asdfg
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 04. November , 2008, 21:49:49 » |
|
to, ze je tam vacsia vyzarovacia plocha a tym padom aj subjektivne vyssia hlasitost mi je jasne, ale Valla pisal, ze celkova citlivost bedne je vyssia ako tych 97 dB a ze sa to da vypocitat, tak sa pytam ze kolko to teda je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 04. November , 2008, 21:58:52 » |
|
tu pocitovo vyssiu citlivost ma na svedomi intefrerencia vlnenia?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 05. November , 2008, 00:31:24 » |
|
ty neberes citlivost jedneho repraka v bedni ale celu citlivost bedne ktora sa da vypocitat ked mas v boxe jeden reprak o citlivosti 97dB tak ma ten box iba 97dB ale ked mas v boxe tie rapraky 4 tak ta citlivost je vecsia to mi prikivnu seci co sa vyznaj v zvukovej aparatute a elektronike tek neviem kdo trepe nonono nemachruj.konecne si sa nieco naucil
|
|
« Posledná zmena: 05. November , 2008, 00:40:42 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 05. November , 2008, 14:46:24 » |
|
nonono nemachruj.konecne si sa nieco naucil ja nemachrujem ucili sme sa to pri akustickych menicoch velmi davno ;Dviem aj ine veci mozem dat rec
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 05. November , 2008, 17:33:42 » |
|
nonono nemachruj.konecne si sa nieco naucil tak vysvetli ako sa počíta citlivosť reprákov :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 05. November , 2008, 18:44:12 » |
|
to je cele o tom ze je to dost divne ze charakteristicka citlivost sa uvadza miesto ucinosti,je dana priemernym akustickym tlakom v ose o vykonu 1W v danom kmitoctovom pasme a co z toho vypliva?? cim viac repra tym lepsie cim je viac reprakou tym je vjedci plocha tym padom je veci tlak akusticky tak je citlivost vetcsia ta citlivost sa udava pri 1W ma 97dB takze ked ma ten reprak 100W a je len jeden tak ma pri 1W-97dB,10W-107dB,100W-117dB a pri boxe kde su 4repraky tak sa nam vykon spocita a tak ma box 400W a tlak je 1W-97dB,10W-107dB,100W-117dB,200W-120dB a pri 400W ma to 123dB a co z toho vypliva? ze ma ten box 412 veciu citlivost tak nehovorte ze trepem
|
|
« Posledná zmena: 05. November , 2008, 19:09:38 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 05. November , 2008, 19:10:30 » |
|
tu pocitovo vyssiu citlivost ma na svedomi intefrerencia vlnenia?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 05. November , 2008, 19:16:33 » |
|
Valla,ked bude mat 100W hlava 412 box 123Db tak si umna boh,a si si isty ze aj trandak? ty si j*ebnuty? to bol priklad na pochopenie jasne ze nema ten box 123dB to by si musel do neho jebat 400W ale ja som napisal ze cim mas viac repra tak mas vetsu plochu a tym padom aj tlak tak je citlivost vecsia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 05. November , 2008, 20:30:10 » |
|
(...) tak nehovorte ze trepem Vsak ale pre 1W si uviedol tych istych 97dB, takze aka vacsia citlivost? A hej, ukludni sa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 05. November , 2008, 20:32:42 » |
|
vsak to co si ty rozpisal s tymi smajlami som ja zahrnul do jednej vety
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 05. November , 2008, 20:34:38 » |
|
Vsak ale pre 1W si uviedol tych istych 97dB, takze aka vacsia citlivost? A hej, ukludni sa. serte na to ked si myslite ze to ma tu istu citlivost tak si to myslite mne to je jedno ale pravda je uuplne ina...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 05. November , 2008, 20:34:55 » |
|
vsak to co si ty rozpisal s tymi smajlami som ja zahrnul do jednej vety noo jo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 05. November , 2008, 20:39:02 » |
|
noo jo.
inac mam pocit, ze trosku pleties hrusky s jablkami - myslim tym akusticky vykon a akusticky tlak, obe sa udavaju v db, ale su trochu o niecom inom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 05. November , 2008, 20:47:25 » |
|
inac mam pocit, ze trosku pleties hrusky s jablkami - myslim tym akusticky vykon a akusticky tlak, obe sa udavaju v db, ale su trochu o niecom inom ne je to dobre akusticky tlak je hlavny parameter
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|