Majo Fero
|
|
« kedy: 26. August , 2011, 14:32:58 » |
|
link na TEST pedalov: Velka vdaka patri za zapozicanie pedalov: Ferko Fančo, Róbert Bonko, Dušan Korytko, Jergus Oravec
|
|
« Posledná zmena: 10. Január , 2012, 21:54:47 od Majo Fero »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 26. August , 2011, 17:10:20 » |
|
kupim TubeScreamer, povodny JRC nie je podmienkou, TrueByPass, mensie rozmery napr. nieco z tohoto: (cena rozhodne, chcem to na vyskusanie) Maxon OD-808, MXR ZW-44, Xotic BB, Ibanez TS-808, VooDoo Lab Sparkle Drive, WayHuge Green Rhino, ..... ponuknite Nemal si toho VooDoo donedavna? Najlacnejsie kupis isto ZW-44.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 26. August , 2011, 17:29:50 » |
|
MXR ZW myslim nie je tubescreamer ale overdive a este k tomu aj uplne hrozny.. zatial nehral dobre ani s piveckom ani s markom ani s marshallom co som to mal moznost skusit... vzdy to spravilo to ze to uplne nastrbilo ten zvuk a miesto pekneho spevaveho pevneho zvuku bola rozpadnuta chujina.. to len tak btw ale snad teda vies co hladas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 26. August , 2011, 17:59:43 » |
|
MXR ZW myslim nie je tubescreamer ale overdive a este k tomu aj uplne hrozny.. zatial nehral dobre ani s piveckom ani s markom ani s marshallom co som to mal moznost skusit... vzdy to spravilo to ze to uplne nastrbilo ten zvuk a miesto pekneho spevaveho pevneho zvuku bola rozpadnuta chujina.. to len tak btw ale snad teda vies co hladas sranda, ja som mal z neho uplne opacny pocit...pekny spevavy zvuk s marshallom ako nakopavac, alebo osamote fajny stavnaty crunch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 26. August , 2011, 18:21:24 » |
|
ZW nepasuje ani s Rectom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stano
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 26. August , 2011, 18:45:08 » |
|
kupim TubeScreamer, povodny JRC nie je podmienkou, TrueByPass, mensie rozmery
napr. nieco z tohoto: (cena rozhodne, chcem to na vyskusanie) Maxon OD-808, MXR ZW-44, Xotic BB, Ibanez TS-808, VooDoo Lab Sparkle Drive, WayHuge Green Rhino, ..... ponuknite
Majo ja by som isiel do smrckovej repliky, bude pomerne lacna a podla mna tak kvalitna ako tie co popisujes. http://www.smrckaeffects.com/kytarove-efekty/overdrive-true-bypass-808/
|
|
|
Zaznamenané
|
Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 26. August , 2011, 19:16:27 » |
|
mne inac tie buginy casto pridu tak, ze skresleny kanal znie ako pokazeny az kym po dvoch hodinach z toho dostanes velmi zaujimavy zvuk... ale cisty sa mi aj bez krutenia na kazdej bugatke pacil... zvlastne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 26. August , 2011, 19:43:10 » |
|
jak ze nie? Velka vacsina na sevenstring.org co ma dual a triple tak odporuca iba ZW alebo maxon 808
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 26. August , 2011, 19:43:52 » |
|
jak ze nie? Velka vacsina na sevenstring.org co ma dual a triple tak odporuca iba ZW alebo maxon 808 Ale na slovensku je všetko inak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 26. August , 2011, 19:44:53 » |
|
Ale na slovensku je všetko inak pravda pravda...
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Stano
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 26. August , 2011, 20:07:29 » |
|
jak ze nie? Velka vacsina na sevenstring.org co ma dual a triple tak odporuca iba ZW alebo maxon 808 Ale to iba preto ze smrcku nepoznaju
|
|
|
Zaznamenané
|
Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 26. August , 2011, 20:22:45 » |
|
Ale na slovensku je všetko inak Pod Tatrami je redsi vzduch a 7strings nesleduje, lebo to je na mna moc strun. TS9 bavi lepsie, este by to chcelo Maxon 808 poskusat. Xotic BB je skor fajne kreslitko ako vybudzovac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 26. August , 2011, 20:51:12 » |
|
Sice pravda ze som nemal ziadne booootique overdrivei a ani nejak extra vela ale ten Jankov TS je zatial the best
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 26. August , 2011, 23:30:19 » |
|
ZW je ako TS len ma trocha iny tone, ine stredy. A smrcka je ok, no pyta dost, mal som a nic extra, obycajna klasika.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|