Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 03:42:08
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: drnciace prazce BA  (Prečítané 1842 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
karmopolis
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 95

« kedy: 12. September , 2014, 13:15:30 »

Nazdar!
Mam mensi problem s gitarou a to ze mi na 10-11 prazci drncia Ecko a Acko , a to az takym sposobom ze sa vyrazne znizuje znenie tonu. Vyssie a nizsie na hmatniku a pri tensich strunach sa to straca. Skusal som to zmiernit nastavenim dohmatu a krku, ale tam kde to nedrnci su struny pre mna az moc vysoko a aj tak sa to kompletne neodstrani.

Tak sa chcem spytat: Odporucili by ste mi nejakeho majstra v Bratislave a okoli, ktory by sa mi na to pozrel, popripade spravil co treba aby sa to odstranilo.?

A ak by bola chyba v tych dvoch prazcoch, kolko by to podla vas zhruba vyslo penazi.

Dakujem pekne.
« Posledná zmena: 12. September , 2014, 13:15:48 od karmopolis » Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #1 kedy: 12. September , 2014, 14:53:27 »

LOJZO KRAJÍČEK
0949278695

Ak sa bude prebrusovať celý hmatník tak cca 35€-40€ a len pár pražcov tak vojdeš do 20€-30€.
Zaznamenané
karmopolis
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 95

« Odpoveď #2 kedy: 20. Január , 2015, 14:47:43 »

Nepoznate nahodou este ineho cloveka, ktoremu by som to mohol zobrat? S panom Krajickom som si parkrat volal, stale sa to posuvalo a nakoniec mi nezvyha telefon...

Budem velmi povdacny.
Zaznamenané
mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #3 kedy: 20. Január , 2015, 17:02:40 »

sry , ale prebrusovať celý hmatník za 35-40 , mne sa zdá , že celé prepražcovanie je za padíka  Na zdravie!
« Posledná zmena: 20. Január , 2015, 17:04:22 od mirostrat » Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #4 kedy: 20. Január , 2015, 17:15:44 »

Neuszer klasika. Prebrusenie prazcov je ozaj minimalna operacia a to musi spravit na pockanie za par drobnych.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5 kedy: 20. Január , 2015, 19:27:47 »

sry , ale prebrusovať celý hmatník za 35-40 , mne sa zdá , že celé prepražcovanie je za padíka  Na zdravie!

preprazcovanie je ovela drahsie ved len za prazce das asi 20e cisto zamatros..  moj odhad je (co si pamatam neuszera a jeho ceny) ze preprazcovanie + zarovnanie + nastavenie geometrie moze byt tak 100e+ ...

samotne brusenie prazcov je tiez piplacka to sa mi zda ze ide okolo tych 30-40 bez problemov.. neviem kto ste z akeho kraja, ale 40e za kompletku preprazcovanie,to jedine ze robi student alebo nejaka chranena dielna kde su vsetci congolo mangele IQ 40
Zaznamenané

mirostrat
stály hosť
Príspevkov: 1118

zlomená Jolana Iris

« Odpoveď #6 kedy: 20. Január , 2015, 20:54:43 »

uf , tak to je asi cena pre mňa , už som ticho  Žmurk
Zaznamenané

http://bandzone.cz/lustifon      chcem hlučný lampák čo sa mi na kolo stane do košíka
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 21 otázok.