jam
cakal som nejake poznamky typu "kde je vibrato". Nie som nasilnym vyznavacom vibrata v kazdom dlhom tone, ale tu sa mi ziadaju.
For My BFF(Tarquam)Tubulars guitar
0:33 skok v hlasitosti, a potom vic krat...celkovo napad moze byt, akordami pripomina velmi solo od Gilmoura v Hey You, takisto postupy, ktore v sole pouzivas. Na rockovy namet ale pouzit take bicie...
if i could fly prs
takisto obstojny, aj ked otrepany napad. Ale pocuvat 5 minut jeden napad bez nejakych aranzerskych zmien, to moze byt nad posluchacove sily
Obcas treba spravit v solovani aj pauzu a podobne
A mam pocit, ze od 3:40 si zahral miestami nie presne tony, ktore si mal v umysle. Ako nacvik solovania dobre, ako skladba dlhe a opakujuce sa...
On The Way_3
toto je pre mna jedna z mnohych nudnych skladieb - dokola ten isty napad. Mas tam obcas uletene tony...este solo okorenit obcasnymi kvilenicami, a zapdnes nadobro medzi tucty "nadejnych" technickych hracov, kopirujucivh ak nie samych seba, tak aspon cudzie vzory. Solo je dobre, vyvija sa, v zavere dostava ten spravny smrnc...
suma sumarum: solovanie je dobre s nejakymi obcasnymi chybickami, teraz treba postupit na vyssi level - skladat a aranzovat vlastne skladby