yngwinier
|
|
« Odpoveď #495 kedy: 28. September , 2011, 12:20:21 » |
|
inac, vzdy som sa chcel opytat: ty pochadzas z hereckej familie Hubovcov?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #496 kedy: 28. September , 2011, 12:22:51 » |
|
inac, vzdy som sa chcel opytat: ty pochadzas z hereckej familie Hubovcov?
nie nie... :-) hoci sme velmi velmi vzdialeni pribuzni, az tak vzdialeni, ze to nestoji za rec :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #497 kedy: 28. September , 2011, 12:28:04 » |
|
jasne:) Chapem a dakujem za odpoved. V tej muzike a vobec v tvojej tvorbe je velky potencial. Pevne drzim palce, aby si to dotiahol k svojim metam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #498 kedy: 28. September , 2011, 13:09:21 » |
|
Kde si ho mozem kupit ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #499 kedy: 28. September , 2011, 13:15:48 » |
|
Kde si ho mozem kupit ?
hello Branko, http://www.pokutnyhudobnik.com/Parom.html - na spodku stranky su dva linky - ten vlavo, ak si chces cd kupit a ten vpravo, ak si chces stiahnut obal, potlac a info. ak sa podujmes na kupu... budes historicky premierovy prvy clovek, co vyskusal ci ten webservis (vibedeck.com), kde som to zavesil funguje :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #500 kedy: 28. September , 2011, 13:23:39 » |
|
poctivo som vypocul vsetky a nakazil tym dalsich 3 blaznov..parada dik yuggi, som rad ze potesilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #501 kedy: 28. September , 2011, 13:24:26 » |
|
dik chalani
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #502 kedy: 28. September , 2011, 13:40:52 » |
|
takyto zaner na slovensku je celkom rarita... myslim tym zakomponovanim tvrdsej gitary. ;Dniektore tie kompozicie ako to ten minutes by zneli lepsie na 7cke... ale znie to aj tak coolovo
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #503 kedy: 28. September , 2011, 13:45:46 » |
|
takyto zaner na slovensku je celkom rarita... myslim tym zakomponovanim tvrdsej gitary. ;Dniektore tie kompozicie ako to ten minutes by zneli lepsie na 7cke... ale znie to aj tak coolovo
ten minutes cela, okrem sol, bola nahrata na podladenej gitare do D. ale je pravda ze 6tke :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #504 kedy: 28. September , 2011, 13:49:43 » |
|
v tom ten minutes su sialene momenty, bombova vec, zas
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #505 kedy: 28. September , 2011, 14:21:18 » |
|
pekne napady, velmi invencne na slovenske pomery. vobec tam nechyba spev, su tam fakt silne melodicke veci. co sa tyka gitary tak technicky vyborne. zvuk sa mi vsak zda straaasne prekresleny, kresli to viacmenej vo vsetkych nastrojoch (bicie, basa, gitary). a tiez nie som uplne ztotozneny so samotnym zvukom bicich
|
|
« Posledná zmena: 28. September , 2011, 14:36:10 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #506 kedy: 29. September , 2011, 07:26:25 » |
|
We Are Not Alone In This Universe je fenomenalna skladba pocuvam to od rana aspon 5. krat. S obrovskym citom a vkusom urobene..fakt super Mohutne sa mi pacia tie tahave zvuky (snad) gitary v pozadi, uplne floydovske, dodava to uzasnu atmosferu, dofarbuje uz aj tak peknu melodiu...aj ta imitacia cajok je super
|
|
« Posledná zmena: 29. September , 2011, 07:54:39 od yngwinier »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #507 kedy: 29. September , 2011, 07:53:19 » |
|
Fantasticke to je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #508 kedy: 29. September , 2011, 08:12:43 » |
|
We Are not Alone je totalna Spielbergovka normalne ze som si predstavil jak odlieta UFO a deti placu do titulkov k filmu, ppci to je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #509 kedy: 29. September , 2011, 08:36:57 » |
|
pekne napady, velmi invencne na slovenske pomery. vobec tam nechyba spev, su tam fakt silne melodicke veci. co sa tyka gitary tak technicky vyborne. zvuk sa mi vsak zda straaasne prekresleny, kresli to viacmenej vo vsetkych nastrojoch (bicie, basa, gitary). a tiez nie som uplne ztotozneny so samotnym zvukom bicich diky miso, ano je vybudeny, ale nejak sa nam to tak celkom pacilo. urcite sa to da spravit aj inak. bicie - vyrazne mi s nimi pomohol Boris, zneli omnoho "horsie" ked som ich spravil sam. ale tak myslim, ze tam celkom pasuju, aspon osobne sa mi to paci takto. mam tu smolu, ze nepoznam nieco ako "finalny stav veci" stale som nespokojny a vzdy si viem vsetko predstavit na viac sposobov.... niekde bolo treba skoncit :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|