Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 03:40:13
Strán: 1 ... 623 624 [625] 626 627 ... 1120 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Srandy nejake  (Prečítané 1741701 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #9360 kedy: 18. Február , 2011, 14:46:38 »

fakt? ja som myslel ze elan.. ...

a elan ma za posledne roky ake nosice, co by mohli trhat rekordy predaja ?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #9361 kedy: 18. Február , 2011, 14:48:00 »

toto je uz fakt megakokot, pozrite toto video  Bavím sa skvele

nespravis za ten cas nejaky pekny motiv do orchesralky, nez s hentym stracat cas ?
Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #9362 kedy: 18. Február , 2011, 14:49:58 »

No asi sa poserem od zavisti Bavím sa skvele
To naco natacaju taketo chujoviny. Vysoli 2000 eur za handry v ktorych bude vyzerat ako chuj (ci Mojsej?) A ta hlaska na konci Nechajte ma vydýchať Bleee
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #9363 kedy: 18. Február , 2011, 14:54:10 »

ja som celkom rad, ze nie som homoklada...tolko prachov za handry....si mohol radsej nejaku cacanu gitaru za to kupit  :)
Zaznamenané
sevo
stály hosť

« Odpoveď #9364 kedy: 18. Február , 2011, 14:58:38 »

ja som celkom rad, ze nie som homoklada...tolko prachov za handry....si mohol radsej nejaku cacanu gitaru za to kupit  :)

Bavím sa skvele
Zaznamenané

sa take už nerobí...
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #9365 kedy: 18. Február , 2011, 15:01:17 »

nespravis za ten cas nejaky pekny motiv do orchesralky, nez s hentym stracat cas ?

ja to pozeram iba vtedy, ked mam prestavku, ked zerem, alebo tak :)..urcite je to lepsie, ako pozerat spravy, tu sa aspon zasmejem..inak viem si predstavit tie predavacky v tych butikoch ako sa musia ujebavat, ked tam nabehne takyto sedlak z ciech alebo slovenska a kameruje sa pri nakupovani  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
sevo
stály hosť

« Odpoveď #9366 kedy: 18. Február , 2011, 15:03:40 »

To si asi vsetci nieco musia dokazovat
Zaznamenané

sa take už nerobí...
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #9367 kedy: 18. Február , 2011, 17:24:39 »

A práve tomuto sa hovorí úpadok spoločnosti a koniec jednej epochy...
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #9368 kedy: 18. Február , 2011, 17:47:51 »

A práve tomuto sa hovorí úpadok spoločnosti a koniec jednej epochy...

Akej?
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
killo
stály hosť

« Odpoveď #9369 kedy: 18. Február , 2011, 18:08:26 »

Akej?

Iba som sa tak zamyslel keď sledujem tie videá..absolútny vrchol konzumu...a akej? tejto celej modernej doby...ako skončila celá rímska ríša na dekadencii, tak podobne končíme aj my...
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #9370 kedy: 18. Február , 2011, 18:10:12 »

Iba som sa tak zamyslel keď sledujem tie videá..absolútny vrchol konzumu...a akej? tejto celej modernej doby...ako skončila celá rímska ríša na dekadencii, tak podobne končíme aj my...

Ano, je tam silna paralela. Zhnila postupne zvnutra, najprv upadkom mravov, potom najazdmi barbarov. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
killo
stály hosť

« Odpoveď #9371 kedy: 18. Február , 2011, 18:15:04 »

Ano, je tam silna paralela. Zhnila postupne zvnutra, najprv upadkom mravov, potom najazdmi barbarov. :)

No ved o par rokov tu bude islam ked to takto pojde dalej..a povedzme si uprimne...keby si pochadzal z uplne ineho sveta nez tohto zapadneho...resp. nebol by si poskvrneny tou komercializaciou, reklamou a podobne..alebo by si bol clovek z roku 1965 zo zapadneho sveta..a niekto by ti pustil taketo video, alebo takuto skladbu:

čo by si si pomyslel? teraz vravím napr. o tom texte...atd..aj tie ostatné videá čo tu sú od týchto lifestyleových  "hip-hoperov"...
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #9372 kedy: 18. Február , 2011, 18:18:15 »

Zas az take zle to podla mna nie je. Ak by si chcel, vzdy by si podla mna v kazdom historickom obdobii nasiel podobnu primitivnu "kulturu". Ten islam, to uz je druha vec, ale radsej to tu nezacnime rozoberat. Bavím sa skvele
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #9373 kedy: 18. Február , 2011, 18:19:16 »

http://kultura.sme.sk/c/5772373/na-eurosong-maju-ist-twiins.html

BRATISLAVA. Slovenskú republiku bude na pesničkovej súťaži Eurovision Song Contest 2011 reprezentovať formácia Twiins, ktoré tvoria dvojičky Veronika Nízlová a Daniela Jančichová. Dnes o tom informoval portál medialne.sk. Ich náhradníčkou bude speváčka a multiinštrumentalistka Mista. Televízia to nechce komentovať, svoj oficiálny výber oznámi dnes večer v Správach STV.
Twiins vybrala RTVS. Priamym výberom šetrí peniaze za organizovanie národných kôl, čo bol doterajší model súťaže na Slovensku. Práve kvôli finančnej náročnosti sa RTVS rozhodla súťaže nezúčastniť, no nestihla už stiahnuť prihlášku, ktorú poslalo ešte bývalé vedenie televízie. Keď sa ukázalo, že odstúpiť bez vrátenia účastníckeho poplatku sa nedá a televízia by okrem peňazí prišla aj o program, RTVS sa nakoniec rozhodla na Eurosongu participovať.

- jezis to kto vymysla take vyhovorky Bavím sa skvele   ale v podstate suhlasim naco organizovat ten cirkus ked podobne ako minule je vitaz znamy uz par mesiacov pred zaciatkom :)
« Posledná zmena: 18. Február , 2011, 18:20:00 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
killo
stály hosť

« Odpoveď #9374 kedy: 18. Február , 2011, 18:28:54 »

Zas az take zle to podla mna nie je. Ak by si chcel, vzdy by si podla mna v kazdom historickom obdobii nasiel podobnu primitivnu "kulturu". Ten islam, to uz je druha vec, ale radsej to tu nezacnime rozoberat. Bavím sa skvele

Asi to vyznie divno...ale z cisto hypotetického hľadiska -  by tomu možno fakt pomohla nejaka tretia svetova, ktora by napriek vsetkemu zlemu znova troska preusporiadala svet...

Ale asi je lepšie nad tým príliš nerozmýšľať a hladieť si svojho..
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Strán: 1 ... 623 624 [625] 626 627 ... 1120 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.086 sekund, 21 otázok.