mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #270 kedy: 15. September , 2008, 18:57:20 » |
|
tak potom je aj p*čovina riesit, ci ampy zneju lepsie na DPS alebo ockach. a nejde o to ci, vykonove alebo nie. ide o to, ci su drotove, alebo vrstvove. pri drotenych vznika parazatitna kapacita medzi vinutim drotu a parazitna indukcnost.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #271 kedy: 15. September , 2008, 19:00:32 » |
|
tak ako ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hop377
nováčik
Príspevkov: 63
|
|
« Odpoveď #272 kedy: 15. September , 2008, 19:22:35 » |
|
Kua, to su mi zase veci. Zatazitelnost odporov, ocka alebo DPS menia menia zvuk? ? To Mario Bross: Aky je rozdiel medzi tym co napisal Valla a Tipek, co sa tyka kondenzatorov?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #273 kedy: 15. September , 2008, 19:45:47 » |
|
Kua, to su mi zase veci. Zatazitelnost odporov, ocka alebo DPS menia menia zvuk? ? To Mario Bross: Aky je rozdiel medzi tym co napisal Valla a Tipek, co sa tyka kondenzatorov? necitas, citaj. ziadnu zatazitelnost som nespominal, ze ma vplyv na zvuk. citaj. napätie ma určitu frekvenciu.... elektricky signal sa vlni stale a kondik to troška obmedzuje
toto je veta jak...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pachotronic
nováčik
Príspevkov: 58
|
|
« Odpoveď #274 kedy: 20. September , 2008, 06:42:57 » |
|
tak potom je aj p*čovina riesit, ci ampy zneju lepsie na DPS alebo ockach. a nejde o to ci, vykonove alebo nie. ide o to, ci su drotove, alebo vrstvove. pri drotenych vznika parazatitna kapacita medzi vinutim drotu a parazitna indukcnost.
Na to treba davat pozor, ale napada ma ci prave tymto javom fy neriesia nejake problemy. Napr. ze parazit. indukcnost moze byt do plusu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #276 kedy: 15. Október , 2008, 16:53:39 » |
|
ucastnici minuleho zajazdu, nezorganizujeme jesenne stretnutie pri dobrom Pernstejne??? nedbam, co budeme klonovat teraz ? dalsiu opicu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #277 kedy: 15. Október , 2008, 19:18:09 » |
|
ucastnici minuleho zajazdu, nezorganizujeme jesenne stretnutie pri dobrom Pernstejne??? ktory bol ten minuly?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #278 kedy: 15. Október , 2008, 22:08:26 » |
|
Ja som uz tiez potvrdil svoju ucast Kedy ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #279 kedy: 16. Október , 2008, 13:07:55 » |
|
zase sa stretnu najvecsi borci v slovenskej hadzanej
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #280 kedy: 16. Október , 2008, 14:31:45 » |
|
zase sa stretnu najvecsi borci v slovenskej hadzanej Ale prd Iba kvantytativni kosteri
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #281 kedy: 16. Október , 2008, 15:05:21 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #282 kedy: 16. Október , 2008, 16:57:05 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #283 kedy: 19. Október , 2008, 13:14:24 » |
|
Pridavam nejake videa so zvukom tohoto zazraku , hram ja s les paulom do 1x12 classic lead.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #284 kedy: 19. Október , 2008, 14:24:12 » |
|
Dobre sa na to pozera a aj pocuva Normalne mam z toho radost.Gratulujem Igor
|
|
|