jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #255 kedy: 05. September , 2008, 15:08:34 » |
|
male - 6x stredne - 3x Ale som pozeral na fotky co poslal "tipek" na ukazku rozne hlavy..... a tie loga na hlavach su vacsinou dost velke tak neviem, fakt to malinke? Skusim este vo photoshope spravit ine verzie hlav - mriezka, "platno" (ci jak to nazvat), a rozne farby...jak to bude vyzerat s tym malym a strednym logom
|
|
« Posledná zmena: 05. September , 2008, 15:09:57 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #256 kedy: 05. September , 2008, 15:11:45 » |
|
važne daj to stredne už len podla praktickej časti.... nech to videt čitatelne na fotkach z koncertov na ostatnych hlavach au aj väčšie loga.....prečo male prtave?
|
|
« Posledná zmena: 05. September , 2008, 15:14:01 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #257 kedy: 05. September , 2008, 15:18:39 » |
|
no praveze chcem take logo jak som dal na fotkach, ze bude na obdlznikovom ciernom plaste vytlacene....keby som este chcel aby bolo to logo "obrezane" presne okolo pismenok..tak to by bolo asi drahe dost.... Uz som to skusal tak ze som prikladal vytlacene na papieri, ale chcelo by to asi nalepit, a pozerat na to dlhsie... A presne jak tipek pise, ja nechcem zase obrovitaaanske logo, ale zase nech ho je aspon trocha vidno....no neviem stale sa rozhodujem medzi strednym a malym..ale blizsie som ku strednemu
|
|
« Posledná zmena: 05. September , 2008, 15:21:52 od jjaannkkoo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #258 kedy: 05. September , 2008, 15:36:13 » |
|
rataj aj svoj hlas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #259 kedy: 05. September , 2008, 15:37:06 » |
|
Sa tu vobec nebavilo o velkosti hlav....ale o velkosti LOGA!!! ake mam dat dopredu...citaj poriadne kym nieco napises .. sorry troska som dnes najebany
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #261 kedy: 05. September , 2008, 16:24:13 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #262 kedy: 05. September , 2008, 18:01:53 » |
|
Neeee Treba si vyrabat velke a tazke hlavy,aby Vam ich zo skusobne nikto neujabal. A na bedne nedavat ziadne usi ani kolecka Ja som "hraval" pre radost a nie pre prachy ,tak mi nevadilo ze smicit 40 kilove ampy a sto kilove bedne,ale chapem a lenivejsich muzikantov ze Temo Kazdopadne ma nieco do seba aj 60kovy rozmer a aj 74kovy . Urcite sa mi ale nepaci ten koko.sky hlinikovy plech ale proti gustu zadny disput .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #263 kedy: 05. September , 2008, 18:04:53 » |
|
sak ja im to stale hovorim ze to do seba nieco ma,ked chcu lahke male hlavy tak nech kupia pojebany mosfet zo spinavim zdrojom a bude to male a vazit to budel len 3kg ale zvuk bude na picu tusim tu je viac ludi co nieco popilo
|
|
« Posledná zmena: 05. September , 2008, 18:06:10 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #264 kedy: 05. September , 2008, 18:05:41 » |
|
male - 6x stredne - 3x Ale som pozeral na fotky co poslal "tipek" na ukazku rozne hlavy..... a tie loga na hlavach su vacsinou dost velke tak neviem, fakt to malinke? Skusim este vo photoshope spravit ine verzie hlav - mriezka, "platno" (ci jak to nazvat), a rozne farby...jak to bude vyzerat s tym malym a strednym logom Ja mam 25 cm nech to seci vidzaaaaa ,co sa prave gitaristovi pokazilo
|
|
« Posledná zmena: 05. September , 2008, 18:12:51 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #265 kedy: 05. September , 2008, 18:08:34 » |
|
riesia logo ,ja do pici nemam ziadne a neriesim to moje ampy poznaju podla zvuku a nie loga
|
|
« Posledná zmena: 05. September , 2008, 18:08:50 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #266 kedy: 05. September , 2008, 18:17:08 » |
|
riesia logo ,ja do pici nemam ziadne a neriesim to moje ampy poznaju podla zvuku a nie loga čo prosim? pišeš jak keby v každej piatej skušobni je tvoj zosik ...zatial si nič ssvetuborne zvučne nevytvoril....... si basgitarista.... tak makni na bass ampoch a nehraj sa tu ..... všetci vieme ake je logo dvoležite a ako brdo povedal NECH TO šETCI VIzzzDIA!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #267 kedy: 05. September , 2008, 19:29:30 » |
|
to male logo je tiez viditelne. nemusi kazdy amp vyzerat jak bilbord.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #268 kedy: 05. September , 2008, 19:32:26 » |
|
btw valla, ked uz chces rozbehnut karieru stavitela a opravara ampov, tak si oprav podpis. aj ti poradim, je to: oprava a vyroba gitarov ych lampov ych hlav na zakazku!! sorry za OT
|
|
« Posledná zmena: 05. September , 2008, 19:33:35 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #269 kedy: 05. September , 2008, 19:32:51 » |
|
hmm ale sa mi zda ze to male je asi ozaj az moc male... co takto varianta stredna velkost v pravom dolnom rohu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|