rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 13. Máj , 2008, 12:43:29 » |
|
no jak sme nahravali, lubilo sa mi vsetko, aj TSL, aj VH, aj GH - lacnucke, jednokanalove, ale hralo. nelubil sa mi ENGL. jak sa na to hralo a pocuvalo sa to, tak sa to tvarilo ze parada, ale jak sa to nahralo a dalo k base a bubnom, tak to cele odislo do prdele a nezostalo z toho nist. to trebalo na EQ vyrabat vselijake kopce, aby sa z toho aspon nieco ukazalo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 13. Máj , 2008, 12:46:56 » |
|
no jak sme nahravali, lubilo sa mi vsetko, aj TSL, aj VH, aj GH - lacnucke, jednokanalove, ale hralo. nelubil sa mi ENGL. jak sa na to hralo a pocuvalo sa to, tak sa to tvarilo ze parada, ale jak sa to nahralo a dalo k base a bubnom, tak to cele odislo do prdele a nezostalo z toho nist. to trebalo na EQ vyrabat vselijake kopce, aby sa z toho aspon nieco ukazalo...
ENGL je celkovo nahovno aparat....tenučky nijaky....to čo hovoriš dobre vieme, ked sme to chceli nahrat bolo to na nič...marshalls tym nema problemi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 13. Máj , 2008, 12:49:26 » |
|
ked mas dobry aparat EQ mozes roztocit nad hlavou a pustit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midlo
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 13. Máj , 2008, 13:05:37 » |
|
Ja to pocuvam na laptopovych chrchnitkach, tak sa mozem dost vyrazne a zasadne mylit jednotka navrstvena dvojka mi zneje jak guitar rig trojka by mohli byt laney styrka 900 od simulanalag patka amplitube sestka by mohol byt engl
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 13. Máj , 2008, 13:10:54 » |
|
jakze... dost podobne GH50 a tu v ukazkach sa da vypozorovat, ktore lampace su si v L/R najpodobnejsie... nahravka docela zodpoveda realite ako sme ju poculi s tym, ze doraz sa kladol na stredy, kedze sa ratalo s dovrstvenim piesku... Ano ano, VH je v podstate GH, ale dvojkanal. Asi to treba hulit cez Gibson SG ako Lindstrom a Iommi, aby sa mi to fest pacilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 13. Máj , 2008, 13:16:59 » |
|
Až sa mi nechce veriť že Iommi cez to hrá. Mám s toho subjkektívne veľmi zlý dojem..u mňa je to v jednom vreci s ENGL a už aj PEAVEY....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 13. Máj , 2008, 14:02:03 » |
|
Aho som povedal, tenky zvuk, pri veľkej hlasitosti zahuhlany, nekonkretny v basoch. To je cele LANEY, vonku sa to uz predava za 5 korun. LANEY sa tlaci v mojom pomyselnom vreci s ENGLOM a PEAVEYOM, no čoskoro im asi bude robiť spoločnosť aj MESA. Nepotrebujem aby bol môj názor podstatný, je len jeden z mnohých, ale zato podložený osobnou skúsenosťou podobne ako u Joea, Duskyho a pod...
Na JCM900 pozor, to je najpožičiavanejší amp u najväčších firiem v ČR aj SR ako backline.
|
|
« Posledná zmena: 13. Máj , 2008, 14:05:13 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 13. Máj , 2008, 14:23:00 » |
|
jaaaj...chyba mi tu Vlado Hudec... tema jak sita na neho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 13. Máj , 2008, 15:08:23 » |
|
super porovnanie len pozeram ze sa to zacina zvrhavat na temu Marshall vs. ostatne aparaty precooooo?!?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 13. Máj , 2008, 15:18:17 » |
|
1. laneycka 2. simul analog 900 3. marshall engl 4. recto GR 3 5. amplitube 6. vrstvene gitary
moj tip.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 13. Máj , 2008, 15:21:12 » |
|
mozem Vam potom hodit podklad basa+bubny a same suche gitary, ci sa niekomu podari z toho vysimulovat este nieco ine boze, cakam na Brosa, ked tak chcel, uz by som Vam davno povedal... ale vsak to je aj tak jedno... dovolene som to nemal, strhnu mi to z honoraru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 13. Máj , 2008, 16:04:06 » |
|
rasto diky moc, ze si pockal. uff velmi tazky test, takze tipujem:
2. - amplitube 2 - ukazka cislo 1 a 3 sa mi zdaju velmi podobne, ale ked to mam rozdelit tak by som dal:
1. - marshall 3. - laney
4. - by som dal recto 5. - simulacia JCM900 6. - navrstvena
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 13. Máj , 2008, 16:08:36 » |
|
no dobre... bolo to evidentne lahke, lebo ste boli vsetci dost blizko.
1 - Marshall / Engl 2 - Amplitube 3 - 1+6 4 - Guitar Rig 5 - Simul Analog 6 - Laney / Laney
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 13. Máj , 2008, 16:13:09 » |
|
to 1+6 to su tie navrstvene gitary, vsak ? tak potom som sa sekol v 3 a 6 mali byt naopak ale inac pekny testik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|