Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
16. November , 2024, 09:26:06
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vision JB LH  (Prečítané 3263 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
prcko
nováčik
*
Príspevkov: 8

« kedy: 30. Apríl , 2007, 19:13:43 »

Žmurk Ahojte pls co si myslite o tejto basgitare? nemate s nou nejake skusenosti?              Vision JB LH       A je vhodna pre zaciatocnika? Som frajer dakujem
« Posledná zmena: 30. Apríl , 2007, 19:14:21 od Martinlm » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1 kedy: 30. Apríl , 2007, 19:16:55 »

Nehral som na nej, ale pozeram, ze je to velmi lacny nastroj. O nicom takom ako Vision som nikdy nepocul, ja by som radsej skusil Stagg, Bach, Fokus (nie som si isty, ci su v tychto cenovych relaciach, ale mali by byt). Su to tiez lacne nastroje, ale aspon maju "meno".

Napr. http://www.muziker.sk/Default.aspx?content=detail&nid=3&nparams=kod_id:8238
« Posledná zmena: 30. Apríl , 2007, 19:19:41 od Martinlm » Zaznamenané

prcko
nováčik
*

« Odpoveď #2 kedy: 30. Apríl , 2007, 19:19:05 »

:) No tu ide najma o to ze ja som lavacka a este k tomu sa chcem na nej zacat len ucit a neviem ci bude najlepsie kupovat na zaciatok drahu gitaru..neviem preto sa pytam :D
Zaznamenané
Kumar
nováčik
*
Príspevkov: 9

« Odpoveď #3 kedy: 09. Jún , 2007, 17:39:23 »

No hej my ľaváci to máme ťažké
« Posledná zmena: 19. Jún , 2007, 00:07:57 od Kumar » Zaznamenané

___Proč Je Flaška Rumu Vždicky Prázdna?___
kubriel
stály hosť
Príspevkov: 1071

uiiiii

« Odpoveď #4 kedy: 27. Júl , 2007, 14:59:27 »

niektory lavaci hravaju na pravorukich gitarach a cuduju sa ostatnim, ze hraju opacne. uisti sa, ze niesi ten pripad. hrala si na gitare? spanielke, comkolvek? ked clovek vie trosku na gitare, lahsie sa mu uci na base. a lavoruku gitaru zo spanielky spravis celkom rychlo, ked mas daku staru smejdu...

kazdopadne sa mi to zda ako celkom lacna basa na to, ze je lavacka.... ci?

Vision JB LH     
Elektrická basgitara 4-strunová pasívna pre ľavákov, normálna dlhá 34" menzura, javorový krk, palisandrový hmatník, 24 pražcov, 2x Volume, 2x Tone, chrom hardware, Farby: Sunburst,..

cena :    4490,- Sk
Zaznamenané

www.klacno.sk/ipp - INTERACTIVE PIXEL PAINTING
prcko
nováčik
*

« Odpoveď #5 kedy: 29. Júl , 2007, 19:48:03 »

hej skusala som uz hrat na spanielke najprv na pravu a potom som si zmenila struny a na lavu to ide lahsie takze preto si myslim ze by bolo lepsie mat lavacku basu :) Na jednej strane sa mi tiez zda ta basa dost lacna preto sa aj pytam...  Ale na druhej strane sa chcem zacat na base len ucit takze neviem ci by bolo dobre hned na zaciatok kupovat drahsiu basu... :)
Zaznamenané
kubriel
stály hosť

uiiiii

« Odpoveď #6 kedy: 30. Júl , 2007, 12:33:53 »

u mna dobre. kup si ju. ak dosiahnes na koniec hmatnika...  Bavím sa skvele
Zaznamenané

prcko
nováčik
*

« Odpoveď #7 kedy: 30. Júl , 2007, 15:55:11 »

Ha preco by som nemala dosiahnut na koniec hmatika? Som frajer
Zaznamenané
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #8 kedy: 30. Júl , 2007, 16:33:49 »

ja len ze uz len trosku drahsi nastroj (s nejakym "menom") ak ta to prestane bavit aj lahsie predas potom..
na druhej strane ak ta to stale bude bavit a budes poskulovat po lepsej sa ti bude tiez lahsie predavat ako nejaky neznami "no name" vyrobok Žmurk

napriklad ja som sa dost dlho sral s gitarou ktora bola presne takato, absolutne neznama znacka za maly penaz po case (cca po 2och rokoch) uz vobec neladila a teraz sa mi vala po suciastkach doma po izbe, rozbehnut som sa na nej nemohol lebo to bol shit, predat som ju nemohol lebo to bol shit takze som ani nemohol kupit lepsiu tak ma to sralo ze som uplne prestal chciet cvicit az som skoro prestal hrat na gitare (skoro rok som seriozne necvicil nastastie ma osvietilo po case) Nechajte ma vydýchať

ja by som ti poradil napriklad Cort su to slusne gitary, pomer cena/vykon je u nich dost dobry, kamarat basak zacinal na corte po rokoch jej nic neni je ako nova :)
Zaznamenané
kubriel
stály hosť

uiiiii

« Odpoveď #9 kedy: 31. Júl , 2007, 12:00:16 »

Ha preco by som nemala dosiahnut na koniec hmatika? Som frajer

niektore baby su take male, ze im to urcite bude robit problem...

aj hangar_18 ma pravdu...
z tich znamich znaciek lacnich, co by sa podarilo aj predat by mohol byt squier, fokus, sg, stagg, aj vintage som uz desi videl... alebo fonder  Som metlak, alebo Gibso  Je mi do plaču
Zaznamenané

prcko
nováčik
*

« Odpoveď #10 kedy: 01. August , 2007, 18:44:28 »

Ok dajme tomu ze teda drahsiu basu ibaze ani na nete ani v obchodoch neni az tak velky vyber lavackych bas..dajme tomu do tych 10 000 :) A co hovorite napriklad na Ibanezku GSR200L-BK co maju v Muzikeri?
Zaznamenané
prcko
nováčik
*

« Odpoveď #11 kedy: 01. August , 2007, 18:53:50 »

http://www.muziker.sk/Default.aspx?Ibanez-GSR200L-BK&nid=20016&nparams=kod_id;100153&action=s
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #12 kedy: 01. August , 2007, 19:27:23 »

Ber ju. Ja mam s Ibanezkami take skusenosti, ze aj na tej najlacnejsej vyrobenej dakde v Indonezii funguje tiahlo v krku aj mechaniky v pohode. A potaky nechrcia a funguju dobre a este ma aj tenky hmatnik, takze sa ti bude dobre hrat ak nemas velke ruky.
« Posledná zmena: 01. August , 2007, 19:32:34 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
kubriel
stály hosť

uiiiii

« Odpoveď #13 kedy: 12. August , 2007, 17:42:15 »

a uz ju mas?
Zaznamenané

Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.028 sekund, 22 otázok.