Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 21:40:16
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: KIRK HAMMET  (Prečítané 47554 krát)
0 užívateľov a 25 Hostí prehliada túto tému.
Kruspe
pravidelný návštevník
Príspevkov: 365

« Odpoveď #105 kedy: 19. Máj , 2006, 23:01:25 »

vlado hudec napísal:
Citácia
no ved jasne..ved tu sa uz \"onakvejsie\" veci riesili...:)..to ja si radsej pocvicim na gitare....

onakvejsie Huh! wtf :blink:  / :)
Zaznamenané

... all life is future to past ...
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #106 kedy: 20. Máj , 2006, 20:47:03 »

rudy napísal:
Citácia
vlado hudec napísal:
Citácia
no ved jasne..ved tu sa uz \"onakvejsie\" veci riesili...:)..to ja si radsej pocvicim na gitare....
Možeš aj cvičit,aj sa zapajat do debaty.

u mna dost casty jav:P
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #107 kedy: 01. Jún , 2006, 18:42:59 »

hmm niekde som cital,ze tie hodiny (alebo lepsie povedane lekcie) u sartrianiho prave citit na Load a Reload..takze za jeho upadok mozte nadavat na joea ha ha ha

a teraz vazne. je to velmi dobry gitarista, metallicu mam velmi rad. ma svojsky styl, ktory ako vidim nie kazdemu vyhovuje. kazdy gitarista hraje tak ako mu to lezie z ruk a nerozmysla pritom ci sa to bude ostatnym pacit alebo nie. my mozme len posudit ci sa nam jeho tvorba paci alebo nie. akekolvek porovnavanie s niekym inym nema zmysel. ja osobne budem rad ak budem schopny nieco zahrat tak dobre ako on aj ked mam aj mnoho dalsich vzorov (spomeniem panov ako Wylde,Petrucci,Hetfield,Slash...)
no a s tym, ze je to priemerny gitarista nesuhlasim, zaradil by som ho predsa len vyssie. lebo potom by pre mna taka nizka kategoria neexistovala ha ha ha No hanbím sa..
Zaznamenané
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #108 kedy: 02. Jún , 2006, 18:39:39 »

No co ja viem niektore tie sola su vcelku zaujimave...

Ale neda sa hodnotit ziak podla ucitela...
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #109 kedy: 19. Jún , 2006, 10:04:28 »

nechapem preco vacsina z vas mu krivdite! ved kirk ma podla mna nadherne solo napr. v RIDE THE LIGHTNING alebo LEPPER MESSIAH! podla je to velmi dobry gitarista!
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #110 kedy: 19. Jún , 2006, 11:09:56 »

To nie je krivdenie,to je konštatovanie.
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #111 kedy: 19. Jún , 2006, 13:21:49 »

ale prosim ta ake konstatovanie? ved to je uplne blbost co tu pisete, samozrejme nieje najlepsi a ale povedat o nom, ze je slaby- to je somarina- pisete tu aky super gitarista je napr. frusciante a kirka uplne zhadzujete, pritom frusciante je podla mna slabsi gitarista ako kirk a to aj technikou a aj tvorbou!
Zaznamenané
PalinkoZa
pravidelný návštevník
Príspevkov: 151

« Odpoveď #112 kedy: 19. Jún , 2006, 13:27:36 »

keby nebolo Kirka, tak by som nikdy o gitaru nezavadil :)
Zaznamenané

Randall G3 150W, Laney 200W
jack_6.3
pravidelný návštevník
Príspevkov: 232

« Odpoveď #113 kedy: 19. Jún , 2006, 13:34:20 »

toto je velmi subjektivna vec...nieje sice povazovany za daku elitu,ale fakt je,ze ma nemaly podiel na vzniku metalovej modly...
ma vela dobrych sol a to sa mu musim uznat...trochu mi na nom vadi crybaby-everywhere,ale patri to k jeho stylu...
stal sa vzorom mnohym gitaristom na celom svete...myslim ze toho dokazal dost
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #114 kedy: 19. Jún , 2006, 13:35:59 »

Kuker,nerozčuluj sa amigo,škodí to zdraviu.Názor si hádam môže povedať každý.Mal by si si uvedomiť,že z toho ich GIT-u,či ako sa tá ich škola volá výchádza ročne X Kirkov,Johnov a čo ja viem ešte akých zvieratiek, ktorý sú technicky namakaný,ale nejak sa nepresadili,alebo mali menej šťastia,alebo im nedošlo o čom je hudba...Mne je to úplne jedno,ja počúvam \"pesničky\" a je mi jedno či to hrá Kirk,John...

