Duger
Hosť
|
|
« kedy: 05. Jún , 2010, 11:04:11 » |
|
Myslim si že nazov temy je jasny. Chcem si zaobstarať LACNU 7-čku, vela penazi nemam a chcem len skusiť či som schopny plne využiť 7 strun. Viem že v tejto cene to nebude boh vie čo.. ale aj tak.. chcem počuť važ nazor na tieto 2 modely.. popripade doporučiť niečo podobne. Momentalne mam B.C rich.. čiže aj najlacnejšia 7-čka ( nepočitam X-pose ) bude hrať lepšie. Podmienkou je asi len pevna kobylka a struny cez telo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 05. Jún , 2010, 11:17:35 » |
|
ten omen hra uuuplne v pohode
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 05. Jún , 2010, 11:22:34 » |
|
ten omen hra uuuplne v pohode
a porovnanie ?... omen sa už prestal vyrabať z mahagonu a ma zakladne snimače... a Cort je mahagnovy a ma EMG-čka... neviem čo su to za EMG aj aj tak... dizajnovo sa mi viac pači zas omen
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 05. Jún , 2010, 11:27:56 » |
|
porovnanie hmm omen je pekny a ten cort to je fakt hruza tie satanisticke pentagramy to snad nemyslia vazne
|
|
« Posledná zmena: 05. Jún , 2010, 11:29:31 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 05. Jún , 2010, 11:31:58 » |
|
no len škoda že na takej urovni v tej cene ne len tak EVL seria... a je to asi jedina 7-čka od cortu...
|
|
« Posledná zmena: 04. Január , 2011, 07:25:43 od Duger »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 05. Jún , 2010, 14:09:57 » |
|
prečo nepopozeráš bazár?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 05. Jún , 2010, 17:39:14 » |
|
ja mam cort evl z4 lenze 6strunovu. a hra lepsie ako rozne gitary. mal som vela gitar ale stale hram na nej jednoznacne by som zobral tu sedmicku od cortu.
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 05. Jún , 2010, 20:33:16 » |
|
lebo nikto nepredava 7-čku a ked hej tak neni podla mojich pradstav
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 05. Jún , 2010, 20:36:22 » |
|
Branko predava schecter C7 hellraiser biely..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 05. Jún , 2010, 20:48:33 » |
|
Branko predava schecter C7 hellraiser biely..
hej viem :D pisal som mu... ale to je gitara inej triedy ako ja chcem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 05. Jún , 2010, 20:52:18 » |
|
tá gitara je takej triedy že sa znej posereš, tak ak je oniečo drahšia predaj bicykel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 05. Jún , 2010, 21:00:08 » |
|
tá gitara je takej triedy že sa znej posereš, tak ak je oniečo drahšia predaj bicykel ja viem že je to lepšia gitara ako chcem ja .. neboj sa poznam rozdiel..:D a moj bycikel predam maximalne za 500sk :D to mam akurat na struny :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 06. Jún , 2010, 17:18:18 » |
|
chcem sa spytať.. ma vyznam pozerať na drevo v tejto cenovej kategorii ? Lebo cort ma mahagon a schecter lipu... a este ku tym snimačom... cort ma EMG-HZ7 a Schecter ma len tovarenske...
neberte ohlad na vzhlad gitar.. iba na ich vlastnosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 06. Jún , 2010, 17:30:34 » |
|
hej viem :D pisal som mu... ale to je gitara inej triedy ako ja chcem a aka je tvoja trieda alebo cenovy strop? ja by som predal moju jacksonu DK7 http://www.stefanschroff.ch/img/equipment/jackson.jpgje to celomahagon s ebenovym hmatnikom, dal by som ju za 400
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
exhumer
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 06. Jún , 2010, 17:33:55 » |
|
To mas jedno, vyber si to co sa ti paci. Hral som na EMG HZ na sestke a moc som z toho uneseny nebol. Snimace na oboch gitarach budu +/- to iste(silne/stredne silne keramicke snimace) a myslim, ze aj zvuk bude velmi podobny napriek tomu ze 1 je z lipy a 2. z mahagonu. Ak mas moznoznost tak si ich vyskusaj, ak nie tak si vyber podla vzhladu.
