rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 31. Január , 2010, 10:47:05 » |
|
zas som sa ppomylil dnes som mimo...mal som schecter s menzurou 26,5 a uz to bolo moc...prazce daleko od seba...preto mi je najpohodlnejsie 648mm na dro h tam staci 56 az 60 co uz je aj vela
v prvom prispevku pises, ze hladas 648 a viac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 03. Február , 2010, 23:45:58 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 03. Február , 2010, 23:58:46 » |
|
vyborna gitara inak co uz nedosetris na tu mtm1?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midlo
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 04. Február , 2010, 00:03:39 » |
|
Nechcel si pevnu kobylu nahodou? To brutalne podladenie je k comu dobre? kup si rovno sedmicku a mas vystarane. Alebo keby ti nestacilo tak si kup basu Inac ta ibaneza je fajn, mam podobnu, len s trosku viac snimacmi. Tieto gitary maju 2 problemy: 1, treba vymenit vruty na tremole, inac nedrzi ladenie 2, pada na hlavu Cena nic moc, ja som tolko dal za novu
|
|
« Posledná zmena: 04. Február , 2010, 00:08:19 od midlo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 04. Február , 2010, 00:24:32 » |
|
vyborna gitara
inak co uz nedosetris na tu mtm1?
viac ako 800 nechcem dat za gitaru. a neviem ju nikde za tolko zohnat. ale keby niekto veel o nejaked tak sem s nou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 05. Február , 2010, 08:06:53 » |
|
pisal tomu chlapikovi na ebay a poterbujem pomoc s prekladom.
toto som napisal s pomocou kamarata:
Hi, you answered to my friend, who´s registered on ebay that your goods can be submitted to Slovakia as well, is it truth? I have a great interest in your Ibanez RG2610 guitar and I have a several questions concerning your shopping policy.How much would be the postal charges to Slovakia? Could you lower the charge? and finally I´m not registered on ebay so would it be possible to send the guitar to Slovakia with "cash on delivery" conditions? regards Zoltan Simon
toto odpisal:
Hi Zoltan,
as you sa i go on a regular basis to Slovakia since i am a contractor for T-Systems in my main profession.. i will send you the original shipping receipt... that is the best i can do since i am not looking to make money on shipping. i shipped to Poland last week and it was exactly 30 Euro.. as i said i will drive through Slovakia on March 7th and can stop almost anywhere... or come and visit the following weekend...
cod... will not work but bank transfer or paypal if u have an account... if we meet then you could also pay in cash.... last i have a very good friend and colleague in Kosice, he would also be able to help us arrange it....
cheers
Stefan
nieco rozumiem nieco nie..prelozil by mi to niekto?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 05. Február , 2010, 09:18:23 » |
|
spytaj sa ho, ze kedy pride na slovensko do T-cka a ze ci pride aj do lokacie Werferova (Moldavska), resp aj v CBC, tam by som ti ju mohol vyzdvihnut a nemusel byt nic posielat a mal by si to bez postovneho edit: 7.marca, nevydrzis dovtedy?
|
|
« Posledná zmena: 05. Február , 2010, 09:21:33 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 05. Február , 2010, 09:29:35 » |
|
spytaj sa ho, ze kedy pride na slovensko do T-cka a ze ci pride aj do lokacie Werferova (Moldavska), resp aj v CBC, tam by som ti ju mohol vyzdvihnut a nemusel byt nic posielat a mal by si to bez postovneho edit: 7.marca, nevydrzis dovtedy? som bez gitary a koncerty o tyzden zacinaju.podarilo sa mi to tak vybavit ze to posle svojmu kolegovy do kosic a jemu vyplatim na ruku. ale dik za ochotu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 05. Február , 2010, 12:08:45 » |
|
boze - za mesiac Ti ju je ochotny doniest rovno do huby, tak co vymyslas ked sa zadari, tak posielanie za 30 € (sa mi zda aj malo - odkial je ? ) sa tiez moze kludne priblizit k mesiacu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 05. Február , 2010, 13:36:09 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 05. Február , 2010, 14:06:43 » |
|
kua, ale vidno tu ochotu, ze dokonca mu ju aj sem dovezie... joooj, mame sa este co ucit a este aj s takymto luxusom sme nespokojni. a do tyzdna, Ti to z nemecka tazko pride...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 05. Február , 2010, 15:28:07 » |
|
posle ju tomu kolegovi dnes som s nim rano dohadovala teraz uz mam toto v maily:
Hi Zoltan...
Guitar is on the way..
DHL International Express..
was 52 Euro...
You pay the 30 i pay the rest... i will scan the receipt and send later
Stefan
dal mi cislo na kolegu a v utorok si idem pre nu. obrovsky respekt pre toho chlapika
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 05. Február , 2010, 15:31:12 » |
|
posle ju tomu kolegovi dnes som s nim rano dohadovala teraz uz mam toto v maily:
Hi Zoltan...
Guitar is on the way..
DHL International Express..
was 52 Euro...
You pay the 30 i pay the rest... i will scan the receipt and send later
Stefan
dal mi cislo na kolegu a v utorok si idem pre nu. obrovsky respekt pre toho chlapika
No ok, ale aj tak zaplatis tych 30 euro za dopravu, co je ale uplne v pohode za zasielku cez DHL.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 05. Február , 2010, 16:05:49 » |
|
No ok, ale aj tak zaplatis tych 30 euro za dopravu, co je ale uplne v pohode za zasielku cez DHL.
zaplatim sice ale mozem ju vidiet vyskusat v tych kosiciach co by sa cez ebay nedalo. vyhovel mi vo vsetko. pevne verim ze budem s gitarou spokojny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|