Naposledy upravil ffamp, : 19.06.2006 o 14:36
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #115 kedy: 19. Jún , 2006, 14:00:49 »

no precital som si diskusia o johnovi y RHCP a nemam pocit ze ludia ktory ho tam ospevovali by v tomto threade kirka zhadzovali. uvedom si taktiez,ze ak zbadas kritiku, tak ze ide o subjektivny nazor jedinca a nie nazor celeho fora.
ja som si kedysi tiez myslel ze kirk je boh a najlepsi na svete. potom som pochopil ze nieje, no nezmenilo to nikdy nic na tom, ze do metallici mi pasuje ako rit na serbel. v metallice by nemohol hrat vai ani malmsteen. taktiez nie v RHCP. na kirka tu fundovani nekydaju, iba upozornuju na holy fakt, ze ako gitarista nieje spicka.
Zaznamenané

o-yep sro
Hosť
« Odpoveď #116 kedy: 03. August , 2006, 02:17:46 »

No pani, tu teda vladne dusna atmosfera. Nechcem to tu poburit este aj ja. Ale zase na druhej strane, na to je otvorena tato tema. Takze sa do toho pustim. U mna urcite nie je spickovym gitaristom. To ani nahodou. Kedysi davno, ked som zacinal hrat na gitare, som ho mozno obdivoval. Metallica bola prva metalova kapela, ktoru som zacal pocuvat. Postupom casu som sa dostal niekde inde. A urcite takto podobne to vidia aj ti, ktori tu v minulosti napisali, ze je Kirk pre nich len priemernym gitaristom. Samozrejme, lebo existuje mnoho ovela (zdoraznujem OVELA) lepsich ako je on. Proste nema taky prepracovany styl ako ozajstni spickovi gitaristi. A to mi da urcite vela ludi za pravdu. Kopec ludi hovori, ze pozri sa ake rychle sola nahral. Nejde o to, ci to bolo rychle, ale co vlastne zahral. Kirk ma v podstate dost jednoduchy styl hrania. Hrat v jednom kuse v pentatonikach, to ozaj nie je az taky problem. Pred niekolkymi rokmi mi DR.KARPATHORKY povedal, ze sa dokonca na jednom koncerte na zaciatku sola v Nothing Else Matters netrafil.
Ale zase na druhej strane do Metallici pasuje ako to tu raz niekto povedal - ako rit na serbel. Nemozem na neho len nadavat, lebo jeho niektore sola mam fakt rad a su dobre. Vobec som nechcel povedat, ze by bol zly gitarista. To by som si nedovolil tvrdit. Len som chcel nadviazat na to, ze niektori ludia ho zase moc precenuju a stavaju ho prilis vysoko. Skuste si vypocut napriklad solo zo skladby Sanitarium alebo Master Of Puppets. No a potom si pustite povedzme solo od Michaela Romea zo skladby The Damnation Game alebo Sea Of Lies, alebo nieco od Malmsteena. A potom si povedzte, ze co bolo tazsie. Myslim, ze spravnu odpoved urcite trafite.
Zaznamenané
PalinkoZa
pravidelný návštevník

« Odpoveď #117 kedy: 03. August , 2006, 08:20:29 »

Môj osobný postoj : vždy lepší Kirk ako Malmsteen . a nejde o to čo je ťažšie, ale o to čo je krajšie

Naposledy upravil PalinkoZa, : 03.08.2006 o 09:20
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #118 kedy: 03. August , 2006, 08:49:06 »

PalinkoZa napísal:
Citácia
Môj osobný postoj : vždy lepší Kirk ako Malmsteen . a nejde o to čo je ťažšie, ale o to čo je krajšie

tak zas nemozes povedat, ze Hammet ma vsetky veci krajsie ako Malmsteen...

co sa tyka Kirka, mam kamosa, ktory si ani nepripusta ze moze byt niekto lepsi ako Hammet, dokonca mi tvrdil, ze Hammet zahra vsetko to iste, ako napriklad Satriani, Malmsteen alebo Vai...co je samozrejme uplna blbost:evil:
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
PalinkoZa
pravidelný návštevník

« Odpoveď #119 kedy: 03. August , 2006, 09:03:58 »

Kirk nie je najlepší na svete, ale podža mňa lepší ako Satriani a Malmsteen . ich hudba ma neoslovila
Zaznamenané

Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.111 sekund, 23 otázok.