Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 20:29:02
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vplyv materialu tela na zvuk gitary  (Prečítané 7460 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #30 kedy: 18. Júl , 2015, 00:32:47 »

inak pametnici, nebolo to lepsie ked mali zeny zarastene rozkroky ?

Neviem, ci je tu az tolko takych ozajstnych pamatnikov. Ale ako tema na ozivenie fora dobra. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Bhlokvva
stály hosť
Príspevkov: 1032

« Odpoveď #31 kedy: 18. Júl , 2015, 04:11:29 »

Tak sa mi zda, ze uz som videl aj gitaru z betonu ci z kamena... celkom prakticke... :D
Zaznamenané

Aky je rozdiel medzi vranou?
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #32 kedy: 18. Júl , 2015, 08:08:39 »

A debata je teraz o com? Ze to, ze gitara z ineho materialu ako je drevo hra ako gitara je dokazom toho, ze material, z ktoreho je vyrobena, nema vplyv na zvuk?  Bavím sa skvele

Kebyze v syntaku namodulujem zvuk podobny gitare, je to dokaz, ze klavesaci vladnu svetu ako nejaka tienova odnoz iluminatov a gitary v muzike nie su potrebne?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #33 kedy: 18. Júl , 2015, 09:41:05 »

inak pametnici, nebolo to lepsie ked mali zeny zarastene rozkroky ?

nie
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #34 kedy: 18. Júl , 2015, 09:54:25 »

mame v kapele gitaru odliatu z hlinika, robi to tu jeden malovyrobca vo Francuzsku, je to jeden z naj nastrojov co som kedy pocul, lahucka, sustain ako LP a super sound. Stoji to sice okolo 3 ale je to originalne a fakt to hra
Zaznamenané
crespi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 587

« Odpoveď #35 kedy: 23. Júl , 2015, 22:44:28 »

Dobre, takze som prisiel na to, ze najlepsie je karbonove vlakno, podobne ako na bicykloch, vesmirne titanium je prilis drahe. :D

Hmotnost je minimalna a zvuk je eno nuno :D

Napr.:
alebo :

Zvuk materialu prekonava vlastnosti klasickeho dreva a je aj lahsie.

Cize ide o win-win situation, tradicionalisti budu tradicne nesuhlasit.  Bacha na vec kamo!

Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #36 kedy: 23. Júl , 2015, 23:18:27 »

Cize ide o win-win situation, tradicionalisti budu tradicne nesuhlasit.  Bacha na vec kamo!
Ide az o take win win solution, ze okrem tych videi na nete nie je takmer ziadna zmienka o tych el. gitarach Bavím sa skvele ani na stranke carbon acoustics nie su
Zaznamenané
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #37 kedy: 24. Júl , 2015, 05:34:29 »

Dobre, takze som prisiel na to, ze najlepsie je karbonove vlakno, podobne ako na bicykloch, vesmirne titanium je prilis drahe. :D

Hmotnost je minimalna a zvuk je eno nuno :D

Napr.:
alebo :

Zvuk materialu prekonava vlastnosti klasickeho dreva a je aj lahsie.

tie ukazky by boli zle aj keby mali obaja les paul 59, ale ano treba to hodit na karbon Bavím sa skvele ?§!.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #38 kedy: 24. Júl , 2015, 12:51:13 »

Hmotnost je minimalna a zvuk je eno nuno :D...

na karbonove gitary, co vazia 10 deko som cumel uz v 1996 vo Fankfurte, vtedy to tam ukazovali pomaly v kazdom druhom stanku, ako najvacsiu revoluciu vo vyrobe el. gitar. a preslo pouhych 20 rokov a ... ... a karbonove gitary su medzi gitaristami tak popularne, ako aj vtedy  Ja som čert..
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #39 kedy: 24. Júl , 2015, 12:55:00 »

Neviem jak vam, ale mne lahke gitary vadia... neviem sa pocas hry opriet, ziadna odpoved, nic... Zas tiez 5 kil na chrbte mi trosku vadi, ale kilove gitary... picovinka, nie?
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #40 kedy: 24. Júl , 2015, 13:25:04 »

mame v kapele gitaru odliatu z hlinika, robi to tu jeden malovyrobca vo Francuzsku, je to jeden z naj nastrojov co som kedy pocul, lahucka, sustain ako LP a super sound. Stoji to sice okolo 3 ale je to originalne a fakt to hra

ruhanie!!!!!  Bavím sa skvele
Zaznamenané

glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #41 kedy: 24. Júl , 2015, 14:58:20 »

na karbonove gitary, co vazia 10 deko som cumel uz v 1996 vo Fankfurte, vtedy to tam ukazovali pomaly v kazdom druhom stanku, ako najvacsiu revoluciu vo vyrobe el. gitar. a preslo pouhych 20 rokov a ... ... a karbonove gitary su medzi gitaristami tak popularne, ako aj vtedy  Ja som čert..

"karbon" je drahy a gitaristi j*ebnuti Bavím sa skvele tazka kombinacia
« Posledná zmena: 24. Júl , 2015, 15:00:55 od glamrocker » Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.071 sekund, 23 otázok.