Sipko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 582
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 16. Január , 2008, 17:15:02 » |
|
Chcel by som upozornit na nasu dalsiu akciu
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 17. Január , 2008, 02:07:57 » |
|
hej ta pesnicka sa aj mne z vasej tvorby najviac lubi, aj ked Jana je celkom konkurencia :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 03. Apríl , 2008, 18:03:26 » |
|
Začiatok "letného turné" sa blíži : 1.5. 2008 Galanta, oslavy prvého mája open-air 06.06. 2008 DK Lúky spolu s Agonia 15.06. 2008 NaOZZaY club, Nitra
|
|
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
fliper
náhodný pocestný
Príspevkov: 102
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 04. Apríl , 2008, 02:16:51 » |
|
som si pozrel tie videa a najprv vas pochvalim (ako sa to robi v usa:) ) spevak fayny prejav a aj celkom ladi celkom fayn ze davate po anglicky (tie co su po anglicky) ak su to vase pesnicky a teraz to horsie to su take zle nahravky alebo mate fakt rozladene gitari (hlavne v tej jana to dost pocut, v tej poslednej menej ale predsa)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fliper
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 04. Apríl , 2008, 02:23:48 » |
|
a pozrel som si aj to z nitri, to je sice lepsia kvalita ale aj tak sa nemozem zbavit toho pocitu ze su tie gitari nie ok ... ale uz som to lokalizovat zda sa mi ze to je ten gitarista co nespieva , zjavne tam bol asi riadny tlak a teplo na koncerte jo a spevak v tej nitre ozaj fayne (skoro mi to pripomenulo IRON )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bonifac
náhodný pocestný
Príspevkov: 80
Bassgitarový mág
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 04. Apríl , 2008, 13:52:32 » |
|
Začiatok "letného turné" sa blíži :
No neviem ci je prvy máj u teba uz leto, lebo u mna teda este nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 04. Apríl , 2008, 14:54:53 » |
|
No máš pravdu je to rozladené, preto to radšej ani nepočúvam ak si chcem zachovat trochu sebavedomia. A dík za pochvalu na ten spev
|
|
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 04. Apríl , 2008, 15:44:37 » |
|
ale uz som to lokalizovat zda sa mi ze to je ten gitarista co nespieva taky tam nie je jedine, ze by si ratal basaka ako gitaristu...no Maros nechcel by som teraz vazne...ten koncert z excaliburu bol nas prvy koncert...vlastne sa ani nemam na co vyhovorit, lebo ani teraz pocas koncertu nedoladujem gitaru. Naladim pred koncertom a je to. Znervoznuje ma, ked som na koncerte ako divak a gitaristi sa ladia 3-4 krat za 45 minut... Ako povedal raz jeden gitarista: "Nie je dolezite ladenie, ale je to o dobrom naladeni seba sa" cas to vyriesi, ked budem mat, aspon 7 gitar...
|
|
« Posledná zmena: 04. Apríl , 2008, 21:22:32 od Tomi »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fliper
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 05. Apríl , 2008, 14:00:04 » |
|
taky tam nie je jedine, ze by si ratal basaka ako gitaristu...no Maros nechcel by som teraz vazne...ten koncert z excaliburu bol nas prvy koncert...vlastne sa ani nemam na co vyhovorit, lebo ani teraz pocas koncertu nedoladujem gitaru. Naladim pred koncertom a je to. Znervoznuje ma, ked som na koncerte ako divak a gitaristi sa ladia 3-4 krat za 45 minut... Ako povedal raz jeden gitarista: "Nie je dolezite ladenie, ale je to o dobrom naladeni seba sa" cas to vyriesi, ked budem mat, aspon 7 gitar... no mozno pre divakov to je pravda ale musim s tebou dost nesuhlasit sakra ja sa ladim dakedy aj vela krat cez koncert ved nemozes hrat rozladeny, ale zas musim povedat ze pre mna je to jednoduche (hram cez book takze stale vidim aj ked hram ako ladim , to keby som nahodickou prepocul v trme vrme) no vies po pesnicke kym povie niekto co sa ide hrat dalej tak mas tak 10 sekund a to sa musis stihnut doladit podla mna a myslel som toho gitaristu v pravo (spieva druhe hlasy som si vsimol neskor) tak sry nechcel som urazit ze nespieva
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 06. Apríl , 2008, 11:17:02 » |
|
ten gitarista vpravo, co spieva sprievodne vokaly som ja nemam podlahovu ladicku, takze vypojit sa, pichnut sa do ladicky, naladit a znovu sa zapojit, by bolo dost zdrzujuce...a ja nehram rozladeny. Vtedy som nevedel poriadne navyjat struny. Teraz je to uz lepsie. Pri najblizsom koncerte si po vystupeni skontrolujem o kolko mi pustili a zreferujem. su to len drobne odchylky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fliper
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 06. Apríl , 2008, 12:29:53 » |
|
tak potom ok ...... ale vies co to neber nejak vazne to si len hudobnici vsimnu a to nie vsetci, ak sa ludia bavili tak je setko v poriadku .... dufam ze sa na mna nehnevas ja som to nemyslel dako v zlom ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 06. Apríl , 2008, 15:43:36 » |
|
vobec to neberiem v zlom. Vazim si kazdy postreh
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fliper
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 07. Apríl , 2008, 10:51:03 » |
|
tak potom ok lebo to ani zle myslene nebolo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 23. Apríl , 2008, 15:34:15 » |
|
Nazdar, ak niekto planuje ist na prvomajove oslavy v Galante, tak nas mozete doobeda ist podporit Vystupujeme spolu s kapelou AXIS
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sipko
pravidelný návštevník
Matej Šipkovský
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 02. Máj , 2008, 15:04:25 » |
|
Takze nas najblizsi koncert sa uskutocni dna 06.06.2008 v Bratislavskom DK Lúky. Vstup je 60sk Binzer (hard rock/BA) Aneurysma (rock-heavy metal/BA) Achsar (atmosferic black-death metal/LV) Dnesnym dnom sa zacina masivna medialna kampan na toto podujatie [img width= height=]http://a735.ac-images.myspacecdn.com/images01/49/l_90519c1c28f09aacbb6b1037d4f88496.gif[/img]
|
|
« Posledná zmena: 02. Máj , 2008, 17:18:35 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|