marrtin
|
|
« Odpoveď #1020 kedy: 21. Máj , 2010, 14:43:15 » |
|
ja sa len divím, že to pnutie tých basových strún nevytrhne tú prednú dosku keďže je to lubovka...
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1021 kedy: 21. Máj , 2010, 14:59:33 » |
|
sranda je ze kebyze na to hra hocikto iny na tie frettedamericana gitary tak poviem ze su uplne hrozne.. on to tak nejak zachranuje cele a podla mna o tom aj vintage gitary su ze ich maju mat ti spravni ludia lebo inak je to len hruza hruza hruza
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1022 kedy: 21. Máj , 2010, 15:00:43 » |
|
ja sa len divím, že to pnutie tých basových strún nevytrhne tú prednú dosku keďže je to lubovka...
Robili aj basy taketo. Model EB2. http://www.guitarphotographer.com/Gibson-Bass-Guitars/1966-eb2-s.jpg
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1023 kedy: 21. Máj , 2010, 15:01:23 » |
|
sranda je ze kebyze na to hra hocikto iny na tie frettedamericana gitary tak poviem ze su uplne hrozne.. on to tak nejak zachranuje cele a podla mna o tom aj vintage gitary su ze ich maju mat ti spravni ludia lebo inak je to len hruza hruza hruza Co je na nich hruza? Ze nemaju floyd rose a 7 strun?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1024 kedy: 21. Máj , 2010, 15:17:22 » |
|
Co je na nich hruza? Ze nemaju floyd rose a 7 strun? napr ta basa ved to hra uplne hrozne :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1025 kedy: 21. Máj , 2010, 15:42:16 » |
|
napr ta basa ved to hra uplne hrozne :D
Na dnesnu muziku hej. Kedysi sa to celkom uplatnilo v bluesrocku, jazzrocku atd. Teda myslim tu EB2. Ta EB6 s Philom je ozaj volovina.
|
|
« Posledná zmena: 21. Máj , 2010, 15:43:43 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #1026 kedy: 21. Máj , 2010, 16:01:25 » |
|
Na dnesnu muziku hej. Kedysi sa to celkom uplatnilo v bluesrocku, jazzrocku atd. Teda myslim tu EB2. Ta EB6 s Philom je ozaj volovina.
ale rit, co je dnesna muzika? vela rockovych sucasnych basakov hra na lubovych basach.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1027 kedy: 21. Máj , 2010, 17:36:11 » |
|
ale rit, co je dnesna muzika? vela rockovych sucasnych basakov hra na lubovych basach.
Posli linky, az sa mi to nechce verit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
nos
nováčik
Príspevkov: 22
|
|
« Odpoveď #1028 kedy: 21. Máj , 2010, 19:36:57 » |
|
inak tiez som zavahal, ze kolko ich tak asi je...Tymto skupinam to znie paradne, tie dve su novsie veci, v oboch pripadoch je tak trochu jedno, ci je to lubovka alebo nie. Ci...? The dead weather (gretschka), takze aj Racounters: Now Now every children (ibaneza, nie len v klipe, pouzivaju ju aj nazivo, od 2:50): "sucasna rockova" kapela to zrovna nie je, ale predsa, super zvuk basy: Medeski, Martin and Wood (70s hoffner):
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #1029 kedy: 21. Máj , 2010, 19:44:26 » |
|
žeby tam bol tzv. stredový blok ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
muziker
nováčik
Príspevkov: 31
|
|
« Odpoveď #1030 kedy: 23. Máj , 2010, 10:21:38 » |
|
Stačí len nahliadnuť cez "f" otvory do bársktorej lubovej, či pololubovej basgitary a hneď to bude jasné. Prípadne len nahmatať blok prstami. Z toho automaticky vyplýva, že na "španielku" by asi nikto nemal odvahu natiahnúť basové struny. Alebo áno?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1031 kedy: 23. Máj , 2010, 15:39:28 » |
|
Ano, to je podobna konstrukcia ako ES335-355.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #1032 kedy: 23. Máj , 2010, 17:55:13 » |
|
Mne nemusite odpovedat. Konštrukciu luboviek a pololuboviek som "študoval" asi v roku 1977.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #1033 kedy: 23. Máj , 2010, 18:14:51 » |
|
Mne nemusite odpovedat. Konštrukciu luboviek a pololuboviek som "študoval" asi v roku 1977. ...kua rudy, zas som nevydrazal a musel som napisat ...co ty clovek s takymto "egom" robis na tomto fore ?? ...idu volby, ty si zasluzis byt niekde inde ! ...nemozem si pomoc, ale svojimi hlaskami mi strasne niekoho pripominas
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #1034 kedy: 23. Máj , 2010, 18:23:54 » |
|
...kua rudy, zas som nevydrazal a musel som napisat ...co ty clovek s takymto "egom" robis na tomto fore ?? ...idu volby, ty si zasluzis byt niekde inde ! ...nemozem si pomoc, ale svojimi hlaskami mi strasne niekoho pripominas čo ty ..be? aké ego. Niekto tu napíše kok....u,že či tie struny nevytrhnú prednu dosku,ja "ironicky" napíšem o tom stredovom bloku a oni ma začnu citovat,jak keby som videl lubovu gitaru len v televízii. Tak som to len uviedol na pravú mieru. Ale budiš ti odpustené za ten príspevok,lebo pre starych ludí mám kvapku pochopenia. Edit. A koho ti pripominam?
|
|
« Posledná zmena: 23. Máj , 2010, 18:45:47 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|