videl som ich v bratislave pol rok dozadu, no priznam sa, ze som cakal viac - setlist bol dost peklo. V 2005 som videl prvy zappa plays zappa s bozziom, dweezilom, murphy brockom a to bol zas jeden z najlepsich gigov na akych som bol, vobec...
Ake to bolo? celkom zabavne, vidiet Brocka v Brezne, kto by to bol kedysi povedal, ze
velmi dobre ! Ano, viem ze boli par mesiacov predtym v BA, ale ta info ma uplne obisla... asi preto, ze hrali v trosku inak zameranom priestore, a teda sa na propagaciu nevyuzili pravoverne rock kanaly.
kapela hrala vynikajuco. Brock... 120 percent od zaciatku az do konca. Dalej velmi udieral do usi vynikajuci bubenik - strasne narocne skladby a velmi vela rozmanitych technik, dynamika hrania... vsetko na top urovni... z neho sme boli velmi odvareni aj s kamosom. gitarista tiez fajn, taky zivelny pristup, ktory sa dobre hodil k tym dvom doskam z ktorych hrali veci - one size fits all a burn weeny sandwich. don preston - 80tnik! -tiez super vykon a paradne experimentalne vesmirne klavesy... som velmi spokojny a ano - vonku v Brezne jarmok, kolotoce, jaternice a vo vnutri par chlapikov z kapely Franka Zappu. dnes je mozne vsetko :-D