Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 09:15:26
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aky Gibson Les Paul?  (Prečítané 18113 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #45 kedy: 16. Apríl , 2015, 14:34:06 »

Mas to tazke. Bavím sa skvele

Problem je, ze stale su dost drahe vsetky tri na svoj stav, co pozeram fotky. Popisy tiez nic moc Popiskujem si

Ta 71ka mi pride ok, vsetko sa zda byt povodne, akurat hore ako previsa ruka na prednej casti ma cosi zalakovane, asi jej tam zisiel lak alebo odrete.

Ta 74 je celkom mensia zahada, kedze pisu, ze ma snimace T-Topy s nalepkou a zaroven ak su tie ladicky povodne, tak sa nieco vylucuje. Bud mala povodne tie klasicke Kluson waffleback ladicky ako ma ta starsia a su tam navyse vyvrtane diery na tie Schaller alebo mozno menene snimace za starsie, ak teda sedi co pisu. Inak je to najskor neskora 74 alebo skora 75. Pekna je inak, lubi sa mi, tak spravne zazltnuta. Knoby tiez nema povodne, co su samozrejme relativne detaily ale pri tej cene by mala byt tip top. :)

Ta 79 je ok, vyzera byt povodne vsetko akurat lak zdola na krku uz zlieza, co bolo na tychto javorovych krkoch dost bezne.

Pozri, ak uz chces, tak jednoznacne si splas lowe a vezmi tu, ktora Ti sedela najviac, to nema vyznam brat inu, aj tak casom potom zacnes vymyslat a predavat. Pre mna su ale opakujem proste vsetky moc drahe na to, ze nie su v top stave, tak si to poriadne zvaz, ci nepockas na inu.

Inak do tej predajne sa musim aj ja dakedy vytrepat s Robertom tunak z fora. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Pekar
nováčik
*
Príspevkov: 14

« Odpoveď #46 kedy: 16. Apríl , 2015, 15:31:56 »

Chapem, ze by sa dali zohnat aj lacnejsie- len tu v Nemecku je to uplne zakliate. Fakt som tu nic ine neobjavil a to uz hladam a hladam tyzdne. V obchodoch sa lacnejsie neda a z internetu bez odskusania sa bojim. Smútim

Este porozmyslam, ale obavam sa ze nakoniec aj tak vezmem jednu z tych troch ktore som tu uviedol.

Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #47 kedy: 16. Apríl , 2015, 15:42:34 »

a coho sa bojis z internetu ? nesadne, posles dalej. tato era bola u Gibsonu dost konzistentna, teda aspon ta prva polka. princip je, ze kupujes od toho, co ma dobre fotky a dobru komunikaciu.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #48 kedy: 16. Apríl , 2015, 15:44:35 »

V obchodoch sa lacnejsie neda a z internetu bez odskusania sa bojim. Smútim

Tu je kamen urazu. Ved si si uz poskusal, mozes v klude aj naslepo kupit nejaku starinu. Tie 70-74 su fakt pomerne konzistentne zvukovo (nie vzhladovo), tam nebude nejaky pruser zvukovo pri ziadnom. Neorientuj sa len na obchody, sleduj celu EU Ebay, inzeraty, fora a ak sa budes snazit, mozno najdes ozaj super ponuku. Ja som takto nedavno nasiel a kupil nepovsimnuteho 70 Customa zo Sicilie vo fajn povodnom stave za taku cenu, ze to Ti ani radsej nepoviem, lebo potom si ozaj nic nekupis. Bavím sa skvele Len treba byt trpezlivy, poctivo vselikde hladat a casom sa vzdy daco objavi. Vsimaj si hlavne staty ako Taliansko, Francuzsko, Skandinavcov atd. A ked sa stale bojis, tak uz nevymyslaj a kup z toho Guitarpointu a budes mat klud. Beeee
« Posledná zmena: 16. Apríl , 2015, 15:47:52 od proghopik » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #49 kedy: 16. Apríl , 2015, 15:51:49 »

Tu mas na uvod linky na francuzske, talianske a ine menej zname inzertne portale, mozes zacat. Je tam toho kopa Ja som čert..

