yesfan
|
|
« Odpoveď #645 kedy: 12. November , 2019, 11:16:12 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #646 kedy: 12. November , 2019, 16:38:00 » |
|
Opat skvele. My si v robote tvoju tvorbu dost uzivame. Mnohym sa to paci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #647 kedy: 12. November , 2019, 19:48:00 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #648 kedy: 12. November , 2019, 20:28:00 » |
|
Opat skvele. My si v robote tvoju tvorbu dost uzivame. Mnohym sa to paci.
díky! určite ešte pribudnú pekné pesničky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #649 kedy: 12. November , 2019, 20:28:44 » |
|
nie, ja starnem pomalšie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #650 kedy: 12. November , 2019, 21:06:22 » |
|
uprimne si odpovedz na otazku: chcelo by sa Ti odohrat hodinu a pol koncert do pol pasa a mavajuc cely cas hlavou ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #651 kedy: 12. November , 2019, 21:44:01 » |
|
uprimne si odpovedz na otazku: chcelo by sa Ti odohrat hodinu a pol koncert do pol pasa a mavajuc cely cas hlavou ? Vieš čo, odohrať napríklad Kliatbu plesnivej Williamsovky (to nie je síce hodina a pol) s plnou výbavou sťaby koncept album by ma fakt bavilo! Do pol pása byť nahý mi nevadí, som tak automaticky, ak pečie a mávanie hlavou... to nie, vlasy už nemám na to a kývanie ako také mi vôbec nechýba - verím, že by som to dôstojne aj nehybne "ustál" Tým podstatným v tomto pre mňa je humor a zábava... pre nič iné to nerobím, len pre to, že mi je pri tom celom fajn
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
TOMM
|
|
« Odpoveď #652 kedy: 16. November , 2019, 15:33:11 » |
|
Veľmi by som uvítal aj skladbu : Nefajčiť Take dačo by spodným susedom trebalo púšťať na plné pecky. Ľudia si dnes vôbec nevážia čistý vzduch, akoby sa nevedeli vysporiadať zo svojim JA bez vdychovania jedovatých látok.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #653 kedy: 16. November , 2019, 23:14:13 » |
|
nie, ja starnem pomalšie Rastis už je dávno prestarnutý dôchodca. Len si to užívaj.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #654 kedy: 17. November , 2019, 22:45:46 » |
|
rastisovi sa ukazka tradicne velmi paci, tak len zavistlivo podrypava
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #655 kedy: 18. November , 2019, 10:24:27 » |
|
Veľmi by som uvítal aj skladbu : Nefajčiť Take dačo by spodným susedom trebalo púšťať na plné pecky. Ľudia si dnes vôbec nevážia čistý vzduch, akoby sa nevedeli vysporiadať zo svojim JA bez vdychovania jedovatých látok. ver never, mám aj taký text ready, len neviem, či sa dostane do "výberu" na cd.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
TOMM
|
|
« Odpoveď #656 kedy: 18. November , 2019, 15:57:39 » |
|
Ta čom by ne ? Že by nejaké obavy z cenzúry protifajčiarského signálu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #657 kedy: 19. November , 2019, 08:04:06 » |
|
Ta čom by ne ? Že by nejaké obavy z cenzúry protifajčiarského signálu ? nie nie, len mám veľa textov pripravených (násobne viac) a nebudú sfinalizované všetky... uvidím ešte ako to pôjde, ktoré vyberiem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #658 kedy: 01. Január , 2020, 18:34:41 » |
|
Zdravas priatelia! Náš nový album, ktorý sme vytvorili s mojím priateľom a kolegom Johnom Tenneym, americkým huslistom a experimentálnym hudobníkom! Náš album "Mirrors" (Zrkadlá) je zbierkou 10 skladieb - piatich od každého z nás na 5 tém, ktoré sme si určili. Na albume nájdete teda 5 dvojíc skladieb, ktoré vznikli bez toho, aby sme o nich komunikovali a navzájom sa ovplyvňovali. Sú dvoma odrazmi jednej reality v dvoch tvorivých mysliach. Sú zrkadlami v dvoch vzdialených častiach sveta zrkadliacimi samé seba. Viac info na Bandcampe (EN) Všetkým otvoreným ušiam a mysliam želáme príjemnú a ničím nerušnú audio jazdu! https://martinhuba.bandcamp.com/album/mirrorsAnts (M. Huba) video -
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #659 kedy: 21. Máj , 2020, 07:33:28 » |
|
Experimentálny album, ktorý sme dali dokopy s mexickým gitaristom Nickom Vanderom. Je to silná halucinácia za použitia samplerov, kaossov, gitár a efektov. Je to split - moje veci sú každá druhá. https://martinhuba.bandcamp.com/album/perceptionsMomentálne pripravujeme aj kompiláciu, kde bude veľa gitarstov z celého sveta s rôznymi prístupmi k mučeniu nástroja a poslucháčov. Vyjde niekedy koncom mája, začiatkom júna. Cheers
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|