|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 02. Marec , 2011, 23:43:55 » |
|
mne sa zdaju fendre 90´s o triedu lepsie nez 80´s a o dve horsie nez novsie, menene snimace mozu vylepsit celkovy zvuk, ale vseobecne modifikovane nastroje stracaju hodnotu. ja by som za nu dal max 430€.
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 02. Marec , 2011, 23:47:56 » |
|
kolko pýta?
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
vittore
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 02. Marec , 2011, 23:48:56 » |
|
jedina modifikacia su tam snimace a tie by som urcite vymenil kazdopadne dik za info, myslel som ze tie 90´s su na tom lepsie
|
|
« Posledná zmena: 03. Marec , 2011, 00:14:13 od vittore »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 03. Marec , 2011, 00:45:59 » |
|
pozor !! podľa čísla je to 93jka...má ale menené tremolo za vintage style....musí byť origoš tremolo Fender AMstd....2 šoubák, nie na šiestych..kamene moc nevidím, ale nezdajú sa mi.... je menený aj pickguard, aj snímače....v 90tkových fendroch je v dreve veľký otvor, čiže by mala byť vypílenina na HB 2. nesedí mi oblúk na ukončení krku a tvar mostíkov, popod ktoré sú vedené struny /v blízkosti loga/ pošli mi foto krk zozadu, hlava zozadu, opnutie krku do tela zozadu a foto alektriky a otvoru v tele... ..fender má úplne iný typ kameňov...iný materiál nechcem byť zlý, ale je to podľa mňa tunený fOKUS..poťažmo s fender krkom....
|
|
« Posledná zmena: 03. Marec , 2011, 01:10:16 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 03. Marec , 2011, 00:59:41 » |
|
pozor !! podľa čísla je to 93jka...má ale menené tremolo za vintage style....musí byť origoš tremolo Fender AMstd....2 šoubák, nie na šiestych..kamene moc nevidím, ale nezdajú sa mi.... je menený aj pickguard, aj snímače....v 90tkových fendroch je v dreve veľký otvor, čiže by nemala byť vypílenina na HB 2. nesedí mi oblúk na ukončení krku a tvar mostíkov, popod ktoré sú vedené struny /v blízkosti loga/ pošli mi foto krk zozadu, hlava zozadu, opnutie krku do tela zozadu a foto alektriky a otvoru v tele... ..fender má úplne iný typ kameňov...iný materiál nechcem byť zlý, ale je to podľa mňa tunený fOKUS..poťažmo s fender krkom.... cisty sherlok holmes
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
vittore
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 03. Marec , 2011, 08:04:44 » |
|
pozor !! podľa čísla je to 93jka...má ale menené tremolo za vintage style....musí byť origoš tremolo Fender AMstd....2 šoubák, nie na šiestych..kamene moc nevidím, ale nezdajú sa mi.... je menený aj pickguard, aj snímače....v 90tkových fendroch je v dreve veľký otvor, čiže by mala byť vypílenina na HB 2. nesedí mi oblúk na ukončení krku a tvar mostíkov, popod ktoré sú vedené struny /v blízkosti loga/ pošli mi foto krk zozadu, hlava zozadu, opnutie krku do tela zozadu a foto alektriky a otvoru v tele... ..fender má úplne iný typ kameňov...iný materiál nechcem byť zlý, ale je to podľa mňa tunený fOKUS..poťažmo s fender krkom.... toto som potreboval tie kamene sa mi tiez nezdali,asi verim teorii o fokuse..ach tí česi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 03. Marec , 2011, 08:09:06 » |
|
robo presne ..to nieje original telo a tie snimače su nič moc..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 03. Marec , 2011, 12:14:12 » |
|
pozor !! podľa čísla je to 93jka...má ale menené tremolo za vintage style....musí byť origoš tremolo Fender AMstd....2 šoubák, nie na šiestych..kamene moc nevidím, ale nezdajú sa mi.... je menený aj pickguard, aj snímače....v 90tkových fendroch je v dreve veľký otvor, čiže by mala byť vypílenina na HB 2. nesedí mi oblúk na ukončení krku a tvar mostíkov, popod ktoré sú vedené struny /v blízkosti loga/ pošli mi foto krk zozadu, hlava zozadu, opnutie krku do tela zozadu a foto alektriky a otvoru v tele... ..fender má úplne iný typ kameňov...iný materiál nechcem byť zlý, ale je to podľa mňa tunený fOKUS..poťažmo s fender krkom.... nesedia ani tie zrazace strun na hlave, je to cele ojeb.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 03. Marec , 2011, 12:15:39 » |
|
mne sa zdaju fendre 90´s o triedu lepsie nez 80´s
no to som si neni celkom isty. respektive 80tkove ked rateme od konca 80tych, ked to uz zase zacali byt Fendre ako maju, tak neskusal som ich vela, ale prisli mi velmi fajn...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 03. Marec , 2011, 12:22:12 » |
|
no to som si neni celkom isty. respektive 80tkove ked rateme od konca 80tych, ked to uz zase zacali byt Fendre ako maju, tak neskusal som ich vela, ale prisli mi velmi fajn...
mne sa pačil každy ubyčajnak ,žiadne bezbrumaky valčeky zamikacia kluče,deluxi su všetky podla mna nahovno a vždy ked som držal zakladny tak bol ok a sranda aj mexico sa mi viac pači ako special modely(nemyslim custom shopak,Clapton,Body G....)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 03. Marec , 2011, 12:28:30 » |
|
mne sa pačil každy ubyčajnak ,žiadne bezbrumaky valčeky zamikacia kluče,deluxi su všetky podla mna nahovno a vždy ked som držal zakladny tak bol ok a sranda aj mexico sa mi viac pači ako special modely(nemyslim custom shopak,Clapton,Body G....)
takze najviac sa ti pacia us standardy?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 03. Marec , 2011, 12:43:49 » |
|
to mozno je tym ze su najcastejsie na predaj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
hejter
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 03. Marec , 2011, 12:51:04 » |
|
pokial viem tak do us standardu das bezproblemov HB aj ku kobyle aj ku krku, nieje tam ten swimingpool ale diery na hb
inak ten je pekny celkom, akurat neviem ci sa zrovna stratocaster oplati zo statov, ked je tu tych gitar viac ako dost
|
|
« Posledná zmena: 03. Marec , 2011, 12:55:53 od vikur »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 09. Marec , 2011, 16:19:08 » |
|
farba sedi, akurat keby vymenil kobylkovy snimac:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
hejter
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 09. Marec , 2011, 16:20:36 » |
|
farba sedi, akurat keby vymenil kobylkovy snimac:
nesedi ta bazarova je este aj matna a vraj nitro, a aj hmatnik je iny mozno je to nejaka skladacka lebo to je aj tak napisane ze telo a krk je 2008 .... kebyze je to povodna gitara tak napisem ze gitara je 2008 ... moze to byt telo highway one a krk ten special a elektrika nejaka pomenena ja by som radsej zohnat obycajny standard alebo deluxe
|
|
« Posledná zmena: 09. Marec , 2011, 16:25:37 od vikur »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 09. Marec , 2011, 16:35:26 » |
|
to je podla mna bezny Highway s vymenenym celym deklom / snimacmi / elektrikou... ako 410 neni za USA vela, ale radsej by som to pred kupou riadne porozoberal cele a pooveroval, co sa da...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 10. Marec , 2011, 07:24:45 » |
|
Ćoskoro pristane u mňa toto, keby si mal záujem: 2000 USA LONE STAR STRAT. Daj mi vedieť mailom.
|
|
« Posledná zmena: 10. Marec , 2011, 07:25:03 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|