Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 16:44:51
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 15 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Peavey JSX Head  (Prečítané 36698 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 21. September , 2008, 21:13:15 »

Udry a Joe: ja nechapem, co riesite... Noise gate je tam ako doplnok, a pritom je velmi podareny, co sa tyka toho konkretneho.  Žmurk
Ja sa len smejem, ze co je to za otazka, ze preco je na dobrom ampe NG...  Zdravíčko
Otazka znela nie prečo ale NAČO ?
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #31 kedy: 21. September , 2008, 21:13:32 »

Udry a Joe: ja nechapem, co riesite... Noise gate je tam ako doplnok, a pritom je velmi podareny, co sa tyka toho konkretneho.  Žmurk
Ja sa len smejem, ze co je to za otazka, ze preco je na dobrom ampe NG...  Zdravíčko
ja som ten aparat na rozdiel od teba niekolko krat mal a viem aky je tam noise gate takže aj na rozdiel od teba viem o čom hovorim
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #32 kedy: 21. September , 2008, 21:13:52 »

kup si BUGERA to je vsetko na jedno kopyto ten zvuk  Peavey a mas to za 500 eur.  A Bugera dokonca ani nesumi nepotrebujem noiseG.

To je asi tak... Kup si POD a mas tam vsetko... za cenu vyssiu ako 10 litrov... Ja chcem toto, tak preto sa pytam na to.  Na zdravie!   Zdravíčko
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #33 kedy: 21. September , 2008, 21:14:37 »

Aby si bol v obraze-na dobrom ampe noise gate nemusí byť,pretože má veľký gain a pritom nešumí,nevrčí...Kapišto?
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #34 kedy: 21. September , 2008, 21:15:25 »

kup si BUGERA to je vsetko na jedno kopyto ten zvuk  Peavey a mas to za 500 eur.  A Bugera dokonca ani nesumi nepotrebujem noiseG.

Bratu, Bugera ta kopia XXX/JSX noisegate ma, ktory by mal fungovat na crunch a lead, ale je problem, ze ludom akosi nefunguje.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
ff
miestny štamgast

« Odpoveď #35 kedy: 21. September , 2008, 21:15:35 »

To myslis vazne?

Mi pride podobna ako naco su Zakkovi custom gitary, ked na nich musi furt tocit volume potakom  Na zdravie!

Smrtelne vážne.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #36 kedy: 21. September , 2008, 21:16:10 »

To je asi tak... Kup si POD a mas tam vsetko... za cenu vyssiu ako 10 litrov... Ja chcem toto, tak preto sa pytam na to.  Na zdravie!   Zdravíčko

no ved vyhodis vela penazi a zvuk bude to iste.  mne to pripada ako tvoj vysnivany aparat ale neviem ci to stoji za tolko penazi tak malo muziky.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #37 kedy: 21. September , 2008, 21:16:29 »

ja siiiii on neviem aj v KKingovom marshalle to treba odmontovat a rozdupat
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #38 kedy: 21. September , 2008, 21:16:52 »

Aby si bol v obraze-na dobrom ampe noise gate nemusí byť,pretože má veľký gain a pritom nešumí,nevrčí...Kapišto?
Ja tomu rozumiem, ale aj tak viacero, aj spickovych gitaristov vyuziva NG, uz len ked si pozriem Muzikus.. podiove zostavy... tak asi 70 % gitaristov ho maju... ale to je jedno... neriesim NG, ked je rec o JSX...  Žmurk
 Na zdravie! Zdravíčko
Zaznamenané

musicman
inventár podniku

« Odpoveď #39 kedy: 21. September , 2008, 21:18:39 »

Bratu, Bugera ta kopia XXX/JSX noisegate ma, ktory by mal fungovat na crunch a lead, ale je problem, ze ludom akosi nefunguje.

6262 alebo 6260 hra dobre lebo tam nie su hentie zbytocne vychytavky
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #40 kedy: 21. September , 2008, 21:18:51 »

ja siiiii on neviem aj v KKingovom marshalle to treba odmontovat a rozdupat
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #41 kedy: 21. September , 2008, 21:18:55 »

no ved vyhodis vela penazi a zvuk bude to iste.  mne to pripada ako tvoj vysnivany aparat ale neviem ci to stoji za tolko penazi tak malo muziky.

Bavím sa skvele Bavím sa skvele TO ISTE.. URCITE NIE Si píš!!! dynamika, atd... ti nic nehovori?
A neboj nic...muziky je vela  Žmurk   Bavím sa skvele
 Zdravíčko
Zaznamenané

ff
miestny štamgast

« Odpoveď #42 kedy: 21. September , 2008, 21:19:05 »

Jasnačka,aj tak to riešia externe.Jediný NG čo bol fakt slušný tak bol Rocktron Hush.V aparáte som ešte dobrý NG nepostrehol a bolo k dispozícii už všeličo.Skutočne všeličo Bavím sa skvele
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #43 kedy: 21. September , 2008, 21:19:47 »

Smrtelne vážne.

OK. Je to tvoj nazor. Respect. Ale nieco do seba ma aj tento reklamny odstavcek od uja Satrianiho...

Peavey engineers also added a fully adjustable noise gate for the Crunch and Ultra channels, something Satriani concedes he always wanted on an amp. "The noise gate control is a fantastic innovation for a high gain, completely versatile, 100 Watt head," he said. "Let's say you're playing a high gain rhythm with a lot of moments when you don't play. You don't want all those tubes screaming during the quiet moments. You can set this noise gate so it clamps down very tightly, or not at all. It's not a notch control, with 1-2-3 settings and so on--it's a fully adjustable knob, so you can set it just the way you like it. It's even fantastic for recording." All controls are located on the front panel for easy access.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #44 kedy: 21. September , 2008, 21:23:37 »

Branko budes sklamany.  ziadna dynamika ziadne rozdiely. je to jeden typ zvuku.
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 15 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 21 otázok.