Tiez nezabudni na Ebay Kleinanzeigen. Teraz uz budes uplne dopleteny  Bavím sa skvele  Ja som čert..

http://fr.audiofanzine.com/petites-annonces/
http://www.mercatinomusicale.com/
http://www.guitardome.de/egit.html
« Posledná zmena: 16. Apríl , 2015, 15:56:47 od proghopik » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #50 kedy: 16. Apríl , 2015, 16:01:06 »

Pozrel som narychlo aj tych Francuzov a Talianov, je tam toho vcelku dost, ale podrazelo to dost veru. Pod 3500 tazko daco najst.  Nechajte ma vydýchať

Tu mas ale aspon jednu peknu 74ku neskoru, urcite by este zlavil. http://www.mercatinomusicale.com/mm/a_gibson-les-paul-custom-20-anniversary-1974-vendo-permuto_id3906005.html
Zaznamenané

Pekar
nováčik
*
Príspevkov: 14

« Odpoveď #51 kedy: 17. Apríl , 2015, 09:18:21 »

Vdaka za rady ale sam si neviem predstavit ako budem jednat s nejakym Talianom a ci ma neogabe nakoniec s niecim - sa mi to javi ako velky risk a nemam s tymto ziadne skusenosti. Lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche. Mozno aj teraz som prilis ovplyvneny tym skusanim a najma ako hrali tie dva Customy 71 a 74- ten ich agresivny spevavy zvuk ma uplne zlozil. Fakt uplne ina kava ako tie sucasne na ktorych som hral,tie su oproti tymto dynamicky mrtve a zvukovo zanesene,tiez maju v priemere horsi sustain.

Beriem nakoniec ten zo 1971, aj ked budem musiet riadne priplatit ale tak co uz -v zivote clovek obcas kona aj unahlene. Tu gitaru urcite nebudem predavat plus o nastroje sa vzorne staram tak si hadam aj hodnotu udrzi. Vsetkym dakujem za vynikajuce rady, som vam vsetkym a najma proghopikovi velmi povdacny.  :) Ked ju budem mat asi o tyzden poslem sem nejake fotky a mozno neskor aj ukazku  :)  

« Posledná zmena: 17. Apríl , 2015, 09:21:28 od Pekar » Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #52 kedy: 17. Apríl , 2015, 09:38:54 »

S tou cenou je to na hrane..urcite si cenu udrzi, ale keby si trochu pockal, urcite by si to zohnal aj lacnejsei..early 70 su vyborne nastroje a zvukovo a pocitovo sa im priblizila len druha polovica 80 tich rokov, ktora pre mna znamena dalsi vrchol Gibonov, cize 1959 - early 70 - late 80/start 90. Mal som par slusnych Gibsonov z rokov 2000-2005 ale tam uz clovek musi riadne hladat a mat stastie... Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #53 kedy: 17. Apríl , 2015, 09:50:09 »

Vdaka za rady ale sam si neviem predstavit ako budem jednat s nejakym Talianom a ci ma neogabe nakoniec s niecim - sa mi to javi ako velky risk a nemam s tymto ziadne skusenosti. Lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche.

Hm, niekedy je lepsie sa odvazit na druhej strane. Dnes sa uz len tak neda zmiznut s peniazmi, pokial si das trosku pozor. Ale budiz. :)

Mozno aj teraz som prilis ovplyvneny tym skusanim a najma ako hrali tie dva Customy 71 a 74- ten ich agresivny spevavy zvuk ma uplne zlozil. Fakt uplne ina kava ako tie sucasne na ktorych som hral,tie su oproti tymto dynamicky mrtve a zvukovo zanesene,tiez maju v priemere horsi sustain.

To je jednak inou konstrukciou, inym drevom a velky vplyv na to maju aj snimace. Vtedajsie snimace hraju ovela detailnejsie a farebnejsie ako hociake Gibson snimace po polke 80tych rokov (Shaw boli este fajn). 490 a 498T, 57 Classic a v mensej miere aj Burstbuckery su oproti tymto T-Topom vsetko skapate ploche huhlaky. :) Az teraz robi Gibson konecne po viac ako 30tich rokoch schopne snimace a to konkretne Custombuckery a MHS humbuckery.

