Kimlo
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 14. December , 2008, 22:16:30 » |
|
Kimlo: Pekne kusky,ale ten dreveny vzhlad ja nejak nemusim...ale ta druha je fajn,rad by som si o nej pozrel nejake detaily ak vies o niecom...?
moc ti neporadim, su to len obrazky co som nasiel cez google... aby sme si upresnili co to vlastne hladas. no ty chces humbucker pri kobylke... a taky som veru nenasiel. asi len jak pisu kolegovia ze tak je robeny len JOHN5 signature http://www.muziker.cz/default.aspx?Fender-013-9000-306&nid=20016&nparams=kod_id;8329
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 14. December , 2008, 23:08:37 » |
|
Kup si nejaký hocijaký tele čo sa ti páči a hocijaký gitarár ti tam namontuje kobylku na humbucker,dajú sa zohnať amáš vybavené,kamoš si to dal tak spraviť a je spokojný http://www.sollerguitars.com/obchod/tmp/1922005103105.jpg
|
|
« Posledná zmena: 14. December , 2008, 23:09:51 od temo »
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 14. December , 2008, 23:09:14 » |
|
najjednoduchsie je predsa kupit hociaky aky sa ti paci a vymenit snimac za minihumbucker. jedin,e ze by som sa mylil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Skipp
nováčik
Príspevkov: 49
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 14. December , 2008, 23:11:17 » |
|
To je celkom pekna idea ,and tymto som nikdy nerozmyslal...je teda mozne vymenit singel za humbucker? Aky je rozdiel medzi minihumbuckrom a klasickym? Klasicky sa tam neda dat?
|
|
« Posledná zmena: 14. December , 2008, 23:12:23 od Skipp »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 15. December , 2008, 14:10:19 » |
|
To je celkom pekna idea ,and tymto som nikdy nerozmyslal...je teda mozne vymenit singel za humbucker? Aky je rozdiel medzi minihumbuckrom a klasickym? Klasicky sa tam neda dat? Minihumbucker je humbucker o velkosti singla a dava sa u Teleacastra ku kobylke. Nieco od DiMarzia by ti mohlo vyhovovat, napr. Chopper.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 15. December , 2008, 14:15:40 » |
|
Alebo model Jima zo Slipknotu , tenje osadený EMG 81 ak sa nemýlim. tu je link http://www.thomann.de/de/fender_jim_root_telecaster_flat_black.htm
|
|
« Posledná zmena: 15. December , 2008, 14:18:49 od buro »
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 15. December , 2008, 14:23:14 » |
|
Skipp.. mas na vyber. .drahy telecaster s HB, alebo lacny so singlami.. s pravdou von, kolko chces do toho max dat? lebo mam pocit ze sa bavime len o abstraktnom nakupovani v style: ked som mal 16 chcel som ESP a povedal som - idem si kupit ESP.. moja chodza trvala 6 rokov, nakoniec som si ho nekupil.. ved naco? jo.. a je len jediny postup - browsovat na nete a ked ziaden nenajdes, daj si ho spravit.. ak to myslis vazne s tym tele, tak to tak urobis, ak to nemyslis vazne, je to len dalsia zbytocna tema.. to je ako keby som chcel dat na LP single..
|
|
« Posledná zmena: 15. December , 2008, 14:25:00 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 15. December , 2008, 14:30:44 » |
|
Keď mám tele, niekedy dávam si ku kobyle FASTR TRACK alebo CHOPPER, a nabuduce skusim Lil 59. je to bezbolestné a dá sa to vrátiť do pôvodného stavu..ale najlepšie hrá telecaster aj tak origoš zo singlom....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 15. December , 2008, 14:39:57 » |
|
presne tak.. telecaster to su ciste, maximalne polostavy.. preco prznit gitaru, ktorej miesto je inde?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Skipp
nováčik
Príspevkov: 49
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 15. December , 2008, 14:42:17 » |
|
Muslim to totalne vazne s telecastrom a kazda jedna odpoved v tomto prispevku ma posuva v pred...som len malo informovany tak kde inde sa mam spytat na veci ked nie na gitarovom fore...diky za rady,som o nieco mudrejsi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 15. December , 2008, 14:54:32 » |
|
Nesúhlasím s tým, že Telecaster je na jemné zvuky..Tele čo má odo mňa Spyros pichnuté do Dual rectifieru bol jeden z najhutnejších zvukov, čo som mal, v originál singlovom prevedení... Skipp: .. povedz či chceš USA alebo kópiu, môžeš tam dať aj veľký HB, ale treba vypíliť otvor, lebo tam je len na 2x SC a tým pádom narušíš..nechcem hneď povedať zabiješ gitaru.... niektoré Tele sú z výroby s mini HB..napr Ritchie Kotzen telecaster...daj si do You Tube či sa Ti páči ten zvuk, potom si jednoducho nájdeš nejaké Tele a dáš tam taký snímač / jeho prípade Chopper/ a už sa priblížiš k niečomu ....-
|
|
« Posledná zmena: 15. December , 2008, 14:55:25 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 15. December , 2008, 15:00:38 » |
|
Už tu niekto spomínal USA Telecaster Deluxe: http://en.wikipedia.org/wiki/Fender_Telecaster_DeluxeNemal som tú česť na ňom hrať, ale takto na pohľad je to jediný Tele, ktorý ma láka. Používa ho aj môj obľúbenec Matt LaPorte z Jon Oliva's Pain a má z neho pekelne hutné zvuky. Ale netuším, do akého aparátu s tým hrá. Jo, a zhruba takto mu to znie, hoci je to iba pirátska nahrávka, takže zvuk nič moc.
|
|
« Posledná zmena: 15. December , 2008, 15:03:58 od Altostratus »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
javanne
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 15. December , 2008, 15:04:26 » |
|
Nesúhlasím s tým, že Telecaster je na jemné zvuky..Tele čo má odo mňa Spyros pichnuté do Dual rectifieru bol jeden z najhutnejších zvukov, čo som mal, v originál singlovom prevedení... Skipp: .. povedz či chceš USA alebo kópiu, môžeš tam dať aj veľký HB, ale treba vypíliť otvor, lebo tam je len na 2x SC a tým pádom narušíš..nechcem hneď povedať zabiješ gitaru.... niektoré Tele sú z výroby s mini HB..napr Ritchie Kotzen telecaster...daj si do You Tube či sa Ti páči ten zvuk, potom si jednoducho nájdeš nejaké Tele a dáš tam taký snímač / jeho prípade Chopper/ a už sa priblížiš k niečomu ....- Rob, len o chlp si ma predbehol, ale podstata Tvojho prispevku sa mi paci, Kotzen model je vzorovy priklad telecastra s miniHB. Aj ked Kotzen-zvuk od klasickeho zvuku tele uchadza - prave vdaka miniHB.
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
|
|
|
|