Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 23:05:43
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ondreee a jeho mangelky  (Prečítané 34375 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #75 kedy: 22. Október , 2009, 09:47:00 »

vobec sa netesim a este je aj na opacnu stranu  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #76 kedy: 22. Október , 2009, 09:49:15 »

to kde je tolko snehu?
pekne kusky  Žmurk
Zaznamenané

FALLGRAPP
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #77 kedy: 22. Október , 2009, 09:50:02 »

to kde je tolko snehu?
pekne kusky  Žmurk

To je fotene u Sivcaka v Zakamennom na Orave.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #78 kedy: 22. Október , 2009, 10:12:27 »

to kde je tolko snehu?
pekne kusky  Žmurk
v tatrach si tiez asi nebol :) tam uz maju "vianoce"  Bavím sa skvele

ondro: krasa, pofot detaily

napis aj cenu aby sme ti tu mohli dat takyto smajl  ?§!. sprdnut ta, ze si blazon a okomentovat, kolko x serioviek od firiem s tradiciou, historiou a zazracnou vodickou, ktoru master senior builder frka na gitary, by sme vedeli za tu cenu kupit miesto takej lopaty od stolara  Bavím sa skvele
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #79 kedy: 22. Október , 2009, 10:14:23 »

v tatrach si tiez asi nebol :) tam uz maju "vianoce"  Bavím sa skvele

ondro: krasa, pofot detaily

napis aj cenu aby sme ti tu mohli dat takyto smajl  ?§!. sprdnut ta, ze si blazon a okomentovat, kolko x serioviek od firiem s tradiciou, historiou a zazracnou vodickou, ktoru master senior builder frka na gitary, by sme vedeli za tu cenu kupit miesto takej lopaty od stolara  Bavím sa skvele

no lavackych sedmiciek asi ani nie
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #80 kedy: 22. Október , 2009, 10:17:01 »

no lavackych sedmiciek asi ani nie
mohol predsa oslovit normalne firmy a mat tam krasne vycancane logo, ktore proste hra.. a nalepka custom shop posunie ten nastroj o niekolko astronomickych tried vyssie, samozrejme  Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #81 kedy: 22. Október , 2009, 10:26:39 »

styrioci viem presne ako to myslis  ha ha ha  co tam po nejakej bukasovej preglejke zo zakopaneho ci ako sa to vola..  Bavím sa skvele ale nie.. fakt je to mega.. som velmi zvedavy ako to bude hrat a ci pan majitel budete citit ci uz pod rukou alebo vo zvuku nejaku zmenu (aj ked je to cca rovnake ako modra laguna)
Zaznamenané

ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #82 kedy: 22. Október , 2009, 10:29:36 »

detaily urcite pridam.. tie su na tej gitarke najzaujimavejsie.. ale mam pokazeny fotak, tak to chvilu potrva..

neviem, ci by bolo fer voci Rudkovi zverejnovat cenu, lebo ja, akozto jeho "endorser", som zaplatil za nu mensiu polovicu.. vysla ma tak isto ako ta modra..

a co sa tyka "hrajucich znaciek", ekvivalent od ESP mi nacenili pred tromi rokmi na 6600 USD.. a to som tam nezadal tolko vychytavok ako ma BlackPearl.

celkovo sa podobne "custom" gitary od znaciek pohybuju na rozmedzi od 2800 do 3800 EUR... a aj to je boj kompromisov..

* blackpearl_front_dwn.jpg (78.46 KB, 1000x384 - prehliadnuté 437 krát.)

* blackpearl_back_dwn.jpg (65.57 KB, 1000x408 - prehliadnuté 451 krát.)
Zaznamenané

ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #83 kedy: 22. Október , 2009, 10:35:09 »

styrioci viem presne ako to myslis  ha ha ha  co tam po nejakej bukasovej preglejke zo zakopaneho ci ako sa to vola..  Bavím sa skvele ale nie.. fakt je to mega.. som velmi zvedavy ako to bude hrat a ci pan majitel budete citit ci uz pod rukou alebo vo zvuku nejaku zmenu (aj ked je to cca rovnake ako modra laguna)

jasne  Bavím sa skvele hmatnik je MDF s laminom :-) hihih

na omak je gitara prakticky taka ista akurat teraz dociahnem na vysie polohy lepsie..

