Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 22:50:08
Strán: 1 2 3 [4] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kúpa gitary  (Prečítané 7077 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #45 kedy: 26. Február , 2011, 21:31:16 »

bojím sa ťa..  Bavím sa skvele Bavím sa skvele asi si dám vyoperovať modré oči a prefarbiť vlasy..:)

kludne sa prefarbi, ja som aj tak viac na tmave  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
SixQa
nováčik
*
Príspevkov: 24

« Odpoveď #46 kedy: 26. Február , 2011, 21:32:09 »

Neorientuj sa na značku, skôr na maximálnu cenu ktorú si ochotná obetovať a potom už iba skušať.
Ja som si tiež šiel pre šesťstrunovú takamine a odchádzal s dvanásťstrunnou epiphone  Bavím sa skvele

BTW: dakedy som poznal asi štyri dievčatá v tvojom veku ktoré chceli začať s gitarou a ani jedna nakoniec nezačala... To si každá musí prejsť touto fázou?  Bavím sa skvele
hmm no len aby som vedela s čím aspoň začať... :)
BTW: ja som už začala..:) :) ale je clekom možné že si s tým musíme prejsť..:) :)
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #47 kedy: 26. Február , 2011, 21:37:15 »

pozeral by som minimalne polomasiv, bud dowina alebo marris.
Zaznamenané

lava_ruka_boha
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 70

« Odpoveď #48 kedy: 26. Február , 2011, 21:47:40 »

nechcem aby si sa teraz zamerala na urcitu znacku, ale myslim ze tebe, ako niekomu kto sa v tomto nevie vobec orientovat by bolo dobre napisat aspon nejaky okruh znaciek po ktorych sa pozerat a potom uz len skusat a skusat az kym nenatrafis na to co hladas, samozrejme mozes v pohode objednat aj z netu, ved je tam nejaka doba kedy to mozes vratit bez udania dovodu ak by nahodou s tou gitarou nebolo nieco ok Žmurk len potom budes musiet zasa hladat nieco ine. Na tvojom mieste by som sa skusil popozerat po znackach Dowina, Yamaha, Takamine, Marris a urcite ti niekto poradi este aj ine.
Zaznamenané
SixQa
nováčik
*

« Odpoveď #49 kedy: 26. Február , 2011, 21:54:11 »

nechcem aby si sa teraz zamerala na urcitu znacku, ale myslim ze tebe, ako niekomu kto sa v tomto nevie vobec orientovat by bolo dobre napisat aspon nejaky okruh znaciek po ktorych sa pozerat a potom uz len skusat a skusat az kym nenatrafis na to co hladas, samozrejme mozes v pohode objednat aj z netu, ved je tam nejaka doba kedy to mozes vratit bez udania dovodu ak by nahodou s tou gitarou nebolo nieco ok Žmurk len potom budes musiet zasa hladat nieco ine. Na tvojom mieste by som sa skusil popozerat po znackach Dowina, Yamaha, Takamine, Marris a urcite ti niekto poradi este aj ine.
hej hej o toto mi tu celý čas išlo.. aby mi niekto poradil aspoň nejkých prá značiek.. aby som vedela čo asi približne... :)
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #50 kedy: 26. Február , 2011, 22:15:43 »

pozeral by som minimalne polomasiv, bud dowina alebo marris.

+1
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #51 kedy: 27. Február , 2011, 08:00:14 »

....chalani, chalani  Bavím sa skvele , "SixQa" vyzeráš celkom do partie keď si sa doteraz nevzdala  Na zdravie! ....

hmm no myslím že keď začínam tak tých do 200 stačí to doho dať...:)

....za tých 200,- Eur by sa dalo niečo zohnať, držal by som sa značiek Yamaha, Epiphone, Takamine, Cort, Buton&Rouge, Dowina, Marris, aj keď tie najlacnejšie Marrisi hrajú podľa mňa dosť smiešne....

....otázka pre vyjasnenie chceš teda klasickú gitaru (španielku) alebo akustickú (Jumbo)....

....v tej cenovej kategórii je dostupná a veľmi pekne hrajúca je gitara v kombinácii materiálov, predná doska smrek, luby a zadná doska a krk mahagón....

....lacňáky od Ibanez a Fender sa podľa mňa vôbec neoplatia, vo mne budili dojem lacného číňana....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #52 kedy: 27. Február , 2011, 09:54:56 »

mam dvoch kamaratov jeden ma akustiku cort, druhy ma yamahu myslim z tych nizsich rad a su to vyborne gitary, maju ich uz asi od 15 rokov ..cize asi tak jednu dekadu a stale su to uplne ok nastroje s peknym zvukom, nikoho netrapi ak je pohodena na opekacke len tak na trave, ziadne depresie ze nieco neladi uplna pohoda.. cize ja by som siel do cortu alebo yamahy teda asi..

hlavne davaj pozor aby si si nekupila 'spanielku' s nylonovymi strunami, ako.. su to pekne gitary a pekne zneju na dane veci, ale podla mna to vyzaduje uplne iny styl hry aby to znelo ako ma.. ja som isteho casu spravil to ze moja prva gitara bola spanielka s nylonkami a sak co sa budeme ondiat dal som tam kovove struny takze tak raz rocne som menil kobylku (ta vec prilepena na tele co drzi struny)

(mam pocit ze niektori su tu karmicke prevtelenie pedobeara level 28)
Zaznamenané

SixQa
nováčik
*

« Odpoveď #53 kedy: 27. Február , 2011, 10:32:32 »

....chalani, chalani  Bavím sa skvele , "SixQa" vyzeráš celkom do partie keď si sa doteraz nevzdala  Na zdravie! ....

....za tých 200,- Eur by sa dalo niečo zohnať, držal by som sa značiek Yamaha, Epiphone, Takamine, Cort, Buton&Rouge, Dowina, Marris, aj keď tie najlacnejšie Marrisi hrajú podľa mňa dosť smiešne....

....otázka pre vyjasnenie chceš teda klasickú gitaru (španielku) alebo akustickú (Jumbo)....

....v tej cenovej kategórii je dostupná a veľmi pekne hrajúca je gitara v kombinácii materiálov, predná doska smrek, luby a zadná doska a krk mahagón....

....lacňáky od Ibanez a Fender sa podľa mňa vôbec neoplatia, vo mne budili dojem lacného číňana....
hmm no nevzdala nevzdala...  Bavím sa skvele
no a vyzerá to, že nakoniec budem mať marris..:) uvidííme.. vlastne.. ja ju potrebujem len na domáce brnkanie... a naučenie sa pár akordov a tak no.. Bavím sa skvele
Zaznamenané
lava_ruka_boha
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 70

« Odpoveď #54 kedy: 27. Február , 2011, 21:01:56 »

lacny marris urcite nehra tak smiesne ako lacny cort  Beeee skusal som aj ten uplne lacny cort a je to fakt uplne o nicom zvukovo. hra sa na tom pohodlne ale zvuk ako hracka a skusal som aj cort ktory stal vyse 200€ a napr. na dowinu v tej istej cene sa to nehrabalo ani z daleka. Marris nie je zla volba vobec.
Zaznamenané
GHS
Hosť
« Odpoveď #55 kedy: 27. Február , 2011, 23:47:14 »

Keby to sem napisal totalny zaciatocnik ale muzskeho rodu ... bol by odfajceny na prvej stranke ... takze , vymarovat palice a zamknut pani admini ...  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.033 sekund, 22 otázok.