Zdravim
Dnes som bol u JJAANNKKAA a hral som na jeho 50w hlave (tej cervenej), musim povedat ze ten zvuk ma fakt dostal a navyse to aj super vyzera, co nie je vzdy u handmade vyrobcu zarucene
Konkretne tony aj pri vyssich hodnotach skreslenia, ziadne chrcanie alebo zlievanie, moznost navolit vintage/modern zvuk, skratka uvazujem ako postupovat pri dalsom hladani aparatu, urcite je jednou z moznosti dat si spravit hlavu na mieru podla poziadaviek, vysledok by bol urcite super. Vidime viacero vyrobcov, ale ti sa skor zaoberaju vintage masinkami, s takymito viackanalovymi zosilnovacmi sa nestretavame casto, o to viac prekvapi ked to konkuruje aj napr 5150ke.
Co som sa bavil o cenach, takisto VELMI DOSTUPNE
Zaujimave bolo, ze aj napriek tomu, ze jeho hlava bola "len" 50 w, tak hrala porovnatelne hlasno ako silnejsie aparaty (framus dragon a peavey 5150)
Zaroven chcem jakovi podakovat za servisny zasah do mojho Framus Dragonu - aj ked islo iba o jemne nastavenie BIASu, cenim si to a sam by som to isto nezvladol
Kosicania, urcite odporucam navstivit, ak mate nejaky problem s aparatom - neolutujete. Super komunikacia