udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 21. September , 2008, 21:50:49 » |
|
Mna by zaujimalo,ako to v Peavey vyriešili s tym noise gejtom. Ako vieme,gejt ma riadiace parametre: threshold,attack,release pripadne hold. Jak to oni vykoumali,že to ovladaju jednym potakom. Bud niektore parametre nastavili fixne,alebo tam maju čip,ktory to riadi v zavislosti na polohe toho jedneho potaka alebo potak riadi len jeden parameter a čip ostatne. No,neviem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 21. September , 2008, 21:53:43 » |
|
Mna by zaujimalo,ako to v Peavey vyriešili s tym noise gejtom. Ako vieme,gejt ma riadiace parametre: threshold,attack,release pripadne hold. Jak to oni vykoumali,že to ovladaju jednym potakom. Bud niektore parametre nastavili fixne,alebo tam maju čip,ktory to riadi v zavislosti na polohe toho jedneho potaka alebo potak riadi len jeden parameter a čip ostatne. No,neviem.
myslim si, ze tam je iba threshold -> tak isto ako na Guitar Rigu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 21. September , 2008, 21:53:51 » |
|
na marshalloch treba len jedno vediet hrat potom si spokojny a iny aparat nechceš
Aha, cize Tremonti, Petrucci, Van Halen... atd. to su nic hej? tí nevedia hrat... a dalsieh x gitaristov, ktori presedlavaju k mese, peavey...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 21. September , 2008, 21:54:54 » |
|
Aha, cize Tremonti, Petrucci, Van Halen... atd. to su nic hej? tí nevedia hrat... a dalsieh x gitaristov, ktori presedlavaju k mese, peavey... ved aj satriani ktovie nacom naozaj hra hadam neveris ze hra len na tom JSX
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 21. September , 2008, 21:55:47 » |
|
mozem sa informovat, ze naco si zakladal túto tému..vsak ked si 100% isty, ze chces JSX, tak potom naco citat nazory? mozem sa informovat, ze naco sa pytas, a resp. citas tuto temu, ked svojim prispevkom nic nepovies?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 21. September , 2008, 21:57:56 » |
|
na marshalloch treba len jedno vediet hrat potom si spokojny a iny aparat nechceš
presne tak a preto si ho kupim az o takych 20 rokov.. to tu poniektori uz budu mat aj napisany datum spotreby na vrchnaku..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 21. September , 2008, 21:58:19 » |
|
myslim si, ze tam je iba threshold -> tak isto ako na Guitar Rigu
No na GR je to katastrofa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 21. September , 2008, 21:58:55 » |
|
fungovat to moze.. otazne je ci to staci.. i
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 21. September , 2008, 21:59:14 » |
|
Aha, cize Tremonti, Petrucci, Van Halen... atd. to su nic hej? tí nevedia hrat... a dalsieh x gitaristov, ktori presedlavaju k mese, peavey... Halen???tomuto hralo dobre ked hral na marshalloch čo tu splietaš nevedia hrat tvrdi to niekto? aj ked mi nič nehovoria prečo hned nevedia....pusti si ACDC to je narez ale tam je aj iny majster
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 21. September , 2008, 21:59:38 » |
|
Aha, cize Tremonti, Petrucci, Van Halen... atd. to su nic hej? tí nevedia hrat... a dalsieh x gitaristov, ktori presedlavaju k mese, peavey... Jožo - toto by som si nenechal...!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 21. September , 2008, 22:00:30 » |
|
Halen???tomuto hralo dobre ked hral na marshalloch čo tu splietaš nevedia hrat tvrdi to niekto? aj ked mi nič nehovoria prečo hned nevedia....pusti si ACDC to je narez ale tam je aj iny majster Jediny marshall sa mi paci na ACDC, Slash a Zakk Wylde... mozno by sa nasli vynimky... hej.. este aj tvoj sound je super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 21. September , 2008, 22:01:35 » |
|
Jožo - toto by som si nenechal...! Kto je JOŽO ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 21. September , 2008, 22:02:15 » |