lacrosse
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 05. Január , 2009, 15:58:03 » |
|
dusky naco metronom? my sme ked sme zacinali metronom nikdy nemali a skor nam to pomohlo ako uskodilo... ale bud trocha sebakriticky, podla ukazok co som od teba pocul by nezaskodil ani tebe, bez urazky... neostava mi nic ine nez suhlasit...nejsu vsetko len namakane stupnice..treba to cvicit stale
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 05. Január , 2009, 16:00:01 » |
|
neostava mi nic ine nez suhlasit...nejsu vsetko len namakane stupnice..treba to cvicit stale tak cvic a nevypisuj sem kraviny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 05. Január , 2009, 16:00:31 » |
|
spat k teme - o dugovi tu nie je rec, tak naco ho spominat. hlada sa aparat.
100ku kombo by som asi nebral, radsej silnejsie pri vasich egach. ale ak moze niekto pozicat, tak si to vyskusajte a mozno bude vyhovovat. hlavne najprv rozumne s korekciami. dam cicinu do ohna za to, ze s tym tocite jak cinania a cakate co vylezie bez nejakeho logickeho uvazovania, uz len podla tej prace s gainom.
ad metronom - stupnice si vytiahol ty adam. pri nahravani pochopi asi kazdy, co viac k tomu dodat.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 05. Január , 2009, 16:01:56 » |
|
dusky, ale ty si bol ten, kto tu cely cas vyryval
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 05. Január , 2009, 16:02:04 » |
|
spat k teme - o dugovi tu nie je rec, tak naco ho spominat. hlada sa aparat.
100ku kombo by som asi nebral, radsej silnejsie pri vasich egach. ale ak moze niekto pozicat, tak si to vyskusajte a mozno bude vyhovovat. hlavne najprv rozumne s korekciami. dam cicinu do ohna za to, ze s tym tocite jak cinania a cakate co vylezie bez nejakeho logickeho uvazovania, uz len podla tej prace s gainom.
ad metronom - stupnice si vytiahol ty adam. pri nahravani pochopi asi kazdy, co viac k tomu dodat.
ide nam pozicat silas.hughes a kettner 100w basskick tak som zvedavy co to bude..tento tyzdne uz aj daco nahrame v skusobni tka sem potom dam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 05. Január , 2009, 16:02:38 » |
|
dusky, ale ty si bol ten, kto tu cely cas vyryval neviem preco..ved ja sa len snazim pomoct dugovi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 05. Január , 2009, 16:03:08 » |
|
jasne, treba vyskusat, najlepsie tak zistite ci to staci alebo nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 05. Január , 2009, 16:03:44 » |
|
jasne, treba vyskusat, najlepsie tak zistite ci to staci alebo nie.
dugo howoril ze im to staci tak som zvedavy ze co to bude...esteze mame silasa...bez neho by sme boli strateny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 05. Január , 2009, 16:05:00 » |
|
neviem preco..ved ja sa len snazim pomoct dugovi aky si ty len dobrak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 05. Január , 2009, 16:15:39 » |
|
dugo howoril ze im to staci tak som zvedavy ze co to bude...esteze mame silasa...bez neho by sme boli strateny
BOB hraju na Voxoch, cize im to bude sto pro stacit, otazne je co spravi vyhuleny lampac EVH.. uvidite sami ako to zneje spolu
|
|
« Posledná zmena: 05. Január , 2009, 16:16:03 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 05. Január , 2009, 16:15:54 » |
|
a basu by ste mu aku poradili...ma taky rozpocet asi 5 tisic...snad sa neico najde...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 05. Január , 2009, 16:18:36 » |
|
bubenik nech sa nauci hrat a je po probleme. ked nestaci 100w ampeg tak to musi byt dobry drevorubac, nic v zlom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 05. Január , 2009, 16:19:21 » |
|
a basu by ste mu aku poradili...ma taky rozpocet asi 5 tisic...snad sa neico najde...
o tomto sa tu rozpravalo pomerne casto. nejaku klasiku 4 strunovu na inzerat. ziadny hybridny tvar, aktivnu elektriku, 5 strun atd.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 05. Január , 2009, 16:19:28 » |
|
bubenik nech sa nauci hrat a je po probleme. ked nestaci 100w ampeg tak to musi byt dobry drevorubac, nic v zlom.
je to vyborny bubenik...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 05. Január , 2009, 16:19:43 » |
|
je to vyborny bubenik...
kto je to?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|