Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 23:53:01
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jolana Iris A Telecaster  (Prečítané 50917 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
golfmann
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 89

« Odpoveď #165 kedy: 18. December , 2012, 13:12:14 »

chlapec nechce odpovede, keby chcel hladal by a aj by sa dockal, tu bolo tiez x debat, do ktorych sa mi vobec znovu nechce a uz vonkoncom nie s tebou. nikto nikdy netvrdil, ze nastroj z ineho materialu ako dreva nebude hrat, ale drevo svojou nedokonalostou robi zvuk nastroja zaujimavym. o roznych vlastnostiach roznych materialov nema zmysel pisat lebo to tak je. dalsia vec je, ze to ze nejaka vanesa hra na sklenenych husliach este neznamena, ze nezalezi na materiale. sklo je pevny material, dobre rezonujuci,ale to si ty nedokazes spojit dokopys debatami, ze preco aj na roznych drevach zalezi a preco sa gitary vo velkom nerobia z drevotriesky  Popiskujem si

To je pravda ze nikto nikdy netvrdil, ze nastroj z ineho materialu ako dreva nebude hrat, ale tvrdilo tu spusty ludi ze konkretne tato iriska nebude hrat a oto islo.. Nereiste to postupujem si dalej.
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #166 kedy: 18. December , 2012, 13:12:18 »

Sa nauč čítať, trtko.

"nedostatočná hustota, pružnosť, bežne vyskytujúce sa kazy, ktoré bránia rezonancii, proste nástroj všetko "zhltne", ako špongia"

ty si odignoroval znenie otazky. co robia konkretne tie kazy, pruznost, hustota? zhltne ako spongia, to hej. rovnako validne, jak ze melonova dyha prida stavnatost.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #167 kedy: 18. December , 2012, 13:15:28 »

To je pravda ze nikto nikdy netvrdil, ze nastroj z ineho materialu ako dreva nebude hrat, ale tvrdilo tu spusty ludi ze konkretne tato iriska nebude hrat a oto islo.. Nereiste to postupujem si dalej.

ja som to tvrdil na zaklade skusenosti - zazil, reparoval aj prerabal som viacero Irisiek (a Diamantiek a pod... ) a pravze, aj ked sa podarilo dosiahnut optimalnu hratelnost ci ladenie, zvuk pol vzdy velmi podpriemerny. po HW vymenach sice lepsi, ako s povodnymi komponentami, ale aj tak podpriemerny. podpriemerny myslim horsi, ako dnesna najlacnejsia Azia. hrali nahovno preto, ze mali nahovno tela s nahovno driev. ale ty napises o par prispevkov zase, ze si sa nedockal odpovede na svoje zakladne PRECO, vsak ?  Žmurk
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #168 kedy: 18. December , 2012, 13:20:02 »

kokos, 12 stran a nikto tu neni schopny chalanovi poradit ako zrestavrovat rozjebanu Irisku tak, aby hrala?

...no jak ja to vidim, tak to musite byt vsetci kok*ti  Bavím sa skvele

(okrem rasta, jeho navod na 'zageblanie 5 litrami epoxitu' je asi ta najlepsia rada aku som na tomto fore videl)

Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
FakyGrobian
pravidelný návštevník
Príspevkov: 478

« Odpoveď #169 kedy: 18. December , 2012, 13:22:06 »

tento topic ešte dnes vytlačím, spracujem do knižnej podoby a predám na hudebnibazar.cz za ťažké prachy Na zdravie!
Zaznamenané

Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #170 kedy: 18. December , 2012, 13:22:14 »

ja som to tvrdil na zaklade skusenosti - zazil, reparoval aj prerabal som viacero Irisiek (a Diamantiek a pod... ) a pravze, aj ked sa podarilo dosiahnut optimalnu hratelnost ci ladenie, zvuk pol vzdy velmi podpriemerny. po HW vymenach sice lepsi, ako s povodnymi komponentami, ale aj tak podpriemerny. podpriemerny myslim horsi, ako dnesna najlacnejsia Azia. hrali nahovno preto, ze mali nahovno tela s nahovno driev. ale ty napises o par prispevkov zase, ze si sa nedockal odpovede na svoje zakladne PRECO, vsak ?  Žmurk

Nie to som sa pytal uz vela krat, ale dochadzame k tomu ze podarilo dosiahnut optimalnu hratelnost ci ladenie, zvuk pol vzdy velmi podpriemerny. po HW vymenach sice lepsi, ako s povodnymi komponentami, ale aj tak podpriemerny. podpriemerny myslim horsi, ako dnesna najlacnejsia Azia.

