Dam teda nejaky report.
Stavil som sa v hudobninach Musicant v Nitre, kde ma Peto Kniez (uzivatel petok2, ak sa nemylim) zavolal opacit nejake kusky.
Vyskusal som asi vsetko, je pravda, ze lacne modely VGS su proste lacne a ide z nich aj taky pocit, ALE kazda mala napriek cene vysoke spracovanie, vsetko nastavene ako ma byt.
Vyssie stredne modely - tam zacina profi trieda - vsetko do detailu prepracovane, kvalitne znackove snimace (je moznost vyberu napr. aj Bareknuckle), nenormalne krasny zvuk, hlavne u tych LPckoidnych typoch gitar. Tucne, prijemne, medove, tazko to slovami popisat. Z kopie Gibsna mam pocit, ze drzim Gibson. Ladi to, hra to paradne. Takisto som skusal Ibanezoidne typy a opat - vysoka kvalita spracovania, perfektne zvonia tie gitary. Odporucam vyskusat pred kupou Ibanezy.
Cakam na sedmickovy model, ktory ma ku mne dorazit kazdu chvilu, na tento kusok sa velmi tesim.
Skusal som aj gitary s tou pevnou kobylou evertune - niet sance, aby sa gitara rozladila. Pravacka sa prijemne klze, nic nezadrhava. Nic sa nerozladuje.
Skusil som si aj ten signature model s temperovanymi prazcami (ci ako sa to vola). Seriozna gitara, pripominajuca mi Jcustom od Ibanez. Aj cenovo uz celkom palka.
Navstivte hudobniny Musicant v Nitre, vyskusajte.