Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 17. Jún , 2013, 07:24:13 » |
|
velmi pekne hrali , na mna moc ticho... synťák trocha ticho...
Fajn to bolo, tichý zvuk bol preto, lebo ten aparát viac nedal, celý čas bol na hranici skreslenia, posledné 2 veci za ňou. Ale to nie je technický problém, ale ekonomický (čiže neriešiteľný). Tiež mi vadila absencia klávesu, nebol tam takmer nikdy. Páčilo sa mi, že zvuk nebol prebasovaný, zadunený, nemám to rád, ale tí, čo to majú radi zase nemajú radi mňa ako zvukára Mne sa veľmi páčil aj Grexabat (Naozaj nie preto, že ma tam Marian dostal zadarmo). Tu na Slovensku nemáme veľa naozajstných rockerov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 17. Jún , 2013, 08:43:14 » |
|
Zvuku Greksabatu som velmi nerozumel a v dnesnej hudbe urcite chyba druha gitara a je to pocutelne. WS mali samozrejme velmi dobry zvuk, aj ked som mal pocit ze posledne veci som pocul o chlp konkretnejsie. NEbeolo to sice nahlas ale aj tak som mal po koncerte vysky odidene :D no prijemney koncertik, zohrata kapela vynikajuci muzikanti a cela ta rutina co okolo dobrych muzikantov je samozrejmostou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 17. Jún , 2013, 08:55:27 » |
|
Fajn to bolo, tichý zvuk bol preto, lebo ten aparát viac nedal, celý čas bol na hranici skreslenia, posledné 2 veci za ňou. Ale to nie je technický problém, ale ekonomický (čiže neriešiteľný). Tiež mi vadila absencia klávesu, nebol tam takmer nikdy. Páčilo sa mi, že zvuk nebol prebasovaný, zadunený, nemám to rád, ale tí, čo to majú radi zase nemajú radi mňa ako zvukára Mne sa veľmi páčil aj Grexabat (Naozaj nie preto, že ma tam Marian dostal zadarmo). Tu na Slovensku nemáme veľa naozajstných rockerov. Ked je grexa prototyp rockera tak som z fleku radsej rapper
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stano
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 17. Jún , 2013, 11:21:18 » |
|
Zvuku Greksabatu som velmi nerozumel a v dnesnej hudbe urcite chyba druha gitara a je to pocutelne. WS mali samozrejme velmi dobry zvuk, aj ked som mal pocit ze posledne veci som pocul o chlp konkretnejsie. NEbeolo to sice nahlas ale aj tak som mal po koncerte vysky odidene :D no prijemney koncertik, zohrata kapela vynikajuci muzikanti a cela ta rutina co okolo dobrych muzikantov je samozrejmostou A nehral v Graksabate svojho casu aj Michal Kovalcik?
|
|
|
Zaznamenané
|
Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 17. Jún , 2013, 11:24:19 » |
|
A nehral v Graksabate svojho casu aj Michal Kovalcik?
Hral, ale uz hodne dlho nehra, hra tam mlady Micinec (myslim ze bol vitaz gitariady z minuleho roka)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 17. Jún , 2013, 13:50:33 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 17. Jún , 2013, 13:55:29 » |
|
Hral, ale uz hodne dlho nehra, hra tam mlady Micinec (myslim ze bol vitaz gitariady z minuleho roka)
presne tak.. zhodou okolnosti to bolo aj obdobie kedy tesne po tom zavesil lacrosse gitaru na klinec a siel radsej jebat bubony..:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 17. Jún , 2013, 15:10:48 » |
|
Grexabat bol PRE MŇA o ničom , gazdzinej sa páčil , pre mna o ničom pre to , pretože absolútne nechápem tej muzike , nezapametatelné rifi pre mna , + tie jazzové vsuvky som nechápal vobec , nekdo má rád dolky - nekdo kluky , nepáči sa mi ani to neustále pindanie v textoch , a politika v muzike , ale ako jednotlivci sú všetci výborný muzikanti , Marián G je zas dosť taký démon , dúfam , že ho neurazím , strašne mi pripomína , foto z Barbar Conan
|
|
« Posledná zmena: 17. Jún , 2013, 15:15:41 od mirostrat »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 17. Jún , 2013, 17:28:38 » |
|
A nehral v Graksabate svojho casu aj Michal Kovalcik?
Hral, akurat si myslim, ze uhrat muziku s jednou gitarou a dosiehnut tam plnost zvuku je dost tazka vec a tak fungovali rockove tria v 70. rokoch typu RUSH. Ja nekomentujem greksabat ani ich muziku aj ked polemiky okolo toho preco tam hrali prave oni mozu byt rozneho typu. Len vravim, ze rockove tria si tiez na albumy nahravaju dve gitary ale na koncerte tak nehraju a mi to tam chyba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 17. Jún , 2013, 17:39:25 » |
|
aj ja som hral v grexabate :-) ako sekundant miskovi gonovatchukowi :-) az dva koncerty!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 17. Jún , 2013, 19:40:24 » |
|
aj ja som hral v grexabate :-) ako sekundant miskovi gonovatchukowi :-) az dva koncerty! no ale vtedy to malo ondrik samozrejme uplne inee gule
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 17. Jún , 2013, 20:42:00 » |
|
Grexabat bol PRE MŇA o ničom , gazdzinej sa páčil , pre mna o ničom pre to , pretože absolútne nechápem tej muzike , nezapametatelné rifi pre mna , + tie jazzové vsuvky som nechápal vobec , nekdo má rád dolky - nekdo kluky , nepáči sa mi ani to neustále pindanie v textoch , a politika v muzike , ale ako jednotlivci sú všetci výborný muzikanti , Marián G je zas dosť taký démon , dúfam , že ho neurazím , strašne mi pripomína , foto z Barbar Conan
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 18. Jún , 2013, 15:23:07 » |
|
Fantastický koncert, super zvuk aj hudobníci - nenudil som sa ani minútu . A zaujímavé že obaja gitaristi hrali na káble...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 18. Jún , 2013, 15:38:21 » |
|
Fantastický koncert, super zvuk aj hudobníci - nenudil som sa ani minútu . A zaujímavé že obaja gitaristi hrali na káble...
X svetovych muzikantov hra na kable. Nevidim na tom nic nezvycajne. Ci ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 18. Jún , 2013, 16:30:45 » |
|
X svetovych muzikantov hra na kable. Nevidim na tom nic nezvycajne. Ci ?
kable hraju jednozacne rychlejsie
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
|