|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 23. November , 2013, 14:00:07 » |
|
referencia - LCD monitor. cele je to v divnom a hlavne lacno znejucom reverbe. hned prve, tak kopak - daleko a farbou si tiez nie som isty.
spev - zneje to jak hall z lacneho gitaroveho komba. okrem toho ma zasadne intonacne problemy.
zatial tolko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 23. November , 2013, 14:16:20 » |
|
referencia - LCD monitor. cele je to v divnom a hlavne lacno znejucom reverbe. hned prve, tak kopak - daleko a farbou si tiez nie som isty.
spev - zneje to jak hall z lacneho gitaroveho komba. okrem toho ma zasadne intonacne problemy.
zatial tolko.
No monitory mame fakt o hovne, to je pravda. Ten lacno znejuci reverb je normalny roomworks, tak neviem... Co presne mu chyba? A kopak je tupy a nahlas ci co je s nim?
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 23. November , 2013, 14:25:32 » |
|
k tomu co rasto povedal este pripajam ze gitar volako neladi.. 0:15je to najviac pocut asi.. ale mozno to len je pretlaceny ton..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 23. November , 2013, 15:42:29 » |
|
No monitory mame fakt o hovne, to je pravda. Ten lacno znejuci reverb je normalny roomworks, tak neviem... Co presne mu chyba? A kopak je tupy a nahlas ci co je s nim?
neviem teraz, len narychlo na velmi zlom posluchu som dal prvy dojem. roomworks to je to co je defaultne v Cubase ? to sa mi nikdy nelubilo, je milion krajsich reverbov, bars aj free...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 04. Január , 2014, 03:24:32 » |
|
Ved tu na nas normalne z vysoka ignoruju!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
epiphonic
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 04. Január , 2014, 12:06:47 » |
|
pekne, spev mi trochu pripomina soundgarden neviem ci zamer, ci nahoda
|
|
|
Zaznamenané
|
slow riffs / bong hits
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 04. Január , 2014, 12:48:06 » |
|
Podla mna je to zamerna nahoda...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 04. Január , 2014, 13:03:29 » |
|
Ved tu na nas normalne z vysoka ignoruju! igen
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 04. Január , 2014, 13:23:59 » |
|
nieje to trochu rozladene?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 04. Január , 2014, 13:40:52 » |
|
je, ta poloskreslena gitara co tam hra od zaciatku v niektorych polohach neladi a to ze aj dost. tazko povedat, kde je chyba, ci to len blbo chalan drzi alebo mu skratka neladi z nejakeho dovodu nastroj ako taky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 04. Január , 2014, 13:41:56 » |
|
inak hudba sa pocuva fajn, aj spev zneje prijemne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 04. Január , 2014, 15:16:49 » |
|
je, ta poloskreslena gitara co tam hra od zaciatku v niektorych polohach neladi a to ze aj dost. tazko povedat, kde je chyba, ci to len blbo chalan drzi alebo mu skratka neladi z nejakeho dovodu nastroj ako taky.
no chalan (byvaly gitarista) tusim vtedy presiel na ine struny, tak je mozne, ze mu neladili uplne oktavy, ale moze to robit trochu aj chorus... ale tvarme sa, ze to tak ma byt, bude to big style! inak po zvukarskej stranke nejake pochvaly/vycitky/tipy...?
|
|
« Posledná zmena: 04. Január , 2014, 15:18:04 od Bhlokvva »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 04. Január , 2014, 15:26:02 » |
|
inak po zvukarskej stranke nejake pochvaly/vycitky/tipy...?
hej... je to rozladene.. som to spominal uz vtedy prvykrat ze okolo tej 0:15 co ide gitara to uplne pocut preco to proste neprehrate, ked ocividne toto je uz minimalne 5ta verzia tej skladby co ste postli?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|