este sa troska nemaju rady stara sa urazila lebo vyzera pri novej neohrabane..
..peavey vcelku dobra gitara (pekne spravena az na jednu zradu, kto by to bol z ciny cakal) hardware vyzera celkom obstojne, mechaniky su grover na floyde je vyrazene logo peavey, uvidime kolko vydrzi
ujo: praveze tie snimace su asi najlepsie na tej gitare, su to keramicke peavey, aj na plnom skresleni davaju konkretny zvuk ziadne zahuhlanie ako na sbsku co mam v kellerke
jedine co ma strasne sere je ako odflakli vnutro (otvori v gitare), pravdepodobne ich neupchali/nezalepili ked farbili telo gitary takze tam natiekla farba (take decentne jazierko) a zaschla... arrr skoro som sa potykoval ked som otvoril ten kryt... basnicka otazka: ako tie cinske kurvy mozu spravit tak peknu gitaru (krasny krk, matny finish) a posrat to takym bezduchym detailom, zabil by som ich nastastie to v blizkej dobe vyriesi otcova sada smirglov pilnikov a brusnich papierov a ostane to tam pekne uhladene bez toho bordelu
..rad sa sparam v gitara, minule som do kellerky zvacsoval dieru aby sa zmestil strakacsky jackplate, bolo dost neprakticke ked kabel vytrcal kolmo do tej V diery na nohu... a to drevo tak krasne vonalo pri tom
ked sa naucim nastavit floyd tak aby vydrzal aspon 30 minut v ladeni (asi navstivim niekoho skusenejsieho) tak napisem aj ako to hra a ked sa segra vrati s fotakom z nemecka ju aj lepsie pofotim mozno
uz teraz mozem povedat ze za 8 to je podla mna dobra gitara, za 15 = kolko naozaj stoji, by som si ju urcite nekupil..