Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 09:10:45
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tanglewood vs Dowina  (Prečítané 1249 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kybel
nováčik
*
Príspevkov: 46

« kedy: 01. Marec , 2015, 12:29:33 »

Ahoj, minule som tu riesil dilemu yamaha/dowina a hladal som nazor ktory by prevazil misku vah na jednu ci druhu stranu.... tentokrat sa zas neviem rozhodnut medzi gitarami (povedzme ze v rovnakej cenovej kategorii) tanglewood a dowina. Najde sa niekto kto ma postrci na jednu ci druhu stranu? Ja sa totiz enviem rozhodnut. Aky nazor mate v tejto veci? Kam by ste sa priklonili?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1 kedy: 01. Marec , 2015, 13:28:21 »

A zas to napisem - k zvuku by som sa priklonil. Vzal by som obe gitary do ruky a pohral by som si na nich. Pripadne dojdi aj s kamosom nech ti pohra on a vyberies si. CO je na tom tazke?

Ci ty si len citas na nete a vyberas si gitaru? Kedze sa "tentokrat" nevies rozhodnut.
Zaznamenané

glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #2 kedy: 01. Marec , 2015, 13:29:49 »

skus napisat asi konkretne modely a potom sa da o tom rozumne radit
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #3 kedy: 01. Marec , 2015, 14:03:17 »

Fakt si to treba osobne vyskusat, aj ked nevieme o ake modely vlastne mas teoreticky zaujem a kolko do toho chces vlastne vrazit.

Ale v tychto cenovych hladinach je to vyslovene kus od kusu, jeden moze hrat, ladit fakt dobre bez nejakych nedostatkov a druhy moze byt mrtvy, neladit a mat trebars zle zarovnane prazce, ohnuty krk atd. Idealne dojst do vacsej predajne a poskusat co mozno najviac kusov bez ohladu na znacku a potom si vybrat z tych konkretnych skusanych kusov.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #4 kedy: 01. Marec , 2015, 15:00:19 »

treba vyskusat, aj viacero kusov z jedneho modelu. pri akustikach plati este viac, ze zalezi kus od kusu. ta co bude hrat najlepsie, resp sa bude najviac pacit, tak tu zobrat
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.078 sekund, 22 otázok.