jasne ked si sa narodil tak ta pustil porodny chrirug po schodoch v 7/8 takte co?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #380 kedy: 17. Február , 2010, 15:44:39 » |
|
vyborne, jak vzdy. tak rad by som nieco vyrypal alebo nakydal (s cistej zavisti samozrejme, tu je to iba o tom ), ale nemam co
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #381 kedy: 17. Február , 2010, 18:02:42 » |
|
zdar Rasto, dik za vypocutie. aj ked to sem davame vsetci len zo zavisti ci nenavisti :-), verim ze sa navzajom inspirujeme a to sa mi paci. stopro si zanedlho najdes cas a dorobis nieco, co mas rozpracovane, alebo sa pustis do niecoho noveho... mylim sa ? :-) ja mozno vyzeram ako nejaky chrlic, ale skor je pravdou ze stale dorabam vecne rozrobene a nedokoncene veci. skoda, ze teraz nerobim viac gitarobiek. tie chcu viac casu a teraz mam skor take intervaly na kutenie vsetkeho mozneho, len nie poctiveho rockandrollu. bodaj ta muza a elektrika kopala!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #382 kedy: 17. Február , 2010, 18:14:42 » |
|
Robíš velmi zaujímavú muziku.Páči sa mi to. Niektoré veci su z mojho pohladu skvelééééééé.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290
on a journey to become a musician...
|
|
« Odpoveď #383 kedy: 17. Február , 2010, 18:39:06 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 17. Február , 2010, 18:43:46 od Rotanimod »
|
Zaznamenané
|
Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain And you are young and life is long and there is time to kill today And then one day you find ten years have got behind you No one told you when to run, you missed the starting gun.
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #384 kedy: 17. Február , 2010, 20:27:37 » |
|
pekne to vyzera. Mam rad ked je v hudbe pocut konkretne vlastne myslenie autora a ked to ma napad a atmosferu A je to tam vacej sa mi sice pacia tie dalsie ukazky. NAvodilo mi to atmosferu temnej izby so svetlom ktore prerusuje len stropny ventilator, pohodu a vodnu fajku pekne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #385 kedy: 17. Február , 2010, 20:38:35 » |
|
dokonale dokonale, elektronika ako sa patri, trosku ambientne citenie
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #386 kedy: 17. Február , 2010, 20:39:04 » |
|
parada. z tej basy mam totalny primus feel. super
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #387 kedy: 18. Február , 2010, 16:04:21 » |
|
.....nuž originálny nápad.....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #388 kedy: 19. Február , 2010, 11:45:13 » |
|
Fantasticky vies navodit atmosferu, aku si dopredu predstavujes a zaumienis. Kebyze to ma akotaku strukturu klasickeho songu s textom a spevom a prezentuje to cela kapela, tak hned po prvom songu, co by som pocul, by mi bolo jasne, ze mam novu oblubenu bandu. Takto sem len napisem, ze je to uplne najviac ppci, ale a o par dni zabudnem, ze som nejaku ukazku z fora pocul.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #389 kedy: 19. Február , 2010, 16:33:13 » |
|
dik... ale skladbu si mozes aj stiahnut a sem tam si osviezit pamat !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|