Bhlokvva
|
|
« kedy: 19. November , 2015, 18:44:17 » |
|
Hosi, chcel by som nejake nohou ovladatelne klavesy na steny do pozadia. Nieco ako taurus a tak, ale nie 1 basovy ton, ale aby som si ku kazdemu footswitchu vedel priradit akord. Neviem najst lacne a jednoduche riesenie. Nejake napady? Kamos si to naprogramoval na axe, ale to by bola pre mna predrazena samoucelna sranda.
|
|
|
Zaznamenané
|
Aky je rozdiel medzi vranou?
|
|
|
Freedom
nováčik
Príspevkov: 54
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 27. November , 2015, 13:16:59 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 27. November , 2015, 14:19:55 » |
|
Pokial mas cim generovat zvuk, tak aj Behringer FCB1010 vie posielat Note On spravy (cize funguje ako MIDI klaves).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 27. November , 2015, 15:18:16 » |
|
tiez mi napadlo programovat FCB1010, len v zadani bolo, ze jednym pedalom spustit akord. cize trebalo by k tomu napriklad este sampler s hotovymi akordami alebo cojaviem co, mozno aj nejaky (nie hocijaky) syntak. FCB + pocitac a viem si predstavit to zrealizovat. ale ci to bude prakticke alebo jednoduche alebo lahko pouzitelne na live, to uz nedokazem vopred posudit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 02. December , 2015, 20:20:48 » |
|
Viem, ze fcb vie. Ale co mi vygeneruje zvuk? Som rozmyslal, ze daky tablet a garage band a midi/usb prevodnik, ale zaujimalo by ma, ci niekoho napadne aj ine riesenie. Ale moznosti asi nebude nejako vela...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 03. December , 2015, 23:02:21 » |
|
Viem, ze fcb vie. Ale co mi vygeneruje zvuk? Som rozmyslal, ze daky tablet a garage band a midi/usb prevodnik, ale zaujimalo by ma, ci niekoho napadne aj ine riesenie. Ale moznosti asi nebude nejako vela...
Ty chceš aby už išiel z toho rovno zvuk? Som myslel, že máš nejaký syntmodul, čo chceš riadiť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 12. December , 2015, 17:17:43 » |
|
Ty chceš aby už išiel z toho rovno zvuk? Som myslel, že máš nejaký syntmodul, čo chceš riadiť.
A co tak vyrobit tone generator? Napr. ze 8 footswitchov na akordy, staci 4-tonova harmonia a 4 typy - sine, square, tri, saw. Len ako to programovat a ovladat a co by to stalo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 12. December , 2015, 17:45:22 » |
|
A co tak vyrobit tone generator?
Obávam sa, že by to vyšlo drahšie, ako kúpa syntmodulu z druhej ruky... Predpokladám tak najmenej mesiac vývoja.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 12. December , 2015, 18:24:00 » |
|
Obávam sa, že by to vyšlo drahšie, ako kúpa syntmodulu
Ved to...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 20. Január , 2016, 22:45:03 » |
|
Dik za tip, ale z toho co som videl a pochopil, ide len o bass synth bez polyfonie. Ja by som chcel aby to davalo lubozvucne akordy, nielen prapodivne basove bzukoty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 21. Január , 2016, 08:52:30 » |
|
Dik za tip, ale z toho co som videl a pochopil, ide len o bass synth bez polyfonie. Ja by som chcel aby to davalo lubozvucne akordy, nielen prapodivne basove bzukoty.
Neviem, tu: http://www.vintagesynth.com/misc/nanobass.phppíšu že "None of the sounds are programmable, but with 64 voice polyphony"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bhlokvva
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 21. Január , 2016, 18:18:04 » |
|
Zle som sa asi vyjadril. Myslel som bez harmonie, len root, mozno to ma max kvartu, kvintu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|