styrioci
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 07. September , 2015, 18:37:41 » |
|
ten clanok bol inspirovany konspiracnymi teoriami o tom, ako win 10 nahrava zvuk, posiela fotky a neviem ake kadejake nezmysly cize z toho pohladu je to uplne relevantne co sa tyka pouzivania z pohladu pouzivania DAW, VST etc tak v pohode, to co som rozbehal na 7cke, 8.1 mam rozbehane a funguje bez problemov aj na 10.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 07. September , 2015, 19:07:34 » |
|
mal som tam dat asi quote - ten moj link bol reakciou na tuto blbost ktora bola pre toto forum asi rovnako relevantna http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,99792.msg530325.html#msg530325a co sa tyka tych tvojich obav a toho clanku co si postol, tak sa zopakujem - bez problemov som rozbehal to co som mal na 7 aj 8.1, snad sa uz nemusim dalej opakovat
|
|
« Posledná zmena: 07. September , 2015, 19:11:14 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 10. September , 2015, 10:31:55 » |
|
mierne odbocim... pri mojom pokuse zo 7 na 10 a naspat sa mi prestalo v 7 fungovat par veci. nic vazne, vsetko sa hravo dalo opravit. az na drobnu neprijemnost. digitalny Canon EOS v sedmickach nepotreboval ziadny driver, system ho rozoznaval sam. pripajam sa klasicky fotak -> kabel -> USB. nieco sa pokakalo, pretoze akonahle zapnem fotak, iba na nom blika "busy", ale windowsi ho nevidia, nevyskoci nic ako nove zariadenie, ticho... fotak vo vedlajsich sedmickach na inom kompe funguje. skusal som nainstalovat stary driver, co trebalo k XP. nainstalovat sa to da, ale nepomaha. skusal som hladat po nete a pri podobnom probleme ktosi niekomu uspesne poradil, ze nech skusi origos Canon driver k Vistam. nepomohlo. skusal som prehladat susedne sedmicky, ci nenajdem nejake *.dll, co len prekopirujem. hladal com cokolvek "canon" alebo "eos", ale nic take som nenasiel. NECHCE sa mi preinstalovavat windows, bojim sa pokusov typu "repair" z instalacneho media... napada Vas niekoho, co este skusit ? mam citacku kariet, mam dalsie dva notebooky, ale ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 10. September , 2015, 10:40:40 » |
|
Ked mas fotak zapnuty, tak pozri v device manageri ci tam nevidis medzi usb zariadeniami aj fotak a ci tam nevidno nejaku zvlastnost
|
|
« Posledná zmena: 10. September , 2015, 10:41:01 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 10. September , 2015, 10:46:02 » |
|
pecka. zobrazil som manazera, zapol fotak a vyskocil eos s vykricnikmi. aktualizovat ovladac online, vraj uz driver je. tak som to dal odinstalovat, vypol a zapol fotak a hned sa to nainstalovalo a funguje ! dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 10. September , 2015, 11:35:54 » |
|
np
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 11. September , 2015, 11:19:20 » |
|
np
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 22. September , 2015, 11:51:20 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 22. September , 2015, 12:10:26 » |
|
o stranu spat som dal link na original clanok, na ktory sa ten tvoj odvolava
|
|
« Posledná zmena: 22. September , 2015, 14:04:48 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 22. September , 2015, 13:27:01 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 22. September , 2015, 13:28:59 » |
|
plachta?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 22. September , 2015, 13:30:07 » |
|
plachta? klidek, ja len srandujem vzhladom na to, ze v kofole som mal podobnu reakciu. ludia zjavne citaju nadpis, mozno prvy post a potom uz davaju svoje, tot cele. a tiez si o tom nieco myslim
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 22. September , 2015, 13:57:18 » |
|
o stranu spat som dal linkl na original clanok, na ktory sa ten tvoj odvolava Jaj, sorry, nevsimol som si, ze ide o ten isty clanok. Ten na itnews sa mi zdal byt rucny, strucny a vecny k teme.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 08. Február , 2016, 09:17:26 » |
|
co sa tyka pouzivania z pohladu pouzivania DAW, VST etc tak v pohode, to co som rozbehal na 7cke, 8.1 mam rozbehane a funguje bez problemov aj na 10.
poopravim sa, uz nie tak v pohode co sa prave s audiom tyka, neviem co sa porobilo ci nejaky update alebo co,ale 2 rozne zvukovky, pukance vo zvuku pri roznych latenciach aj takych, kde by pukance nemali byt, update driverov, clean install, downgrade na Win8 nepomohol... Ale ide o starsi HW Asus K52F 2010 i3 350M, 8GB RAM, SSD, cize zrejme kombinacia stary HW + ASIO sa nemaju radi. stale mam ale za to, ze ide o naj Win doteraz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|