Mlha
|
|
« Odpoveď #345 kedy: 10. December , 2008, 23:08:10 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 11. December , 2008, 07:54:37 od Mlha »
|
Zaznamenané
|
Rock it!
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #346 kedy: 23. December , 2008, 23:21:03 » |
|
vadim co hovoris na tie urazky na tvoju hru zo strany nejakeho slovaka pisuceho po anglicky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #347 kedy: 24. December , 2008, 00:02:54 » |
|
a co by mal na to povedat?...ma v pici
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #348 kedy: 24. December , 2008, 00:03:44 » |
|
vadim co hovoris na tie urazky na tvoju hru zo strany nejakeho slovaka pisuceho po anglicky?
ten doticny co tam urazal, uz ma davno zablokovane konto na youtube.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #349 kedy: 24. December , 2008, 10:35:30 » |
|
mne to pride ako niekto z jeho okolia.. mozno nejaky ziak alebo tak, lebo neviem kto iny by vedel co Vadim keca...: 'Hey Mr. Vadim didnt you say that John Petrucci is guy who cant spell his own name and is only guitar masturbator without sense for good melody?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #350 kedy: 24. December , 2008, 10:46:02 » |
|
ten nick, co to pisal, je podobny s nickom, ktory tu na fore tiez bol ale uz ma BAN. ale to sa mozme len dohadovat...mohol to byt aj niekto, kto si precital forum, alebo ja neviem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #351 kedy: 24. December , 2008, 11:27:37 » |
|
ta technika dusenia cigarety je famozna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #352 kedy: 24. December , 2008, 15:58:24 » |
|
hlavne ze si tam vsetci slovaci vynadali po anglicky jak pravi native speakeri z youtube
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #353 kedy: 24. December , 2008, 16:00:44 » |
|
hlavne ze si tam vsetci slovaci vynadali po anglicky jak pravi native speakeri z youtube ja som len pokracoval v jazyku, v akom to tam niekto zacal co ty vies ci je slovak... moze byt aj madar... no po anglicky vie lepsie ako po slovensky... a ja zas neviem po madarsky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #354 kedy: 24. December , 2008, 16:07:19 » |
|
myslim ze vsetci tam su slovaci ale to je jedno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #355 kedy: 28. December , 2008, 01:02:17 » |
|
Nedavno som dostal sukromnu spravu a podotykam ze Jimi Cimbala tiez, uplne rovnake znenie, ze aky sme kok*ti a netalentovani zebraci atd. vraj to pisal nejaky zmrd z Rajca, co roky dusi gitaru a nic z nej nelezie. bol na fore, precital si ako som "picoval" na Petrucciho a musel sa do mna pustit a do Jimiho tiez. Jebem na neho. Je pravda, ze na tom videu na youtube to nie je uplne najpopici vykon, ale aj to je v podstate jedno. Dolezite je, ze sme zdravi a ze stale mame cas tvorit a tesit sa zo zivota, z priatelov a nasich lasok. Vzdy sa najde nejaky zmrd, co musi zapicovat, aj ked by mal radsej drzat fekal a pocitat bublinky v pive. Keby mi to napisal nejaky kaliber a nie inkognito, asi by ma to mrzelo, ale zivot je fakt o niecom inom. Proste, uz ma nerozhadzuju taketo veci a clovieciku prajem, nech sa mu dari...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #356 kedy: 29. December , 2008, 12:40:35 » |
|
Vadim, ale ze taketo ksefty chodis hravat si sa nepochvalil. A vraj podiova kapela, pche...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
|
|
|
|