Tak o com sa bavit. Optimalna hratelnost tam je a majitel na nu caka uvidime co to bude. Nejde o to aby som s toho chcel urobit telecaster.
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #171 kedy: 18. December , 2012, 13:23:14 »

tiez si stanovil priemer, standard, ako aziu z nahovno driev. cim je ta jolanka viac nahovno drevo?
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #172 kedy: 18. December , 2012, 13:26:06 »

Vsetkym
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #173 kedy: 18. December , 2012, 13:32:16 »

ja mam informacie (neoverene), ze to bol lisovany buk alebo dub, o javore napustanom plastom citam prvy raz a neposobi to na mna nijak hodnoverne.
ja mam za to, ze to su overene a hodnoverne informacie - nebolo to nahodou v tom rozhovore v muzikuse s typkom, co znacku jolana prakticky zacinal? nieco take mam zapamatane a zda sa mi, ze viacmenej presne.
Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #174 kedy: 18. December , 2012, 13:35:45 »

Vsetkym

Logicky by som predpokladal ze pred 40 rokmi ked sa nieco robilo sa robilo kvalitnejsie ako dnes v zasranej azii .. ale uz ked toto dnes precitaju ludia na fore to bude stran .. asi dalsie vydanie knihy pre hudebnibazar.cz tam sa to preda..  Bavím sa skvele

Zaznamenané
FakyGrobian
pravidelný návštevník
Príspevkov: 478

« Odpoveď #175 kedy: 18. December , 2012, 13:39:04 »

Mimochodom, krk je v akom stave, tiež ho prelakuješ?
Zaznamenané

Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #176 kedy: 18. December , 2012, 13:42:36 »

Bol by som veľmi opatrný s tou Áziou..mám pár Stratov od Fokusu a tie gitary sú viac než v pohode a stoja 5 korún...nedá sa to porovnávať ani s Jolanou, ani Galaxiskou, ani Diamantkou, ani Starkou ani s ničím iným z komančskej éry.... 

http://www.fokuskytary.cz/fokus/akceFokus.csp?!PL,2
« Posledná zmena: 18. December , 2012, 13:43:09 od RobG » Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #177 kedy: 18. December , 2012, 13:43:13 »

Mimochodom, krk je v akom stave, tiež ho prelakuješ?

krk je v poriadku, hlava bola velmi obuchana , tak som ju trosku zreparoval majitel si nekladie najvyzsie nároky.. inak by som postupoval inac

myslim si ze tvoja otazka je iba priprava na nejkae dalsie vyritie, a zosmiesnenie v prom rade seba sameho.. ak to tak nieje tak sa ospravedlnujem
Zaznamenané
golfmann
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #178 kedy: 18. December , 2012, 13:44:17 »

Bol by som veľmi opatrný s tou Áziou..mám pár Stratov od Fokusu a tie gitary sú viac než v pohode a stoja 5 korún...nedá sa to porovnávať ani s Jolanou, ani Galaxiskou, ani Diamantkou, ani Starkou ani s ničím iným z komančskej éry.... 

http://www.fokuskytary.cz/fokus/akceFokus.csp?!PL,2

Majitel berie do úvahy ake to boli gitary svojho casu .. nie dnes

Netvrdim a netvrdil som ze je to najlepsia gitara. Nikdy som to nepovedal. A svojim spôsobom taka ani nieje. Neviem preco ma tu niekto prehovaral o opaku.
« Posledná zmena: 18. December , 2012, 13:46:42 od golfmann » Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #179 kedy: 18. December , 2012, 13:48:39 »

Logicky by som predpokladal ze pred 40 rokmi ked sa nieco robilo sa robilo kvalitnejsie ako dnes v zasranej azii
1. nic logicke na tom predpoklade nie je
2. neviem co je na azii zasrane, ak teda predpokladam, ze europa zasrana nie je
Zaznamenané

Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 22 otázok.