Valla
|
|
« Odpoveď #330 kedy: 08. Február , 2009, 21:33:08 » |
|
tažko sa to porovna ked jedna nahravka je hlasnejšia než druha a ukažka bass amp hra až o 10 sekundy si to pusti aj ty par krat tam počujem pri 800 rezonaciu limitaciu si hluchy? alebo to je to sreslenie no bass amp hra určite prirozdejšie a prijemnejšie a peknejšie , neni tam taky j*ebnuty atack, compresia torcha akurat tu kompresuju robi koncak lebo som ho riesil tak aby neprevaloval sa ale neni to nic komresorovane ja nemam doma studio a neviem to nahrat aby som mal rovnaku uroven lebo jeden amp ma 50W a druhy 150W
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #331 kedy: 08. Február , 2009, 21:33:31 » |
|
a aku bednu k tomu mas?
kustom 412
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #332 kedy: 08. Február , 2009, 21:34:06 » |
|
kustom 412 jaaaj, nejaku basovu treba poriesit k tomu
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #333 kedy: 08. Február , 2009, 21:36:57 » |
|
jaaaj, nejaku basovu treba poriesit k tomu
ja nepotrebujem aby mi to iba dunelo gitarova bedna prida konkretnost a taky ten treble boost aj tak z tej bedne na nahravke dostanem to iste co z bass bedne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #334 kedy: 08. Február , 2009, 21:38:01 » |
|
no a čo ked enmaš študio? nemaš normalny študiovy program? do čoho si to vlasten nahraval? do windows movie maker?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #335 kedy: 08. Február , 2009, 21:38:40 » |
|
ja nepotrebujem aby mi to iba dunelo gitarova bedna prida konkretnost a taky ten treble boost aj tak z tej bedne na nahravke dostanem to iste co z bass bedne a tu 2204 to je nejaka bass seria alebo podla lead?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #336 kedy: 08. Február , 2009, 21:39:29 » |
|
no a čo ked enmaš študio? nemaš normalny študiovy program? do čoho si to vlasten nahraval? do windows movie maker? no do wavelab
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #337 kedy: 08. Február , 2009, 21:40:08 » |
|
a tu 2204 to je nejaka bass seria alebo podla lead?
to je normalne lead co teraz opravoval som
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #338 kedy: 08. Február , 2009, 21:46:01 » |
|
inac kebyze nepoviem ze to je 800vka ani by ste nevedeli ze
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #339 kedy: 08. Február , 2009, 21:46:59 » |
|
inac kebyze nepoviem ze to je 800vka ani by ste nevedeli ze pozname tvoju lasku k 800vke, takze by sme to vedeli aj keby sme to nevedeli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #340 kedy: 08. Február , 2009, 21:50:19 » |
|
pozname tvoju lasku k 800vke, takze by sme to vedeli aj keby sme to nevedeli
hmm,to ano
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #341 kedy: 08. Február , 2009, 22:21:31 » |
|
skoda ze mi to nejde spustit by som sa zapojil do debaty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #342 kedy: 08. Február , 2009, 22:27:42 » |
|
tu kompresuju robi koncak lebo som ho riesil tak aby neprevaloval sa jeden amp ma 50W a druhy 150W Ty si uz ale zacinas neskutocne vymyslat sak v utorok si mi vravel ze ma 200w a pred mesiacom mal jeden den 120W druhy 150 a treti 100W Tak kolko ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #343 kedy: 08. Február , 2009, 22:27:56 » |
|
skoda ze mi to nejde spustit by som sa zapojil do debaty povedz ze 800vka je konkretnejsia a budes IN
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #344 kedy: 08. Február , 2009, 22:29:05 » |
|
skoda ze mi to nejde spustit by som sa zapojil do debaty ved si to stiahni do pc a tam normlane pusti nepoštaj to cez internet
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|