Branko
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 19. December , 2008, 17:32:06 » |
|
najviac sa pouzivaju
1.mesa dual 2.6505 3.jcm 800 s krabickou
ostatne su len modifikacie
Za toto budes potrestany JOE- om.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vortex
nováčik
Príspevkov: 37
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 19. December , 2008, 17:37:37 » |
|
Najlepsie ist do obchodu a skusat zaradom. Chodit s gitarou od hlavy k hlave a skusat... nic ine. Aj tak si nevyberies toto, co ti tu hoc kto radi. hej hej tak to aj urobim, mozme to uzavret teda mi neviete odpovedat ci je nejaky rozdiel medzi singl recto a rectoverb okrem reverbu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 19. December , 2008, 17:43:26 » |
|
teda mi neviete odpovedat ci je nejaky rozdiel medzi singl recto a rectoverb okrem reverbu? Rectoverb je vyhradne na metal. Single Recto je univerzalnejsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 19. December , 2008, 17:44:50 » |
|
v obchode zisti tak hovno, to si treba poriadne osolit, ze ako to hra pri vacsej hlasitosti, tam to inac vyzneje. pri nizkej hlasitosti su aj repraky lenive...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 19. December , 2008, 17:46:41 » |
|
v obchode zisti tak hovno, to si treba poriadne osolit, ze ako to hra pri vacsej hlasitosti, tam to inac vyzneje. pri nizkej hlasitosti su aj repraky lenive...
Ja nemam problem to v obchode osolit... Ked mam dat za daco cca 50000 litrov, tak PanBoh ochranuj...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 19. December , 2008, 17:47:51 » |
|
Rectoverb je vyhradne na metal. Single Recto je univerzalnejsie.
tu mas single
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 19. December , 2008, 17:49:32 » |
|
Ja nemam problem to v obchode osolit... Ked mam dat za daco cca 50000 litrov, tak PanBoh ochranuj... no ty nemusis mat, ale predavaci mozu mat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 19. December , 2008, 17:50:06 » |
|
no ty nemusis mat, ale predavaci mozu mat Toto ma nezaujima. Kupujem aparat pre seba, nie pre nich.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 19. December , 2008, 17:51:45 » |
|
Toto ma nezaujima. Kupujem aparat pre seba, nie pre nich. ok, drzim palce, nech ta nevyhadzuju z obchodov po 10 minutach hrania
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 19. December , 2008, 17:53:42 » |
|
ok, drzim palce, nech ta nevyhadzuju z obchodov po 10 minutach hrania Tak som skusal JSX. Sice popadali knizky, trsatka, asi 2 puzdra od gitar, ale prezili to. Tymto pozdravujem Mirka a Mariana z Mady.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vortex
nováčik
Príspevkov: 37
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 19. December , 2008, 18:02:04 » |
|
Rectoverb je vyhradne na metal. Single Recto je univerzalnejsie.
Hmm a to znamena co ? na guitarshop.cz uvadzaju tie iste parametre pri oboch hlavach, az na ten strunovy reverb.... a reverb ja mam rad Tak ze by tie mody boli zvukovo aj tak ine ? Ak by tam mal byt nejaky zvukovy rozdiel povedal by som ze presne naopak, rectoverb vyzer skor tak vintage a singl rec je klasicky drsny rectifier Singl ma pekny zvuk, lubi sa mi, ale ak by mal byt rectover to iste ako singl tak by som bral radsej jeho uz len koli reverbu a aj vyzorovo sa mi viac paci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 19. December , 2008, 18:03:46 » |
|
Hmm a to znamena co ? na guitarshop.cz uvadzaju tie iste parametre pri oboch hlavach, az na ten strunovy reverb.... a reverb ja mam rad Tak ze by tie mody boli zvukovo aj tak ine ? Ak by tam mal byt nejaky zvukovy rozdiel povedal by som ze presne naopak, rectoverb vyzer skor tak vintage a singl rec je klasicky drsny rectifier Singl ma pekny zvuk, lubi sa mi, ale ak by mal byt rectover to iste ako singl tak by som bral radsej jeho uz len koli reverbu a aj vyzorovo sa mi viac paci. Podla mna nehraju rovnako, ale kolko ludi tolko nazorov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 19. December , 2008, 18:04:41 » |
|
Hmm a to znamena co ? na guitarshop.cz uvadzaju tie iste parametre pri oboch hlavach, az na ten strunovy reverb.... a reverb ja mam rad Tak ze by tie mody boli zvukovo aj tak ine ? Ak by tam mal byt nejaky zvukovy rozdiel povedal by som ze presne naopak, rectoverb vyzer skor tak vintage a singl rec je klasicky drsny rectifier Singl ma pekny zvuk, lubi sa mi, ale ak by mal byt rectover to iste ako singl tak by som bral radsej jeho uz len koli reverbu a aj vyzorovo sa mi viac paci. Majo Fero by mohol povedat, ze kazde Recto podla rokov hra inak. Inak hra stary dvojkanal DUAL a dnesny trojkanal, tiez DUAL. A zasa Single hra tiez inak. Zasa poviem: treba skusat, co sa ti paci a co ti vyhovuje. Hlavne tvojej hre, stylu, a pod.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 19. December , 2008, 19:35:48 » |
|
Skús si podľa možností aj Kranka. Ja som na nom nehral lebo to nejak nevyslo ,ale pocul som Krank Krankenstein na koncerte cez MB box a doteraz to bol najkrajsi zvuk aky som kedy pocul. Ostatne kapely hrali cez Roadstre , ten zvuk bol tiez super ,ale tak ten krank bol iny a men sa pacil vac tak ho skús. A ked chces vyskúšat v obchode viac aparátov tak skú zájsť do Praha Music city, Ked som tam bol v loete :D uz davno ale tak-... mali tam triple recto , single recto , marshall TSV, JVM... Krank krankenstein a myslim ze revolution kombo... viac si teraz nespomeniem . Predavaci su ochotny a je tam na to taka mini skúšobňa odhlučnená takže i to tam môžeš nagradovat. A a na ich stránke si možeš overiť aké aparáty majú v predajni www.musiccity.cz Alebo ak by si chcel tak jeden ´´znamy ´´ predaval Duala ,ale starsiu verziu tak ak by bol záujem napíš SS
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 19. December , 2008, 19:42:43 » |
|
Podla mna nehraju rovnako, ale kolko ludi tolko nazorov.
nenajdu sa dvaja co maju rovnaky nazor ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|