Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 14:37:45
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kúpa lacného Gibsonu  (Prečítané 15092 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Dewey
nováčik
*
Príspevkov: 17

« Odpoveď #45 kedy: 06. Apríl , 2013, 20:18:47 »

Vedel by mi niekto objasniť tie profily krkov na Gibsonoch ? či sú tam nejaké veľké rozdiely a priblížiť mi to, pretože nemám v najbližšom čase možnosť si niečo také vyskúšať,Ak by ste boli taký ochotný, poprosil by som aby ste mi sem hodili všetko čo o tom viete.
Naozaj budem vďačný za každú odpoveď. :)
« Posledná zmena: 06. Apríl , 2013, 20:19:21 od Dewey » Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #46 kedy: 06. Apríl , 2013, 20:46:32 »

tak na 50's sú tlstejšie ako na 60's a ťažko si vyberieš z popisu, z toho nevieš čo Ti lepšie padne do ruky  Žmurk
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #47 kedy: 06. Apríl , 2013, 20:54:29 »

Dewey - vsak napis, co hladas, co Ti sedi
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #48 kedy: 07. Apríl , 2013, 02:53:43 »

Dewey - vsak napis, co hladas, co Ti sedi

Asi tak. Hlavne celkovo daj nejaku predstavu zvuku, co chces hrat, na akom aparate  atd. Profily krkov su uz taka nejaka podruznejsia zalezitost.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Dewey
nováčik
*

« Odpoveď #49 kedy: 07. Apríl , 2013, 09:14:50 »

Chcel by som docieliť alebo sa aspoň priblížiť  zvuku "Guns n Roses"  a mám aparát Marshall MA 100 C .
« Posledná zmena: 07. Apríl , 2013, 09:16:53 od Dewey » Zaznamenané
Dewey
nováčik
*

« Odpoveď #50 kedy: 07. Apríl , 2013, 09:22:40 »

A keby som kúpil túto gitaru ?  GIBSON Les Paul Traditional Mahogany Top SV  je drahšia ale ved toľko ešte dám, mohli by ste mi ju prosím zhodnotiť ?
http://kytary.cz/gibson-les-paul-traditional-mahogany-top-sv/HN130354/
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #51 kedy: 07. Apríl , 2013, 09:27:16 »

A keby som kúpil túto gitaru ?  GIBSON Les Paul Traditional Mahogany Top SV  je drahšia ale ved toľko ešte dám, mohli by ste mi ju prosím zhodnotiť ?

Ma to mahagonovy top, cize to bude zniet zrejme trosku "temnejsie" a o chlp menej agresivne. Nemusi to byt inak zla gitara, len to zrejme nebude zvukovo uplne "klasicky" Standard.

Inak zvuk Guns and Roses dosiahnes viac menej velmi lahko a v podstate s hociakym Gibsonom a Marshallom.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #52 kedy: 07. Apríl , 2013, 09:49:48 »

A keby som kúpil túto gitaru ?  GIBSON Les Paul Traditional Mahogany Top SV  je drahšia ale ved toľko ešte dám, mohli by ste mi ju prosím zhodnotiť ?

Celkom fajn cena. Za lepsie peniaze nenajdes schopnejsi les paul. K tomu si kup JCM800 a mozes si hrat gunsov kolko chces.
Zaznamenané
Dewey
nováčik
*

« Odpoveď #53 kedy: 07. Apríl , 2013, 10:32:34 »

Ďakujem toto ma potešilo  ha ha ha tak teda zoženiem ešte 100€ a môžem kúpiť.
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #54 kedy: 07. Apríl , 2013, 10:41:22 »

Radsej kup studio a predaj hinten chrchlak a kup jcm 800. To ti gnr zvuk spravi viac. Ako povedali chalosi na gnr ti staci barjaky gibson ale osemkilo popr poriadna lampa je zaklad.
Zaznamenané
Dewey
nováčik
*

« Odpoveď #55 kedy: 07. Apríl , 2013, 10:45:35 »

Radsej kup studio a predaj hinten chrchlak a kup jcm 800. To ti gnr zvuk spravi viac. Ako povedali chalosi na gnr ti staci barjaky gibson ale osemkilo popr poriadna lampa je zaklad.

Ja si myslím že poriadna gitara je základ,
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #56 kedy: 07. Apríl , 2013, 11:02:33 »

Ja si myslím že poriadna gitara je základ,

Az po aparate.  :)
Zaznamenané

Dewey
nováčik
*

« Odpoveď #57 kedy: 07. Apríl , 2013, 11:32:10 »

Aha :D
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #58 kedy: 07. Apríl , 2013, 11:42:20 »

Az po aparate.  :)
Sorry za OT, ale musim.
Tuto sa s tebou nikdy nezhodnem.  Bavím sa skvele Ale budis. :) Jedine, co by som uprednostnil pred gitarou je box. Snad o tom, ci vezmem LP alebo Strat do ruky sa nemusime bavit. O zvukovych rozdieloch myslim.  Zdravíčko

Inak Dewey - k zvuku GnR ti vela netreba. Staci hocijaky LPckoidny tvar s dvoma HB do Marshalla a mas to tam. Zas si ale nemyl, ze snimany aparat (dajme tomu studiovky GnR) bude hrat takisto ako to, co budes pocut v predajni/skusobni.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #59 kedy: 07. Apríl , 2013, 11:47:01 »

Tuto sa s tebou nikdy nezhodnem.  Bavím sa skvele Ale budis. :)

S hociakym najlacnejsim Squierom a poriadnym ampom spravis lepsi zvuk ako s original Fendrom trebars z roku 1958 hranym cez mizerny amp.  :)
Zaznamenané

Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 23 otázok.