Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 03:19:46
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Drzanie gitary  (Prečítané 29954 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
Hello
nováčik
*
Príspevkov: 7

« Odpoveď #30 kedy: 31. Január , 2008, 15:09:47 »

A hráš teda alebo spíš na nej? :)
To je nieco medzi hraním a spaním ha ha ha aLE mozem doporucit. vytvára to efekt smutného psa Bavím sa skvele tak to ceknite na niakom koncerte Som metlak
Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #31 kedy: 23. Marec , 2008, 14:26:01 »

ja cvičievam postojačky. človek sa potom nemusí zapodievať uhrávaním toho čo nacvičil posediačky  Som frajer . po sediačky hrávam iba keď sa mi nechce stáť, čo je málokedy :)

aj ja sa sem tam tak spustim  ha ha ha ked som unaveny - ale spojis dve prijemne cinnosti - pocvicis si a aj trosku podriemes  :)

mno :D mne sa raz stalo že som zadriemal a nejak som sa pohol čudne a z aparátu vyliezol taký zvuk, že  Fuuha zíram Fuuha zíram Fuuha zíram  Popiskujem si Popiskujem si a som bol hneď prebratý. už viem aký budíček budem používať  Na zdravie! .
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #32 kedy: 23. Marec , 2008, 17:03:27 »

ked si hram na gitare (vy to nazyvate cvicenim), tak jedine na stojaka, lebo nehram klasiku, ale rock a pri nom sa zvycajne stoji Beeee
a podla mojho osobneho nazoru je uplne jedno, kto ako drzi gitaru, ked na nu vie zamydlit uplne super, tak nech ju ma pre mna za mna aj na chrbate :)
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
« Odpoveď #33 kedy: 23. Marec , 2008, 17:06:10 »

ked si hram na gitare (vy to nazyvate cvicenim), tak jedine na stojaka, lebo nehram klasiku, ale rock a pri nom sa zvycajne stoji Beeee
a podla mojho osobneho nazoru je uplne jedno, kto ako drzi gitaru, ked na nu vie zamydlit uplne super, tak nech ju ma pre mna za mna aj na chrbate :)

najlepsi su ti co ju maju namiesto podbradniku, na kozach a hraju velke hovno  Bavím sa skvele
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #34 kedy: 23. Marec , 2008, 17:12:24 »

a horsi od nich nie su ani ti druhi co maju gitaru pod vajcami a taktiez hraju velke hovno
« Posledná zmena: 23. Marec , 2008, 17:15:38 od brko » Zaznamenané

hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #35 kedy: 23. Marec , 2008, 17:53:34 »

aj tak su najlepsi ti co o tom mudruju a tiez hraju hovno Bavím sa skvele
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #36 kedy: 23. Marec , 2008, 17:54:36 »

hej ti su tiez v pohode
Zaznamenané

mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #37 kedy: 24. Marec , 2008, 23:23:02 »

Bavím sa skvele Ja mam gitaru v takej vyske, ze sa mi v sede neopiera o nohu ked som vystrety. Potom ked sa postavim, tak je to to iste.
Zaznamenané

DominkO
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 91

*1852-still alive

« Odpoveď #38 kedy: 25. Marec , 2008, 13:35:21 »

Kedze hram vacsinou klasiku tak jednoznacne v sede a gitara na lavom stehne... celkovo sa da povedat ze nemam idealne sedenie, lebo som pomerne dost nakloneny pri hre na lavu stranu, co mi donekonecna vycitaju   ?§!.
Zaznamenané

Alvaro 410, Fender Strat HW1, Fender Super Reverb
ewerfile
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 146

« Odpoveď #39 kedy: 27. Marec , 2008, 17:50:50 »

Kedze hram vacsinou klasiku tak jednoznacne v sede a gitara na lavom stehne... celkovo sa da povedat ze nemam idealne sedenie, lebo som pomerne dost nakloneny pri hre na lavu stranu, co mi donekonecna vycitaju   ?§!.

Dávaj pozor aby si nemusel chodiť po doktoroch s chrbticou ako ja
Zaznamenané

Slavo
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #40 kedy: 27. Marec , 2008, 22:04:15 »

ja tiez v poslednom case neviem ako mam obsediet. ked si hram, tak vacsinou v sede, ale tam zas mam problem, ze kde sa normalne usadit. na kresle ku kompu mi zavadzaju niekedy operadla ( alebo rucky, ci jak to nazvat ) a na gauci sa zase prepadavam, lebo je taky makksi :) ale v podstate asi najcastejsie na tom sedadle od kompu
Zaznamenané

zozo
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #41 kedy: 03. Apríl , 2008, 09:56:25 »

Ja sedím na zemi, ale potom mi začne tŕpnuť stehno ha ha ha, a musím sa postaviť
Zaznamenané

Will it Blend ? That is the question
---------------------------------------------
jedu na Junixu si myslíte, že se budu srát na Vidlích jako vy, vy zasraný
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #42 kedy: 05. Apríl , 2008, 13:32:06 »

Bavím sa skvele Ja mam gitaru v takej vyske, ze sa mi v sede neopiera o nohu ked som vystrety. Potom ked sa postavim, tak je to to iste.
Ja uplne presne to iste.  :)
Zaznamenané
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #43 kedy: 05. Apríl , 2008, 23:56:27 »

Ja teraz vacsinou stojim.. a obcas sadnem.. ale potom sa zas postavim  ha ha ha
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #44 kedy: 06. Apríl , 2008, 11:39:57 »

Vlastne ja ked sedim tak to ze mam gitaru v rovnakej polohe ani neni tym, ze by som ju mal nejak vysoko ale tym, ze si sadnem na roh postele a tak si dam nohy, ze mi vlastne gitara normalne visi na pase rovnako ako ked hram postojacky.  :)
Podla mna cvicit posediacky a mat ine drzanie ako v stoji, ked mam potom hrat vsetko nazivo v stoji, je nanic. (To bolo slovo do bitky).  Na zdravie!
« Posledná zmena: 06. Apríl , 2008, 11:40:49 od Misko » Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 22 otázok.