Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
14. November , 2024, 18:38:47
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Akustické pesničky - došiel matroš  (Prečítané 7437 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
m0noLiTh
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

cover gitarista s záujmom pracovať na sebe ďalej

« Odpoveď #30 kedy: 12. Marec , 2009, 00:39:42 »

viem o cca akom matroši hovoriš..no moc toho na tento štyl nepoznam. Predtym ako som mal elektricku gitaru som sa naucil behind blue eyes a potom to šlo dolu vodou, lebo nič ma  tak nebavilo už a španielka mala svoje obmedzenia..

možno keby skusiš mansona - coma black, či coma white..to som hraval kedysi ked som mal naladu na vybrnkvačky, ale už na elekrike...a keby boli powerchordy s tvrdym zvukom zahraš akusticky, alebo to vynechaš..ale problem s tymito songami  by bol aj ten, že nie su cele vyslovene akusticke ak hladaš dačo taketo...
to iste by mohlo platit pre system of a down atwu..ja ju hraval bez brnkatka vždy, ale tušim aj na nete su covery kde maju brnkatko..a zo zvedavosti som zahral tvrdu časť toho songu na čistom zvuku a až na rozdiel od oreginalu to nebol až taky shit si myslim  Popiskujem si možno by sa to u ohňa v lete ujalo kdesi  Bavím sa skvele

čii roulette od soad je pokial viem cele akusticke ale neviem či sa to hra prstami alebo nie...len viem, že jedna holka čo poznam sa to naučila keď splašila elektroakusticku gitaru domov..
Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 23 otázok.