kubo63
|
|
« Odpoveď #2625 kedy: 16. August , 2011, 21:00:55 » |
|
neviem, ale mozem tam byt o 19:30-20:00 . kto by sa este pridal ? vsak nejaky podnik navrhnite. fajciarsky, pivarsky, pivo do 1.40€, otvaracie hodiny 1:00 minimalne Ja pridem, ale podnik neviem aky. V poslednej dobe chodim najviac do mestianskeho pivovaru, sladovne a richtara jakuba. Akurat nic nesplna tvoje podmienky. Randal by mal byt volny, co sa piva tyka tak plzen za 1.6 je v pohode.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #2626 kedy: 16. August , 2011, 21:42:18 » |
|
šak chalani, podte na Dubliner jam pre boha. Mame jam ako hovado a este lacne pivo (staropramen a hoegarden/guiness), pitchery za 3 evry atd. Bude to zajtra (pozri temu). Gitary tam mame pull-new-pea-chew. nechcem spamovat ale je to natural selection :-)))
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #2627 kedy: 16. August , 2011, 21:51:06 » |
|
šak chalani, podte na Dubliner jam pre boha. Mame jam ako hovado a este lacne pivo (staropramen a hoegarden/guiness), pitchery za 3 evry atd. Bude to zajtra (pozri temu). Gitary tam mame pull-new-pea-chew. nechcem spamovat ale je to natural selection :-))) Velky staropramen za 2.20 je lacne pivo ? To je uz celkom silna kava. Aj ked zabava moze byt fajn, aj jamovacka, ale pokial chceme ist na pivo, tak nemoze stat 2.2 najlacnejsie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #2628 kedy: 16. August , 2011, 22:15:01 » |
|
liter za 3 evry, pitchery. vybavili sme vseliake discounty na jam night. aj guiness za 4. :-) mas 10 eur a sa ozeres ako kral. Ak hras mas aj zadarmo.
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2629 kedy: 16. August , 2011, 22:17:51 » |
|
neni zly napad ten jam, moze tam byt fakt super. 3€ za liter piva je tiez v poho. ja sa ovsem skromne ospravedlnim, ja tie jamovacky nemusim. ale ako vravim - super napad stretnut sa tam a spojit tie akcie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #2630 kedy: 16. August , 2011, 22:21:12 » |
|
liter za 3 evry, pitchery. vybavili sme vseliake discounty na jam night. aj guiness za 4. :-) mas 10 eur a sa ozeres ako kral. Ak hras mas aj zadarmo.
Tak to je pohodicka. Co ostatni na to ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #2631 kedy: 16. August , 2011, 22:33:01 » |
|
Mal by som mať skúšku s kapelkof, ale až by to bolo na jamke to stretnutie tak by som rád dobehol :-D a kde to vlastne je??
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #2632 kedy: 17. August , 2011, 01:51:38 » |
|
Ok Johnny, plati Irish a dúfam, že bude platiť aj cena piva!!! Môžeme si aj všetci postupne zahrať, tzn všetci budeme mať pivo zadarmo. Takže dnes 17. 8. - na pivo v BA v Irish pube od cca 20:00. Vidíme sa tam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #2633 kedy: 17. August , 2011, 09:56:54 » |
|
Tak tesim sa, mali sme iba jeden clovek z fora tam. Tu je link na info aby som nespamoval tu: http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,89355.90.htmlhttp://www.facebook.com/profile.php?id=637299259#!/groups/130446037034488/ Budu tam acoustics, 12ky, nylonky, acoustic bass, perkusia, klavesy, mikrofony, PA, capoduster, picks, ladicky, slidey, efekty, odposluchy, stojany na not a este aj laptop a tlaciaren ak chcete texty atd. Nic netreba ak nechcete vlacit veci. A potvrdim - 1 pitcher stoji 3 evry, guiness za 4. Chodia tam aj jam groupies tak trochu sa sprejujete.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2634 kedy: 17. August , 2011, 10:19:40 » |
|
Ok Johnny, plati Irish a dúfam, že bude platiť aj cena piva!!! Môžeme si aj všetci postupne zahrať, tzn všetci budeme mať pivo zadarmo. Takže dnes 17. 8. - na pivo v BA v Irish pube od cca 20:00. Vidíme sa tam. takze niekedy inokdey
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #2635 kedy: 17. August , 2011, 10:27:19 » |
|
takze niekedy inokdey Rastis, veď si písal: neni zly napad ten jam, moze tam byt fakt super. 3€ za liter piva je tiez v poho. ja sa ovsem skromne ospravedlnim, ja tie jamovacky nemusim. ale ako vravim - super napad stretnut sa tam a spojit tie akcie Dobehni, pokecáme po dlhej dobe...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2636 kedy: 17. August , 2011, 10:31:37 » |
|
Rastis, veď si písal:
Dobehni, pokecáme po dlhej dobe...
napisal som toto: ... ja sa ovsem skromne ospravedlnim, ja tie jamovacky nemusim. ...
a zaobalil som to do dalsieho, kde som napad pochvalil, aby som nebol ten, co to cele hned potopi. ale ja fakt zvacsa nerad chodim do krciem, kde sa hra a este menej tam, kde sa jamuje... takze zvolim domaci kruh najblizsich
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #2637 kedy: 17. August , 2011, 11:19:51 » |
|
Tak to mozeme rovno zrusit. Seriozne sa vyjadril len rasto, pitu a ja...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #2638 kedy: 17. August , 2011, 22:36:38 » |
|
pani, chcel som sa dnes pridat, ale cislo na progiho co som mal som niekde stopil (mam fuckedup soft na foone) a ked som chcel kontakt na niekoho z Vas, karol mi nezdvihal (kedze je jediny, kto Vas pozna a kto realne moze mat kontakt na Vas). Kedy bude dalsi termin ?
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #2639 kedy: 16. September , 2011, 13:24:24 » |
|
Chysta sa niekto tento vikend do Pezinka na Vinobranie? Ak mas chut, tak zo soboty na nedelu po polnoci budem s kapelkou na stage-i.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|