Hello
nováčik
Príspevkov: 7
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 31. Január , 2008, 15:09:47 » |
|
A hráš teda alebo spíš na nej? To je nieco medzi hraním a spaním aLE mozem doporucit. vytvára to efekt smutného psa tak to ceknite na niakom koncerte
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 23. Marec , 2008, 14:26:01 » |
|
ja cvičievam postojačky. človek sa potom nemusí zapodievať uhrávaním toho čo nacvičil posediačky . po sediačky hrávam iba keď sa mi nechce stáť, čo je málokedy aj ja sa sem tam tak spustim ked som unaveny - ale spojis dve prijemne cinnosti - pocvicis si a aj trosku podriemes mno :D mne sa raz stalo že som zadriemal a nejak som sa pohol čudne a z aparátu vyliezol taký zvuk, že a som bol hneď prebratý. už viem aký budíček budem používať .
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 23. Marec , 2008, 17:03:27 » |
|
ked si hram na gitare (vy to nazyvate cvicenim), tak jedine na stojaka, lebo nehram klasiku, ale rock a pri nom sa zvycajne stoji a podla mojho osobneho nazoru je uplne jedno, kto ako drzi gitaru, ked na nu vie zamydlit uplne super, tak nech ju ma pre mna za mna aj na chrbate
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 23. Marec , 2008, 17:06:10 » |
|
ked si hram na gitare (vy to nazyvate cvicenim), tak jedine na stojaka, lebo nehram klasiku, ale rock a pri nom sa zvycajne stoji a podla mojho osobneho nazoru je uplne jedno, kto ako drzi gitaru, ked na nu vie zamydlit uplne super, tak nech ju ma pre mna za mna aj na chrbate najlepsi su ti co ju maju namiesto podbradniku, na kozach a hraju velke hovno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 23. Marec , 2008, 17:12:24 » |
|
a horsi od nich nie su ani ti druhi co maju gitaru pod vajcami a taktiez hraju velke hovno
|
|
« Posledná zmena: 23. Marec , 2008, 17:15:38 od brko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 23. Marec , 2008, 17:53:34 » |
|
aj tak su najlepsi ti co o tom mudruju a tiez hraju hovno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brko
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 23. Marec , 2008, 17:54:36 » |
|
hej ti su tiez v pohode
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 24. Marec , 2008, 23:23:02 » |
|
Ja mam gitaru v takej vyske, ze sa mi v sede neopiera o nohu ked som vystrety. Potom ked sa postavim, tak je to to iste.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
DominkO
náhodný pocestný
Príspevkov: 91
*1852-still alive
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 25. Marec , 2008, 13:35:21 » |
|
Kedze hram vacsinou klasiku tak jednoznacne v sede a gitara na lavom stehne... celkovo sa da povedat ze nemam idealne sedenie, lebo som pomerne dost nakloneny pri hre na lavu stranu, co mi donekonecna vycitaju
|
|
|
Zaznamenané
|
Alvaro 410, Fender Strat HW1, Fender Super Reverb
|
|
|
ewerfile
náhodný pocestný
Príspevkov: 146
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 27. Marec , 2008, 17:50:50 » |
|
Kedze hram vacsinou klasiku tak jednoznacne v sede a gitara na lavom stehne... celkovo sa da povedat ze nemam idealne sedenie, lebo som pomerne dost nakloneny pri hre na lavu stranu, co mi donekonecna vycitaju Dávaj pozor aby si nemusel chodiť po doktoroch s chrbticou ako ja
|
|
|
Zaznamenané
|
Slavo
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 27. Marec , 2008, 22:04:15 » |
|
ja tiez v poslednom case neviem ako mam obsediet. ked si hram, tak vacsinou v sede, ale tam zas mam problem, ze kde sa normalne usadit. na kresle ku kompu mi zavadzaju niekedy operadla ( alebo rucky, ci jak to nazvat ) a na gauci sa zase prepadavam, lebo je taky makksi ale v podstate asi najcastejsie na tom sedadle od kompu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zozo
nováčik
Príspevkov: 37
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 03. Apríl , 2008, 09:56:25 » |
|
Ja sedím na zemi, ale potom mi začne tŕpnuť stehno , a musím sa postaviť
|
|
|
Zaznamenané
|
Will it Blend ? That is the question --------------------------------------------- jedu na Junixu si myslíte, že se budu srát na Vidlích jako vy, vy zasraný
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 05. Apríl , 2008, 13:32:06 » |
|
Ja mam gitaru v takej vyske, ze sa mi v sede neopiera o nohu ked som vystrety. Potom ked sa postavim, tak je to to iste. Ja uplne presne to iste.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 05. Apríl , 2008, 23:56:27 » |
|
Ja teraz vacsinou stojim.. a obcas sadnem.. ale potom sa zas postavim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 06. Apríl , 2008, 11:39:57 » |
|
Ja mam gitaru v takej vyske, ze sa mi v sede neopiera o nohu ked som vystrety. Potom ked sa postavim, tak je to to iste. Vlastne ja ked sedim tak to ze mam gitaru v rovnakej polohe ani neni tym, ze by som ju mal nejak vysoko ale tym, ze si sadnem na roh postele a tak si dam nohy, ze mi vlastne gitara normalne visi na pase rovnako ako ked hram postojacky. Podla mna cvicit posediacky a mat ine drzanie ako v stoji, ked mam potom hrat vsetko nazivo v stoji, je nanic. (To bolo slovo do bitky).
|
|
« Posledná zmena: 06. Apríl , 2008, 11:40:49 od Misko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|