Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #525 kedy: 06. Január , 2012, 21:41:05 » |
|
Daju sa niekde zohnat aj dalsie tvoje nahravky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #526 kedy: 06. Január , 2012, 22:02:03 » |
|
jo, na stranke www.martinhuba.bandcamp.com - tam davam vsetky nove veci
|
|
« Posledná zmena: 29. Január , 2014, 11:07:06 od yesfan »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #527 kedy: 16. Júl , 2012, 23:15:56 » |
|
zdar, ked som tak pozeral forum a nove ukazky kolegov, padla mi do ucha ta Rastisova (mimochodom, velmi fajn vecicka) a uvedomil som si, ako vela v poslednej dobe aj ja robim s virtualnymi instrumentami. Ze mam vlastne cely "album", o ktory som sa prakticky s nikym este nepodelil (okrem navstevnikov nasho kulturneho stanku,kde pracujem) Jedna sa o soundtrack, alias hudbu k rovnomennej animovanej rozpravke, ktoru som vytvoril pre deticky vo veku od tych 3 do cca 6 rokov. Ukazky z rozpravky samotnej mozete najst na Facebook stranke Krajskej hvezdarne a planetaria M. Hella v Ziari nad Hronom, v sekcii videoalbumy. Soundtrack si mozete cely vypocut tunaka: www.vibedeck.com/martinhubaAko som spomenul vyssie, je to komplet softwarove dielko a treba ho chapat v kontexte obrazu a cielovej vekovej kategorie, ale aspon niektore veci obstoja aj bez tejto znalosti. V kazdom pripade... som zvedavy, co na to poviete, s vynimkou kolegu opossuma sem zatial asi nikto podobne zameranu tvorbu nesupol... prijemny odposluch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #528 kedy: 18. Júl , 2012, 20:21:17 » |
|
zavidim Ti pracovitost, nadsenie a aj ten talent verim, ze si si postavil uz 2 baraky a mas okolo seba more bab
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #529 kedy: 18. Júl , 2012, 20:42:29 » |
|
tanec robotov ma roztancoval az potim zincicu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #530 kedy: 19. Júl , 2012, 13:53:38 » |
|
zavidim Ti pracovitost, nadsenie a aj ten talent verim, ze si si postavil uz 2 baraky a mas okolo seba more bab to bolo drsne Rasto... dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #531 kedy: 19. Júl , 2012, 13:55:57 » |
|
...ano, ked pride brat s rodinou na navstevu, mam okolo seba more bab
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FunkyMonk
|
|
« Odpoveď #532 kedy: 19. Júl , 2012, 15:24:03 » |
|
skveleee a tanec robotov no comment, resp. rozoznal som tu piesen ako o nej rastis pisal bez toho aby som videl jej nazov ked hrala.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #533 kedy: 19. Júl , 2012, 15:28:34 » |
|
Paci sa mi to, hlavne tie kludne veci, vyborne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #534 kedy: 20. Júl , 2012, 19:04:25 » |
|
Dík pani, nech padne na úžitok...
:-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #535 kedy: 21. Júl , 2012, 08:59:25 » |
|
Cele dobre!
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
TOMM
|
|
« Odpoveď #536 kedy: 29. Júl , 2012, 19:24:03 » |
|
Ten Klokotor je trochu tuha vec ide s toho strach ale ten Parom je vyborna vec napadita a hlavne zvukovo je to dobre spravene, kopak by som trochu zvyraznil na vyskach aby to hralo aj na menšich bedničkach ale inač seriozna vecička to je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #537 kedy: 30. Júl , 2012, 09:54:07 » |
|
Ten Klokotor je trochu tuha vec ide s toho strach ale ten Parom je vyborna vec napadita a hlavne zvukovo je to dobre spravene, kopak by som trochu zvyraznil na vyskach aby to hralo aj na menšich bedničkach ale inač seriozna vecička to je. dik.. ...tuha, riedka... ako pre koho a ako kedy... ja vravim, ze zo seba treba dat von vsetko, potom je zivot krasny !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #538 kedy: 20. August , 2012, 14:49:22 » |
|
tanec robotov s videom pre tu srandu... :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #539 kedy: 05. December , 2012, 10:14:33 » |
|
zdar, mam zas pripravenu nejaku novu muziku, cdcko a dal som von jednu skladbicku pre potesenie a ukazku o co pojde. Vec sa vola Look At The Night Sky a cele cd "Stellar" bude relaxujuco elektronicke, poskladane vylucne z virtualnych kniznic, zvukov a nastrojov. Myslim, ze pojde o velmi pohodove, nenarocne pocuvanie v dlzke cca 30 min. Cd sa este mastruje, cize zatial len tato jedna ukazka. Potom updatnem tento post a spristupnim cele cd. Download som zlomyselne podmienil FB likom... ale vlastne, kto by to stahoval... tak mi mozete aspon spravit radost http://vibedeck.com/martinhuba/stellar
|
|
« Posledná zmena: 13. December , 2012, 09:34:30 od yesfan »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|