Beriem nakoniec ten zo 1971, aj ked budem musiet riadne priplatit ale tak co uz -v zivote clovek obcas kona aj unahlene. Tu gitaru urcite nebudem predavat plus o nastroje sa vzorne staram tak si hadam aj hodnotu udrzi. Vsetkym dakujem za vynikajuce rady, som vam vsetkym a najma proghopikovi velmi povdacny.  :) Ked ju budem mat asi o tyzden poslem sem nejake fotky a mozno neskor aj ukazku  :)  

Congrats, ja Ta uplne chapem, ze ked musis, tak proste musis. S tym sa nic neda. Bavím sa skvele Na zdravie!
Inak dobra volba, 71tiek je malo a maju trochu vyssiu cenu ako 74, aj maju par vyhod ako lepsiu elektroniku (500k audio potaky vs 300k linearne, lepsie kondiky) a tiez par detailov blizsie k uz nedostupnym bajnym 68/69nam (casto hrubsie krky aj telo, mensi sklon krku atd.).

Ta buduca Tvoja je inak podla serioveho cisla a loga na hlave (vynimocna bodka nad i) neskora 71ka, potom ked ju budes mat zisti kody na potakoch (137xxyy, xx je rok a yy tyzden, tipujem ze to bude tak 1377142).  Je to frajer
« Posledná zmena: 17. Apríl , 2015, 09:52:34 od proghopik » Zaznamenané

RobG
inventár podniku

« Odpoveď #54 kedy: 17. Apríl , 2015, 10:00:04 »

Progi, inak ja som zistil, ze mi velmi vyhovuju snimace, ktore robil pre Gibson B. Lawrence a montovali ich 88-89. Su silne a detailne.   Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #55 kedy: 17. Apríl , 2015, 10:24:19 »

Progi, inak ja som zistil, ze mi velmi vyhovuju snimace, ktore robil pre Gibson B. Lawrence a montovali ich 88-89. Su silne a detailne.   Na zdravie!

Poznam, s takym tym obvodom zospodu. Moc silaky na mna. :)
Zaznamenané

RobG
inventár podniku

« Odpoveď #56 kedy: 18. Apríl , 2015, 15:40:33 »

hrame sa trochu v studiu, 1989 custom a 2000 CS. Zvukovo je ten 89 o niekolko tried lepsi, ale cierne gitary su dobre na fotenie :-)

* image.jpg (1220.77 KB, 3264x2448 - prehliadnuté 393 krát.)

* image.jpg (1329.38 KB, 3264x2448 - prehliadnuté 373 krát.)
« Posledná zmena: 18. Apríl , 2015, 15:41:46 od RobG » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #57 kedy: 21. Apríl , 2015, 09:13:43 »

Pekar, neviem ci sem este chodis pravidelne, ak si este nekupil, tak tu mas lepsiu alternativu, aj lacnejsiu. Mal by tam byt meneny len potak, mostik (ma ale aj povodny), plus je tam dost captavy refret, ale aspon sa Ti mozno bude pohodlnejsie hrat. Snimace su povodne, zrejme aj ostatne veci. Skus toto, je to super cena. Akurat, ze to je v UK, takze nehrozi osobne omrknutie a je to predsa len trolinku divne, takze by som si to riadne preveril. Popiskujem si

http://www.ebay.de/itm/Gibson-Les-Paul-Custom-aus-1970-original-vintage-/151655613463?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item234f610417
« Posledná zmena: 21. Apríl , 2015, 09:47:39 od proghopik » Zaznamenané

RobG
inventár podniku

« Odpoveď #58 kedy: 21. Apríl , 2015, 11:34:58 »

zostrelil som to, ale pozri, co mi poslali z EBAY. Nejak sa mi to cele nezda. On ma byt clenom EBAY v nemecku, gitaru chce poslat z UK.

Guten Tag 

laut unseren Aufzeichnungen hatten Sie in letzter Zeit über das eBay-Mitteilungssystem Nachrichten von nightmarepain erhalten oder auch an diesen Nutzer Nachrichten verschickt. Möglicherweise wurde die Sicherheit dieses eBay-Kontos durch den nicht autorisierten Zugriff eines unberechtigten Dritten kompromittiert.