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 06. Jún , 2010, 18:15:03 » |
|
tak tolko teraz nemam... a chcem len taku lacnu 7-čku...:D a potom uvidim či kupim lepšiu 7-čku abo pojdem nazat na 6-stky.. :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 06. Jún , 2010, 18:21:09 » |
|
tak tolko teraz nemam... a chcem len taku lacnu 7-čku...:D a potom uvidim či kupim lepšiu 7-čku abo pojdem nazat na 6-stky.. :D
ja teraz este tiez nepredavam, ale ako chces. len potom si nezabudni ratat peniaze, ze kolko ta vyjde tento experiment pri kupovani lacnych gitar a predavani pod cenu, kym prides na to ze nastroj v rukach musi byt kvalitny a stacia aj 3 struny, nie to este 6 alebo 7
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 06. Jún , 2010, 18:27:58 » |
|
ja teraz este tiez nepredavam, ale ako chces. len potom si nezabudni ratat peniaze, ze kolko ta vyjde tento experiment pri kupovani lacnych gitar a predavani pod cenu, kym prides na to ze nastroj v rukach musi byt kvalitny a stacia aj 3 struny, nie to este 6 alebo 7
ja si to uvedomujem a predavať ju možno ani nebudem.. ked prejdem nazat na 6-stky...bude to dalšia gitara do zbierky... aj basu čo mam som kupil len tak.. na 70% akciu... a hrajem na nu raz za mesiac.. ale tak mam ju a nepredam ju... čiže o nič nepridem... a to iste možno spravim aj z nou.. a momentalne mam B.C rich warlock.. čiže kvalitou bude určite lepšia.. aj ked z warlockom som spokojny, chcem zmenu
|
|
« Posledná zmena: 04. Január , 2011, 07:27:40 od Duger »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 06. Jún , 2010, 21:47:46 » |
|
poštovne z UK by ju pekne predražilo.. a nie všetko ma thomann lacne.. Cortka stoji v audiotek 280 €
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 06. Jún , 2010, 21:58:02 » |
|
poštovne z UK by ju pekne predražilo.. a nie všetko ma thomann lacne.. Cortka stoji v audiotek 280 €
jak ze z UK? treba na thomann.de volit nemecky profil tie ceny platia pre nas .. nie ze chodis cez UK cennik.. (kvoli dani) a ku kazdej veci rataj +20e shipping od thomanna, inak podla mna lepsie za tie rpachy ako ten jackson ponukany asi ani nekupis..
|
|
« Posledná zmena: 06. Jún , 2010, 21:58:30 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 06. Jún , 2010, 22:39:50 » |
|
jak ze z UK? treba na thomann.de volit nemecky profil tie ceny platia pre nas .. nie ze chodis cez UK cennik.. (kvoli dani) a ku kazdej veci rataj +20e shipping od thomanna, inak podla mna lepsie za tie rpachy ako ten jackson ponukany asi ani nekupis..
zle sme sa pochopili.. ja som naražal na tu 7 strunovu LP-čku " http://www.sevenstring.org/forum/guitars-for-sale-trade-wanted/120723-epiphone-7-string-les-paul-classic-black-flame-maple.html " a kedže som tam videl libri tak to bude UK viem že z thomannu je 20€ postovne... a tolko prachov nemam..a viem že je to lepšie jak to čo mam vybrate ja.. ale nebudem teraz predavať efekt basu a gitaru aby som mal na jackson
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 06. Jún , 2010, 22:56:14 » |
|
No neviem, ked som chcel kupovat Hellraisera z nemecka tak mi predavaju povedal ze to bude stat 20€. A Ak sa nemýlim tak tam má napísane ze s postovným mimo UK ju dá za 300libier
|
|
« Posledná zmena: 06. Jún , 2010, 22:57:23 od buro »
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 06. Jún , 2010, 23:09:11 » |
|
No neviem, ked som chcel kupovat Hellraisera z nemecka tak mi predavaju povedal ze to bude stat 20€. A Ak sa nemýlim tak tam má napísane ze s postovným mimo UK ju dá za 300libier
300 libier je zhruba kolko € ? 320 ? viac ? neviem vobec jaky je kurz.. a sa mi nechce hladať
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 06. Jún , 2010, 23:14:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 06. Jún , 2010, 23:20:54 » |
|
diky.. som nevedel že google je až taky všemocny :D a k teme...cena sa este da.. ale ta.. nežeby som bol pohodlny človek ale racej si to objednam zo netu, jak by som mal pisať tam.. a ked to nepošle sukromnou tou.. UPS abo jak sa to vola.. tak si viem predstaviť v akom stave by prišla... keby pribalil aj kufor to by bolo o inom :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|