Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 00:02:46
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GUITAR LINK UCG102 + (Guitar Rig)  (Prečítané 9423 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
PRANK$T€R!
okukávač

Príspevkov: 2

« kedy: 15. Marec , 2013, 17:53:55 »

Zdravim. Chcel by som poradit. Kupil som si tento audio prevodnik http://www.muziker.sk/studio-podium/nahravacie-studio/usb-prevodniky/p/9519-behringer-UCG-102-GUITAR-LINK. Nejak sa ale do tejto problematiky prepojena gitary s PC este nevyznam. S predajne mi poslali mejl s tymito troma odkazmi na nainstalovanie potrebneho softveru:
1. http://www.behringer.com/EN/Support/U-Control-Downloads.aspx
2. http://www.energy-xt.com/index.php?id=0201
3. http://www.native-instruments.com/index.php?id=bcombo&L=1

Avsak ja by som si radsej ako su tie tri ponukane komba (3. odkaz) nainstaloval program Guitar Rig. No s tym nemam skoro ziadne skusenosti. Ak by nahodou niekto vedel poradit, ktora verzia tohto programu GR (1.,2.,3.,4.,5.) by mi k tomuto Behringer audio prevodniku pasovala najviac, velmi by mi pomohol. Tak isto aj nejaky ten odkaz na stiahnutie tohto programu spolu s crackom by bol super. Dik za radu.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 15. Marec , 2013, 17:55:48 »

Tebe musi jebat bracho s tym crackom  Bavím sa skvele
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #2 kedy: 16. Marec , 2013, 08:01:15 »

V pravidlach fóra je ziadne warez. Kľudne si nainstaluj najskôr demo verziu guitar rigu a rozhodni sa pre verziu.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #3 kedy: 16. Marec , 2013, 08:57:53 »

ani citat nevie -

Use the coupon ID to order a serial number for one of these GUITAR COMBOS for FREE.

How it works:
1. If you don't have a NI account yet, please create an account with the desired billing address
2. Choose your favourite GUITAR COMBO below
3. Send your 8-digit voucher code along with your choice of GUITAR COMBO to our Order Support team via theorder support form.
4. You will then receive your serial number via email
Zaznamenané
PRANK$T€R!
okukávač

Príspevkov: 2

« Odpoveď #4 kedy: 17. Marec , 2013, 12:46:51 »

Ok, dik za radu. Nainstalujem si tu demo verziu teda. A co sa tyka tych Komb, to som si precital, len som chcel najprv zistit viac o tom Guitar Rigu. A este raz vravim, nemam s tym skoro ziadne skusenosti Žmurk
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #5 kedy: 17. Marec , 2013, 13:15:15 »

A este raz vravim, nemam s tym skoro ziadne skusenosti Žmurk
co maju skusenosti s tym, ze chces hned nieco ujebat? okrem ineho existuje x-free veci, ktore aspon co sa amp modelingu tyka, hraju lepsie ako spominany guitar rig
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #6 kedy: 17. Marec , 2013, 13:36:54 »

Tebe musi jebat bracho s tym crackom  Bavím sa skvele

z toho cracku  Bavím sa skvele
Zaznamenané
tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #7 kedy: 17. Marec , 2013, 16:13:06 »

co maju skusenosti s tym, ze chces hned nieco ujebat? okrem ineho existuje x-free veci, ktore aspon co sa amp modelingu tyka, hraju lepsie ako spominany guitar rig

Teraz úplne vážne - ktoré sú lepšie? - niečo by som vyskúšal na cvičenie
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #8 kedy: 17. Marec , 2013, 16:24:27 »

nakopavac TSE808 v2
skreslenie mne sa najviac pacili Lepou Lecto a TSE x50 (akoze 5150)
impulzy sa mi osvedcili hocijaky Mesa OS 4x12 shure sm57 alebo audix i5 (gods cab IR pack je free napr)

nastavit hi-low pass filtre a musi to hrat pokial clovek vie nakrutit normalny zvuk a nekruti na amp simulacii Vckove kokotiny Popiskujem si na mojom souncloude (v podpise) su ukazky iba so simulaciami
« Posledná zmena: 17. Marec , 2013, 20:34:36 od styrioci » Zaznamenané
tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #9 kedy: 17. Marec , 2013, 16:35:52 »

Hrá ti to dobre.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #10 kedy: 17. Marec , 2013, 17:34:24 »

Teraz úplne vážne - ktoré sú lepšie? - niečo by som vyskúšal na cvičenie

na Marshall je najsam toto:

http://www.simulanalog.org/guitarsuite.htm - a to je to uz strasne stara vec. je to hotove, netreba k tomu uz simulovat box.

nakopavatka maju tiez fajn alebo co pise 4oci je tiez fasa. a na moderne gainy tiez to co pise 4oci
Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #11 kedy: 14. Apríl , 2013, 14:12:53 »

Mna by skor zaujimalo ci ten behringer stoji za nieco? latencia, sum atd
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
Siso
nováčik
*
Príspevkov: 67

« Odpoveď #12 kedy: 04. Február , 2014, 10:56:39 »

ja by som chcel trošku oživit temu touto srandičkou  ha ha ha http://www.ebay.com/itm/141093575207?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

ma to zmysel vyskušat za tych cca 10€ ? či to je len plastova hračka čo hodim do koša  ha ha ha . riešim totiž nejake lacne riešenie na intrak, aby som mohol cvičit cez PC. extra kvalitu nečakam, hlavne nech to nema latenciu.  :)
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #13 kedy: 04. Február , 2014, 11:01:14 »

Na 90% je to z tej istej fabriky/ ten isty produkt ako Behringer ucg 102, ja by som sa toho nebal.
Zaznamenané
theunheard
nováčik
*
Príspevkov: 27

« Odpoveď #14 kedy: 04. Február , 2014, 16:24:30 »

mal som doma tu hovadinu v ciernom prevedeni a stoji to za Bleee ... ani som ovladace neinstaloval lebo v pozadi to pistalo(konstantne a vsade - vyskusal som to na 2 PC) sice neviem ci na vstupe alebo vystupe ale to je jedno ... vystup stoji za kulove(jak cez telefon) a ten potenciometer na hlasitost vystupu taktiez je mega hrozny ... neviem ci su to nie len zmatky tych Behringerov aby ich mohli predat tak su nebrandovane ... vzadu nalepka ze S/N: a pre istotu tam nedali ani seriove cislo ... prosto skoda casu a prachov ...
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 23 otázok.