Caute,
Uz dlhsi cas som sa odhodlaval do toho, aby som si konecne rekonstruoval moj amp, aby nielen vyzeral k svetu, ale aj uz naplnil moje poziadavky, lebo u mna platilo a casto plati, ze kovacova kobyla chodi bosa
Moj novy amp bude mat/ma:
- Automaticke nastavenie biasu na triedu AB pre EL34 / 6L6. Tym padom odpada rozoberanie a nastavovanie biasu, ked si chcete zmenit typ lamp, iba sa nastavi pri starte typ lamp a ostatne je automatika.
- Kontrola, ci su vykonove elektronky v poriadku.
- Doba prevadzky elektroniek - vhodne na sledovanie, ci uz neboli hrane vela hodin.
- MIDI
- Ovladanie aj beznym FS.
- Graficky display, 3 ovladacie tlacitka.
- 3 Kanaly - Lead, clean a crunch. Crunch a clean maju spolocne korekcie a gain. Lead ma vlastne.
- Solo funkcia - Aj nastavenie o jaku hlasitost ma narast.
- Mute funkcia.
- Zapinatelna FX seriova slucka aj s nastavenim send level.
- Zataz bud 4 alebo 8 Ohm.
- Detekcia, ci niekto nedal dole zadny kryt.
- Je tam aj zaloha, ze ked nahodou vypadne pri elektromagnetickom pulze, alebo slnecnej burke mikrokontroler, tak je to schopne beznej prevadzky na clean kanale aspon
Zatial pridavam vyvojovu foto. Vsetky kanaly idu a tichucko. Hotovy vyrobok tak ku koncu prazdnin - hlavne musim cakat na predny panel, cize to bude potom prekvapko
A tymto by som sa chcel podakovat Brdovi za technicku pomoc na niektore moje otazky a yugi00 za graficku pomoc, ktoru uvidite na dizajne
diky chalani