Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
17. November , 2024, 00:32:35
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 51 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: JT-AMPS  (Prečítané 220373 krát)
0 užívateľov a 16 Hostí prehliada túto tému.
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #135 kedy: 25. Február , 2010, 08:55:17 »

jeho nudenie hra super  Som frajer
Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Ja som tym nudenim myslel tie putove atrakcie.... podsvietenie tych ECCciek  Na zdravie!
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #136 kedy: 25. Február , 2010, 09:06:28 »

Asi sa nudia aj V ENGLIi, alebo tam sú koncovky tiež opdsvietené ledkami....krásna robota JT, len tak ďalej...
« Posledná zmena: 25. Február , 2010, 09:10:53 od RobG » Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #137 kedy: 25. Február , 2010, 12:59:46 »

Nenudia,vizualna stranky je tiez jednym z artiklov predaja,tak ze umyselny doplnok ,kdez to u hand made je to skôr nacancanie niecoho,co ma adekvatnu hodnotu vyrobku len pre samotneho vyrobcu.
Ale srat na to.... ak v tom ma niekto zalubenie a je to to,co od zosilovaca ocakava,tak nech mu zosik svieti jak vanocny stromecek.
Mne sa to podsvietenie tiez paci a len obdivujem tu vytrvalost sa k danej veci vracat kôli takej nepodstatnej blbine.
« Posledná zmena: 25. Február , 2010, 14:21:00 od brdo prvy » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #138 kedy: 25. Február , 2010, 13:08:26 »

no ale obal predava. a ludi vzdy zaujme, ked nieco blika, alebo sa to toci, alebo to kona hocijaky pohyb  :)
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #139 kedy: 25. Február , 2010, 13:58:10 »

realita slovenskych stredisk je taka ze chlapcom sa tuna JJankove ampy pacia lebo vizualne su super okrem toho ze vyborne hraju, ale vacsina z nich si kupi mesu. na to myslim brdo naraza.
Zaznamenané

o-yep sro
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #140 kedy: 25. Február , 2010, 14:08:39 »

ja by som si to aj kupil, ale by sa mi semish a zakky smiali ze zas vymyslam  Bavím sa skvele
Zaznamenané

brdo prvy
miestny štamgast

« Odpoveď #141 kedy: 25. Február , 2010, 14:22:48 »

Presne tak Pista58  Na zdravie!
Kazdy by chcel hand made radio jak hento Jankove radio ,ale tak do 300e  Bavím sa skvele
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #142 kedy: 25. Február , 2010, 14:30:16 »

realita slovenskych stredisk je taka ze chlapcom sa tuna JJankove ampy pacia lebo vizualne su super okrem toho ze vyborne hraju, ale vacsina z nich si kupi mesu. na to myslim brdo naraza.

Treba najst medzeru na trhu, miesto je vzdy. Ked tu je tolko vyrobcov gitar, ktori su kazdy rok predat odhadom predat vyse 200 gitar v priemernej cene 1500 EUR, tak...

A nova Mesa stoji niekde inde stale...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #143 kedy: 25. Február , 2010, 14:51:06 »

"treba najst medzeru" je jedna z najkrajsich vseobjimajucich manazerskych hlasok o tom ako sa ma robit biznis  :)
jasne suhlasim, ale realita je momentalne niekde inde - sam sa casto pousmievas nad tym ako si muzikanti objednaju nieco o par centov lacnejsie hoc aj australie len aby usetrili. taketo ampy nemozu stat malo a oni v momente rozmyslaju za kolko ho eventualne potom strelia, nuz a vysledok rovnice byva vacsinou velmi zly a teda ked uz si nenaskrabu na mesu, tak si kupia valvekinga ktory predaju s omnoho mensou stratou. je to bohuzial tak a muzikantov co mozu mat X ampov a netrapit sa ich hodnotou tu zas az tak vela nieje.
a hlavne kedze letovaci to maju skor ako hobby nez ako seriozny biznis, tak sa velke hladanie medzier ani nekona.
« Posledná zmena: 25. Február , 2010, 14:51:48 od pista58 » Zaznamenané

o-yep sro
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #144 kedy: 25. Február , 2010, 16:29:49 »

Pistik moj  Ja som čert.. mas v niecom isto pravdu, ale nie vsetko najdes v teoretickych pouckach na fakulte managementu. "Najst medzeru na trhu" nie je fraza, ale realita. Mam iste realne skusenosti a na zaklade nich by som si dovolil trufnut povedat, ze medzera tu je. Chcelo by si to urobit nejaky biznis plan, ale uz takto od oka by som tam videl priestor na generovanie zisku. Ten plan by mi povedal, aky by ten zisk mohol byt velky.

