brdo prvy
|
|
« Odpoveď #210 kedy: 30. Júl , 2013, 14:50:43 » |
|
ja len ze.. v mojom pripade kebyze testujem basovy zosik a hral som asi 3x na basu tak by to asi nebolo uuuuplne smerodajne kebyze napisem ze ten basovy zosik hral mega popici.. lebo hociaky chalan co hra na nastroj pol roka by povedal ze to tak vobec nemusi byt.. to len tak.. okrajovo..
.... tak toto spochybnovanie uz fak nemusis riesit. V 14stich som mal prvu gitaru z ktorej som presiel na basu,ale kôli vymyslaniu a servisovaniu zosilovacov mam aj dodnes celkom slusnu gitaru ,tak ze ver mi, tolko este viem na gitare k posudeniu zahrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #211 kedy: 30. Júl , 2013, 14:51:06 » |
|
ok ok.. nebite ma..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #212 kedy: 30. Júl , 2013, 14:57:24 » |
|
.... tak toto spochybnovanie uz fak nemusis riesit. V 14stich som mal prvu gitaru z ktorej som presiel na basu,ale kôli vymyslaniu a servisovaniu zosilovacov mam aj dodnes celkom slusnu gitaru ,tak ze ver mi, tolko este viem na gitare k posudeniu zahrat ja len dufam ze snimace mas v spravnej vyske
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #213 kedy: 30. Júl , 2013, 15:05:00 » |
|
ja len dufam ze snimace mas v spravnej vyske ... posledne mi Peci menil struny,tak dufam ze to nezabudol skontrolovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #214 kedy: 30. Júl , 2013, 15:27:26 » |
|
... posledne mi Peci menil struny,tak dufam ze to nezabudol skontrolovat pff...mne peci minule vyniesol smeti a nemachrujem
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #215 kedy: 30. Júl , 2013, 15:56:22 » |
|
ja len ze.. v mojom pripade kebyze testujem basovy zosik a hral som asi 3x na basu tak by to asi nebolo uuuuplne smerodajne kebyze napisem ze ten basovy zosik hral mega popici.. lebo hociaky chalan co hra na nastroj pol roka by povedal ze to tak vobec nemusi byt.. to len tak.. okrajovo..
Ej, ale teraz si fakt, že netrafil. Brdo odpaluje klasické covery a riffy bez problémov, na úrovni, že by sa uživil v šenkovej kapele. Vie ako má hrať gitarový a basový amp pod rukou aj pre ucho. Nehovoriac o tom, že s obľubou testuje aj pri koncertnej hlasitosti. Iným slovami, keď povie, že sa mu to páči, treba zpozornieť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #216 kedy: 31. Júl , 2013, 23:09:20 » |
|
ok ok.. nebite ma.. tak neryp
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #217 kedy: 31. Júl , 2013, 23:22:44 » |
|
no a kto by sa teda chcel stretnut s par zosikmi a skusit ? len tak vyhladovo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #218 kedy: 01. August , 2013, 06:22:16 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #219 kedy: 05. August , 2013, 20:49:17 » |
|
Zdravim sudruhovia. Fcera sem si od Andrea bol pozicat ten jeho vytvor....
Ďakujem, ďakujem, od Brďa veľmi potešilo! no a kto by sa teda chcel stretnut s par zosikmi a skusit ? len tak vyhladovo...
Presne to potrebujem: porovnať s overenými a obľúbenými zosíkmi, aby som vedel, čo a ako ešte doladiť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #220 kedy: 05. August , 2013, 20:59:51 » |
|
... Presne to potrebujem: porovnať s overenými a obľúbenými zosíkmi, aby som vedel, čo a ako ešte doladiť.
len ako to tak pozorujem, odozva na konkretne poskusanie skorej vlazna, az ziadna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #221 kedy: 05. August , 2013, 21:21:15 » |
|
len ako to tak pozorujem, odozva na konkretne poskusanie skorej vlazna, az ziadna Tiež sa čudujem, že vyskytne sa tak trochu kontroverzná téma a nakoniec nikoho nezaujíma, že ako to vlastne je. Okrem teba a Brďa to tuším zaujíma iba Bhlokvvu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #222 kedy: 05. August , 2013, 21:32:07 » |
|
Tiež sa čudujem, že vyskytne sa tak trochu kontroverzná téma a nakoniec nikoho nezaujíma, že ako to vlastne je. Okrem teba a Brďa to tuším zaujíma iba Bhlokvvu.
mna to nezaujima pretoze nie som gitarista...nastastie :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #223 kedy: 05. August , 2013, 21:34:30 » |
|
Tiež sa čudujem, že vyskytne sa tak trochu kontroverzná téma a nakoniec nikoho nezaujíma, že ako to vlastne je. Okrem teba a Brďa to tuším zaujíma iba Bhlokvvu.
a co ja mna to extrem zaujima.ostatny su zsrty boja sa ze to bude hrat ako lampy len za menej penazi a s dlhsou zivotnostou tak radseej ignoruju inak casta zbran pri nemohucnosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #224 kedy: 06. August , 2013, 13:45:26 » |
|
Tiež sa čudujem, že vyskytne sa tak trochu kontroverzná téma a nakoniec nikoho nezaujíma, že ako to vlastne je.
Asi to nikoho nezaujima ,staci ze je tu popisanych 14 stran zbytocnosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|