Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 00:22:38
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nase zaciatky  (Prečítané 7853 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 28. December , 2006, 10:32:58 »

Robil som si poriadok medzi cedeckami a objavil som moju uplne prvu vaznu nahravku Žmurk Je to cca 6 rokov dozadu a moj najvacsi vzor bol Kirk Hammett :). Je to nahravane u kamosa,ja som vtedy este nemal pc. Bicie su strojove,su z nejakej samohrajky. Gitary som nahraval cez POD,uplne prvy model,vyssiel ma vtedy tusim na 16litrov :) Inak pouzivam ho dodnes.

Ja som sa na tomto dost pobavil,je tam kopa falosnych tonov a tak,ale myslim,ze aj par svetlych momentov sa najde :)) Je to iba 96kb mp3,lebo 128cka mala cez 4MB,neslo to uploadnut.

ENJOY THE LISTENING :))) http://gitaristi.sk/components/com_simpleboard/uploaded/files/GCH4.mp3
« Posledná zmena: 09. Január , 2007, 14:07:34 od Martinlm » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #31 kedy: 28. December , 2006, 10:46:41 »

Neni mozne - prva Hudecova komplet cela ukazka ! :) Ale pekne - ziadna hanba B)
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #32 kedy: 28. December , 2006, 10:54:28 »

akoze prva? sak Joy bola tiez cela..aj ked kratsia :)..pekne zahrate? zas lichotit mi nemusis :D
Zaznamenané
bodom
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

« Odpoveď #33 kedy: 28. December , 2006, 11:14:40 »

mozem sa spytat jak to bolo nahravane? A kde sa vzali tie bicie
inac pjekne mostly ten dvoj hlas

nic som sa nepytal uz som si precital prispevok
No hanbím sa..

Naposledy upravil bodom, : 28.12.2006 2006 11:18
Zaznamenané

Zomrieš na lavičke, k...t
Hosť
« Odpoveď #34 kedy: 28. December , 2006, 11:19:10 »

bodom napísal:
Citácia
mozem sa spytat jak to bolo nahravane? A kde sa vzali tie bicie
inac pjekne mostly ten dvoj hlas

Naposledy upravil bodom, : 28.12.2006 2006 11:16

Bolo to nahravane tak,ze som strcil PODa do zvukovky Soudblaster Live a hral som. Bicie su z nejakej samohrajky,ktoru vtedy mal kamos doma,ale uz ani za boha neviem,aka..sak to je jedno :)
Zaznamenané
bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #35 kedy: 10. Január , 2007, 12:05:56 »

tak moja prva nahravka cca 2-2.5 roka dozadu. Zapojil som mikrofon do kazetaka a nahral. Kazetak som prepojil s pocitacom a cez daky soft sound blaster 16 nahral do kompu a vrcholom bolo pridanie druhych hlasov cez windovsacky Recorder.  Na zdravie!
Piesen bola par dni pred tym vymyslena takze take tie prednane natahovacky neboli sposobene tym ze by som stracal ritmus ale spominal som na slova co mali ist dalej.
http://www.soundclick.com/bands/pagemusic.cfm?bandID=638271 piesen Uz Viem

Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #36 kedy: 10. Január , 2007, 12:12:41 »

Zľahka mi to pripomína starú Tublu...sympatické
Zaznamenané

bodom
pravidelný návštevník

« Odpoveď #37 kedy: 10. Január , 2007, 12:39:54 »

no s tou tublou asi takto.
Moj tatko mi raz povedal :"mal som kamosa co mi vzdy zahral daku piesen. a ja mu vravim tak tohoto Zbirku nepoznam. A on to je moja vlastnaaa. Tak u teba mam taky isty problem ze rychlo rozmyslam z ktoreho albumu tublatanky to je".
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #38 kedy: 10. Január , 2007, 12:51:04 »

Sympaticka pesnicka a vyuzitie soundclick.com Žmurk
Zaznamenané

frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #39 kedy: 20. December , 2008, 18:36:32 »

... toto je tak 10 rokov dozadu, sme nahrali zopar songov v amaterskom studiu, ze sa k tomu niekedy este vratime  . . .. je to len gitra a basa bez bicich, bez metronomu, je to celkom strasne, ale miestami z toho daco lezie . . . http://fero.cepo.sk/z28.mp3  pamatam sa, ze to bol mexicky fender a nejake fender kombo . . .  par rokov dozadu som sa rozhodol, ze k tomu doma spravim na PC bicie a nejaky klaves a trosku upravim zvuk . . . stastie, ze chlapik co to nahraval ciastocne rozhodil gitaru a basu do praveho a laveho kanalu . . . tak som z toho urobil dve stopy, s eq som orezal na stope s basou zhruba to pasmo, v ktorom sa pohybovala gitara a na stope s gitarou pasmo, v ktorom hra basa . . . samozrejme kompresor a nejake reverby a neviem uz co . . .. bicie som urobil len kusok lebo s nimi bola strasna streka, najprv som to nejak rytmicky ociachoval, som si pustil origos nahravku a s klavesnicou tukal do rytmu s nejakym jednoduchym midi zvukom a podla toho som potom pridaval ostane skopky a tu je vysledok http://fero.cepo.sk/z28-3.mp3 ale vravim iba kusok lebo to je strasna piplacka . . ., ale este neni vsetkym dnom koniec, kamos si robi eln bicie a taky midi klavir by to mohli znacne ulahcit . . . uvidim
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 22 otázok.