Nevidim jediny dovod, aby v KE nevznikla slovenska Laboga. Teda dovodov, preco sa nieco neda z fleku dam 10000, ale vidim aj dovody, preco by to malo ist  Zdravíčko
Zaznamenané

jjaannkkoo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 460

« Odpoveď #145 kedy: 25. Február , 2010, 16:32:19 »

Pista hovori velmi dobre a realisticky Zdravíčko ..ale viac sa mi paci co pise Spyros   ha ha ha  nechces byt moj menidžr ?  Žmurk
« Posledná zmena: 25. Február , 2010, 16:32:58 od jjaannkkoo » Zaznamenané

evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #146 kedy: 25. Február , 2010, 16:36:50 »

Podla mna je potrebne, aby hand-made vyrobca ponukal "svoj zvuk" a "svoju znacku", ako napr. Rockwell, ci ESH v cechach. Mat svoje produkty, ktore dany vyrobca vyraba a nie len kuzelna veticka: "robime zosiky podla zakaznikovho zelania".
Aspon mne osobne by nerobilo problem ist do hand-made zosiku, ktory ma svoju tvar, narozdiel do niecoho typu: cisty je tam z fendra, crunch z marsala a skresleny je k nerozeznani vod mesy...
Pokial si vsimam, tak napr. taky rockwell biohazard si cenu celkom drzi aj pri second-hande.
Je jasne, ze nijaky super biznis za tym nie je, ale viem si predstavit, ze za par rokov moze byt JTamps seriozna firma, ktorej produkty su zname aspon na SK trhu Zdravíčko
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #147 kedy: 25. Február , 2010, 16:39:29 »

Pistik moj  Ja som čert.. mas v niecom isto pravdu, ale nie vsetko najdes v teoretickych pouckach na fakulte managementu. "Najst medzeru na trhu" nie je fraza, ale realita. Mam iste realne skusenosti a na zaklade nich by som si dovolil trufnut povedat, ze medzera tu je. Chcelo by si to urobit nejaky biznis plan, ale uz takto od oka by som tam videl priestor na generovanie zisku. Ten plan by mi povedal, aky by ten zisk mohol byt velky.

Nevidim jediny dovod, aby v KE nevznikla slovenska Laboga. Teda dovodov, preco sa nieco neda z fleku dam 10000, ale vidim aj dovody, preco by to malo ist  Zdravíčko

suhlas, ja som narazal na to ze s pojmom medzeri operuje kde kto a cim viac tym lepsie, ale malokto tu dieru pomenuje a definuje :) kym sa hovori iba v teoretickej rovine a to ty stale iba hovoris bez pomenovania moznosti, ako keby som v skriptach z mojej alma mater cital :)
Zaznamenané

o-yep sro
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #148 kedy: 25. Február , 2010, 16:51:13 »

Pista hovori velmi dobre a realisticky Zdravíčko ..ale viac sa mi paci co pise Spyros   ha ha ha  nechces byt moj menidžr ?  Žmurk

Obavam sa, ze na taky velky dlhodoby projekt nemam volne pracovne sloty, ale never say never.

Je jasne, ze nijaky super biznis za tym nie je, ale viem si predstavit, ze za par rokov moze byt JTamps seriozna firma, ktorej produkty su zname aspon na SK trhu Zdravíčko

Aky slovensky trh (5 mil. trh a z toho kolko je gitaristov), jednoznacne by islo o VELKY projekt = presahujuci hranice Slovenska, ako inak by si na seba zarobil? Teda na vyrobu a marketing?

Suhlas, ja som narazal na to ze s pojmom medzeri operuje kde kto a cim viac tym lepsie, ale malokto tu dieru pomenuje a definuje :) kym sa hovori iba v teoretickej rovine a to ty stale iba hovoris bez pomenovania moznosti, ako keby som v skriptach z mojej alma mater cital :)

Ja vo svojej hlave dieru  Ja som čert.., teda medzeru vidim a to sa ani s mafianmi nepoznam. Aj zfleku by som mal konkretne guidelines, ale tak naco to rozvadzat... a kedze sa uz dlhu dobu zivim ako podnikatel, tak by som povedal, ze to nebudu uplne mimo reality bajky, co mi behaju myslou.

Zaznamenané

jjaannkkoo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 460

« Odpoveď #149 kedy: 25. Február , 2010, 17:39:45 »

tuto ukazku uz poznate z temy "jt-amps - Screamer 808". Ale kedze ako aparat som tam pouzil  jt-amps G50II, tak som vyexportoval len stopy s vypnutym screamerom, a spravil video len ku Hlave G50II, aj s popisom nastavenia potakov :)

Zaznamenané

Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 51 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.046 sekund, 22 otázok.