Wir haben entsprechende Maßnahmen getroffen, um dieses Konto für den ursprünglichen Nutzer wiederherzustellen. Seien Sie äußerst vorsichtig bei Nachrichten, die Sie eventuell von dem unberechtigt genutzten Konto erhalten haben. Es liegen keine Hinweise auf Probleme vor, die Ihr eigenes Konto betreffen. Wir haben Ihnen diese Nachricht lediglich als reine Vorsichtsmaßnahme geschickt. Wenn Sie Nachrichten von nightmarepain erhalten haben, die Ihnen verdächtig erscheinen, leiten Sie diese bitte zur Überprüfung an spoof@ebay.com weiter.

Bitte beachten Sie hierzu folgende Hinweise:
– Reagieren Sie nicht auf Angebote zum Kauf oder Verkauf eines Artikels. Bei dem Angebot könnte es sich um einen Betrugsversuch handeln und die Transaktion wäre nicht durch eBay-Schutzprogramme abgesichert.
– Reagieren Sie nicht auf Nachrichten mit einem angeblichen Angebot an unterlegene Bieter für einen Artikel, auf den Sie in der letzten Zeit geboten haben. Weitere Informationen zu Angeboten an unterlegene Bieter finden Sie hier:
http://ocsnext.ebay.de/ocs/home
– Bezahlen Sie eBay-Käufe nie über Bargeldtransfer-Services wie Western Union oder MoneyGram. Verkäufer, die den Käufer zur Zahlung mit diesen Methoden auffordern, verstoßen gegen den eBay-Grundsatz zu akzeptierten Zahlungsmethoden.  Mehr dazu erfahren Sie hier:
http://pages.ebay.de/help/pay/avoid-problems.html
– Informieren Sie sich darüber, wie Sie Ihr Konto schützen und Betrug verhindern oder melden können. Gehen Sie zu:
http://pages.ebay.de/securitycenter/index.html
 und
http://pages.ebay.de/help/pay/methods.html

Wenn Sie die Zahlung für eine Transaktion außerhalb von eBay bereits vorgenommen oder als Verkäufer einen Artikel bereits an einen betrügerischen Käufer verschickt haben:
– Setzen Sie sich mit dem Zahlungsservice in Verbindung, über den Sie den Kauf abgewickelt haben. Haben Sie mit Kreditkarte bezahlt, bieten die meisten Kreditkartenunternehmen ihren Kunden Verbraucherschutz bei Online-Betrug.
– Setzen Sie sich mit dem Postdienst oder dem Versandunternehmen in Verbindung, den bzw. das Sie mit dem Versand des Artikels beauftragt haben.
– Bitte stellen Sie uns weitere Informationen zu der Transaktion zur Verfügung. Die Informationen ermöglichen uns, im Falle einer Untersuchung effektiver mit den Strafverfolgungsbehörden zusammenzuarbeiten. Gehen Sie zu:
http://pages.ebay.de/help/buy/transactions-outside-eBay.html
 Klicken Sie auf den Link „Außerhalb von eBay gekauften Artikel melden“ oder „Außerhalb von eBay verkauften Artikel melden“.

Vielen Dank für Ihre Mithilfe und Ihr Verständnis bei diesem wichtigen Thema.

eBay-Sicherheitsteam

Zaznamenané
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #59 kedy: 21. Apríl , 2015, 11:39:10 »

Podvod jak bejk:

Wir mussten dieses Angebot von der Website entfernen. Sie brauchen die Transaktion nicht abzuschließen. Wenn Sie bereits gezahlt haben, sollte die Transaktion ganz normal ablaufen und Sie brauchen sich keine Sorgen zu machen. Bei Fragen zur Lieferung verfolgen Sie bitte die Sendung nach oder kontaktieren Sie den Verkäufer. Sollte doch einmal ein Problem auftreten, ist eBay für Sie da. Unter Probleme klären erhalten Sie Hilfe und Unterstützung

Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.039 sekund, 22 otázok.