a zvukovo.. hmm.. podobna charakteristika..

posledne dve hodiny som stravil nastavovanim oktav, vysok strun, "luku" hmatnika a odstup snimaca, aby som doasiahol aspon priblizny hraci komfort ako na modrej.. ale to je pri "panne" velmi tazke.. gitaru treba tak tri styri mesiace poriadne vyhravat.. rozozniet.. rozrezonovat..
« Posledná zmena: 23. Október , 2009, 15:11:55 od ondreee » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #84 kedy: 22. Október , 2009, 10:51:59 »

...som zaplatil za nu mensiu polovicu.. .

kolko Huh! to je moc za domaci samorod  ?§!.
Zaznamenané
cutaj
pravidelný návštevník
Príspevkov: 175

« Odpoveď #85 kedy: 22. Október , 2009, 11:28:27 »

Gratulujem Ondreee , pekna gitara  a nizka cena , ako sa ti to podarilo ovplivnit ?? ( vsak je tam sam drahy material )
ale rudo je fajn s tym sa da...
chlapy nezabudajme ze sme na Slovensku a slovaci su velmo precizny narod a za malo penazi chcu vela prace ,
Urcite Sivcak bojuje o zapadny trh preto o nieaky cas nebude pre neho zaujimave vyrabat nastroje na slovesko ktore podporuje 50-60% Cina , no kdo chce specialne poziadavky da si neico postavit a kdo chce tak si kupi nastroj na ktore ma moznosti v nieakom obchodiku ,,, a potom servisuje a nyvysuje naklady kedze je k Soun-čangovii daleko  :)
Ondree mas fakt pekne nastroje  ,,nech to hra
PS:
v Nemecku si niektory platia poistenie nastrojov proti kradezi aj moj kamos Karll , no mas vyhodu ze si lavak .... :)
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #86 kedy: 22. Október , 2009, 13:24:23 »

kolko Huh! to je moc za domaci samorod  ?§!.

Mensia polovica je asi ekvivalent k vacsej polovici. To mi v Tatroch mame ine polovice - rovanke, ale mz sme sedlaci  Bavím sa skvele  Zdravíčko Staci zistit kolko je plna polovica a zistis pribliznu cenu.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #87 kedy: 22. Október , 2009, 13:46:13 »

priblizne viem kolko stala ondreho modra lena. ak pise, ze zaplatil kvoli endorsmentu mensiu polovicu, tak mi to vychadza, ze zaplatil akurat za material a cenu za pracu mu rudo odpustil. to je celkom ludova suma za taku lopatu
« Posledná zmena: 22. Október , 2009, 13:52:03 od styrioci » Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #88 kedy: 22. Október , 2009, 13:51:17 »

pekna lopata  Bavím sa skvele taka stavnata  Som frajer
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #89 kedy: 22. Október , 2009, 14:00:24 »

ja by som bol skor radsej kebyze si najde Rudo Sivcak podobnu cestu ako firma Blackmachie.. ze spravi vyrazne odlisijuci sa model s naozaj spickovymi specifikami a kludne aj vyssou cenou a niecim extra, nastroje,  ktore by boli vyhladavane podobne ako blackmachine ( tu firmu davam len ako priklad firmy nie ako modelovy priklad pre nastroje kedze je to uzkoprofilovy model a  kedze je to momentalne dost trend medzi gitaristami vysokej urovne co nehraju len 'metal') a ak nie Rudo Sivcak tak Igor Keller..ostatni vyrobcovia mi nic nehovoria aj ked mozu byt pekni.. hlavne kebyze sa jeden z nich stane vyhladavanym tak by to bolo spickove.. a vlastne ani to nie je take tazke kedze minimalne nejaky ten model by sa dal prezentovat na sevenstring fore, co je taky mensi ul plny gitaristov roznych narodnosti zanrov a kadecoho ineho
« Posledná zmena: 22. Október , 2009, 14:02:04 od kaolko » Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.037 sekund, 21 otázok.